Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Moc se mi těch 87 nezdá

Že bych si jako úmyslně přidával? Proč bych to dělal? Já sem v tom most-muscular vždycky vypadal děsně zdechle, nemám na to pracky ale možná při lepším světle a kdybych to uměl pózovat, kdo ví
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naopak já bych ti těch 86-87 přesně tipnul. Sám vím jak vypadám pořád hubeně při mých 187cm a 84kg

Jinak flew to celkem zabil palačinkou, jsem se fakt pobavil

Naposledy upravil DEXCORE dne pá duben 11, 2014 9:02 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Clovek sem pride aby pozrel ze ake cviky sa odcvicili a akurat zisti, ze ked pride domov tak si naordinuje palacinky...
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě sem dneska náhodou našel na imageshacku pro srovnání jeden starší most-muscular :-D

ten progress ve výrazu tváře je myslím patrný :-DD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Moocha napsal:
Moc se mi těch 87 nezdá

Že bych si jako úmyslně přidával? Proč bych to dělal? Já sem v tom most-muscular vždycky vypadal děsně zdechle, nemám na to pracky ale možná při lepším světle a kdybych to uměl pózovat, kdo ví

Nemyslel jsem to zle
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Oddo napsal:
Moocha napsal:
Moc se mi těch 87 nezdá

Nemyslel jsem to zle

Já vím, že ne Finčíku :-P Ale kompliment to taky jistě nebyl
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Turakam napsal:
14 zybov ako max, ehm, to by som čakal tak 25 minimálne u človeka, ktorý sa zameriava na kvázi gymnasticko-kalenesticko-s vlastnou váhou cvičenie...

Já jsem nikdy nebyl "vytrvalostní" typ, není pro mě problém udělat ukázkový shyb s 45kg na opasku při BW 87kg, ale jakmile jdu do vícero opáček tak mi prostě síla odchází strašně rychle...věřím tomu, že kdybych se zaměřoval v tréninku víc na 10+ opakování a vykašlal se na přidávání železa, to číslo by bylo zase někde jinde :) Druhá věc, co bych k tomu chtěl říct je, že není shyb jako shyb. Tohle bylo 14 shybů vždy do úplného vyvěšení v dolní pozici, v horní pozici hrazda v úrovní klíčních kostí, a kontrolovaně zase dolu. Kdybych dělal shyby jako 99% cvičenců, tak věřím, že bych se dostal na jiné čísla. No a nakonec moje maxko na shyby podhmatem je taky vyšší, momentálně kolem 17-18 :) No, ale aspoň teď už víte, proč začínám ten program, protože potřebuju zlepšit shyby, ne?

To je úplná klasika z tréninků...

Já: "Kolik uděláš shybů"
Nováček: "25"
Já: "Ok, takže půjdeš žebříky do pěti pro začátek"
Nováček po dvou žebřících (= 1,2,3,4,5 × 2) zhebne. Škrábu se na hlavě, nechápu to... A pak mi dojde, že myslel 25 čtvrtshybů a ještě kopanejch.

14 striktních shybů (do mrtvýho visu a bradou nad tyč, bez houpání, švihání, kopání) rozhodně není žádnej světobornej výkon, na druhou stranu to ani není úplně zlý číslo. A shyb s půlkou vlastní váhy taky úplně špatná záležitost není. Za mě palec nahoru.
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Michale, od tebe mě to obzvlášť těší ;-) Doufám, že to teď pujde pěkně nahoru ty čísla při tom Fighters pull up programu, přeci jen to vymýšlel Pavel
Moocha

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Moocha napsal:
Oddo napsal:
Moocha napsal:
Moc se mi těch 87 nezdá

Nemyslel jsem to zle

Já vím, že ne Finčíku :-P Ale kompliment to taky jistě nebyl

No i kdyby, za toho Finche jsme si kvit
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera nějaká calistenika a tabata švihadlo, to zapisovat nebudu :)

dnes
14.4.2014
Fitko

Měl sem za úkol vymyslet nějaký vymazlený trénink na nohy, tak sem vsadil na jednoduchost a klasiku :)

Dřep zadní na MP
10x35
8x45
8x50
8x55
8x60
5x65
3x70
3x75
2x80
2x85
2x85
2x80
3x75
3x70
5x65
8x60
8x55
8x50
8x45
30x35

Dřep na MP jsme jeli proto, že sparing s nohama teprve začíná a klasický dřep u něj není myslitelný :) to jen tak na okraj, jinak byl v plánu ještě HIIT, ale nějak sem se moc na tu poslední sérii vyhecoval a už nešlo nic, ani chodit

Těch 30 reps na dřepu byť na MP je zvláštní pocit, člověk tak nějak cítí uplně každé svalové vlákno no nic, jdu jíst a zkouknout další díl GoT, see-ya
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sem v rámci prokrastinace (opět) stvořil krátké video z tréninku :) enjoy

Napište mi když tak, jak se video líbilo a co do příště vychytat a udělat jinak :)
Tom3

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar, prosimte, ty mas vlastni kruhy? Poradil bys kde koupit neco co vydrzi a za slusnej peniz? Bud sem, nebo pm, dik

e: na aukro jsem nasel TOTO a TOTO
Co si o nich myslis?
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
zdar, prosimte, ty mas vlastni kruhy? Poradil bys kde koupit neco co vydrzi a za slusnej peniz? Bud sem, nebo pm, dik

e: na aukro jsem nasel TOTO a TOTO
Co si o nich myslis?

Čus, ty první sem kupoval k nám do fitka za cca stejnou cenu, je to tvrzený plast, ale na oko vypadají jako dřevěné, dobře se drží, nekloužou a vypadají, že něco vydrží :) i ty popruhy jsou ok, ty druhé vypadají dost podobně, rozdíl bude asi max v povrchu :) todle je taková plastová klasika, s tím asi nemůžeš šlápnout vedle...vzal bych asi ty levnější, přeci jen je tam 300 rozdíl ;-)
Tom3

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, dík, pujdu do nich :)
Cmeni

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkné video, kde se dají sehnat ty fajnový "bradla" ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: