Že bych si jako úmyslně přidával? Proč bych to dělal? Já sem v tom most-muscular vždycky vypadal děsně zdechle, nemám na to pracky ale možná při lepším světle a kdybych to uměl pózovat, kdo ví
Že bych si jako úmyslně přidával? Proč bych to dělal? Já sem v tom most-muscular vždycky vypadal děsně zdechle, nemám na to pracky ale možná při lepším světle a kdybych to uměl pózovat, kdo ví
Nemyslel jsem to zle
Já vím, že ne Finčíku :-P Ale kompliment to taky jistě nebyl
14 zybov ako max, ehm, to by som čakal tak 25 minimálne u človeka, ktorý sa zameriava na kvázi gymnasticko-kalenesticko-s vlastnou váhou cvičenie...
Já jsem nikdy nebyl "vytrvalostní" typ, není pro mě problém udělat ukázkový shyb s 45kg na opasku při BW 87kg, ale jakmile jdu do vícero opáček tak mi prostě síla odchází strašně rychle...věřím tomu, že kdybych se zaměřoval v tréninku víc na 10+ opakování a vykašlal se na přidávání železa, to číslo by bylo zase někde jinde :) Druhá věc, co bych k tomu chtěl říct je, že není shyb jako shyb. Tohle bylo 14 shybů vždy do úplného vyvěšení v dolní pozici, v horní pozici hrazda v úrovní klíčních kostí, a kontrolovaně zase dolu. Kdybych dělal shyby jako 99% cvičenců, tak věřím, že bych se dostal na jiné čísla. No a nakonec moje maxko na shyby podhmatem je taky vyšší, momentálně kolem 17-18 :) No, ale aspoň teď už víte, proč začínám ten program, protože potřebuju zlepšit shyby, ne?
To je úplná klasika z tréninků...
Já: "Kolik uděláš shybů"
Nováček: "25"
Já: "Ok, takže půjdeš žebříky do pěti pro začátek"
Nováček po dvou žebřících (= 1,2,3,4,5 × 2) zhebne. Škrábu se na hlavě, nechápu to... A pak mi dojde, že myslel 25 čtvrtshybů a ještě kopanejch.
14 striktních shybů (do mrtvýho visu a bradou nad tyč, bez houpání, švihání, kopání) rozhodně není žádnej světobornej výkon, na druhou stranu to ani není úplně zlý číslo. A shyb s půlkou vlastní váhy taky úplně špatná záležitost není. Za mě palec nahoru.
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Díky Michale, od tebe mě to obzvlášť těší ;-) Doufám, že to teď pujde pěkně nahoru ty čísla při tom Fighters pull up programu, přeci jen to vymýšlel Pavel
Nemyslel jsem to zle
Já vím, že ne Finčíku :-P Ale kompliment to taky jistě nebyl
Dřep na MP jsme jeli proto, že sparing s nohama teprve začíná a klasický dřep u něj není myslitelný :) to jen tak na okraj, jinak byl v plánu ještě HIIT, ale nějak sem se moc na tu poslední sérii vyhecoval a už nešlo nic, ani chodit
Těch 30 reps na dřepu byť na MP je zvláštní pocit, člověk tak nějak cítí uplně každé svalové vlákno no nic, jdu jíst a zkouknout další díl GoT, see-ya
zdar, prosimte, ty mas vlastni kruhy? Poradil bys kde koupit neco co vydrzi a za slusnej peniz? Bud sem, nebo pm, dik
e: na aukro jsem nasel TOTO a TOTO
Co si o nich myslis?
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
zdar, prosimte, ty mas vlastni kruhy? Poradil bys kde koupit neco co vydrzi a za slusnej peniz? Bud sem, nebo pm, dik
e: na aukro jsem nasel TOTO a TOTO
Co si o nich myslis?
Čus, ty první sem kupoval k nám do fitka za cca stejnou cenu, je to tvrzený plast, ale na oko vypadají jako dřevěné, dobře se drží, nekloužou a vypadají, že něco vydrží :) i ty popruhy jsou ok, ty druhé vypadají dost podobně, rozdíl bude asi max v povrchu :) todle je taková plastová klasika, s tím asi nemůžeš šlápnout vedle...vzal bych asi ty levnější, přeci jen je tam 300 rozdíl ;-)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru