|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
Běh
36:00 - 7,2km okolo Brodu
Po té nemoci byli nohy trochu těžší ale dalo se.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so duben 19, 2014 10:27 am Předmět: |
|
|
shyby/kliky
shyby-45x
kliky-150x
břicho balon - zkracovačky,twisty
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 21, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
Kolo
1:30 - 36km UB-UH-UB
Cesta tam super, zpátky proti větru o hodně větší makačka - mám celkem dost..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 22, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
kliky/shyby
kliky-150x (32,20...)
shyby-40x (po 4-5ti)
+
břicho balon-plank
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st duben 23, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Plavanie
40:00 - 1,1km prsa+kraul
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Běh
35:00 - 7km po Brodě
Nádherné počasí a nohy taky celkem jely.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
Mas aj nejaky ciel v tom behani? Sa mi zda ze stale ides rovnake tempo a z toho co pises mi to pride dost lazo plazo na tvoje pomery. Neplanujes si niekedy trochu sahnut na dno? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Mas aj nejaky ciel v tom behani? Sa mi zda ze stale ides rovnake tempo a z toho co pises mi to pride dost lazo plazo na tvoje pomery. Neplanujes si niekedy trochu sahnut na dno? :) |
Ono celkově i nějaký progress ve shybech by mu neuškodil, že Adame? Jet to pořád po 40 po 4-5, to už tak jezdíš 100 let ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 25, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
shyby/kliky
shyby-45x pod+nadhmat - po 4-8mi
kliky-150x
+
spodní záda balon
abych odpověděl klukům (konečně sem taky někdo napíše  )
Co se týká běhu, určitě mám na víc, ještě před rokem jsem dával v pohodě 12-15km v tempu 5min/km. Bohužel mám od lonského léta problém se stehnama, prostě mi po té cca půl hodině běhu začnou tuhnout a víc jak 40 minut momentálně nedám - musel bych se vyloženě trápit a s těma tvrdýma svalama to fakt nejde..nevím kde může být problé - možná je to i v tom, že jsem za poslední 3 roky absolvoval 4x léčbu radioodem (po náderu štítné žlázy) což je pro tělo docela svinstvo - i to s tím může souviset..takže momentálně běhám spíš pro radost než pro výsledky..
shyby: zlepšil bych je samozřejmě rád,ale mám maximum 8 opakování nadhmatem a když to jezdím takto střídavě s klikama tak je to v podstatě na maximum a víc z toho nevymáčknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
Běh
39:00 - 7,9km okolo Brodu
Dneska se běželo perrfektně, nohy šlapaly bez problému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 28, 2014 3:48 pm Předmět: |
|
|
Čoveče já jsem k těm žebříkům skeptický, nějak nevěřím že by to vedlo ke zlepšení, podle mně prostě musíš shybovat a je jedno po kolika opakováních. Ale možná se pletu..
kliky/shyby
kliky-150x (34,20...)
shyby-40x (10x4)
+
zkracovačky na míči
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Treningova periodizacia a cyklovanie je stara znama vec preverena casom ktoru netreba spochybnovat. Mozno by to dalo tvojmu treningu aj nejaku novu iskru keby si videl progres. Nieje co stratit, v najhorsom si povies ze si mal pravdu a budes pokracovat v tomto treningu dalsich par rokov :) moje 2 eurocenty heh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|