|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 12:45 am Předmět: |
|
|
Zdar, dnes som bol piť, ale už som doma, bieda, hanba, totálne slušák. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 10, 2014 7:06 am Předmět: |
|
|
To znamena, ze budes mat vycitky svedomia, vrhnes sa do gymu ako zviera a zas budeme pri kazdom druhom zapise citat PR ? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 12, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tri dni voľna za mnou, na cvičenie som úprimne ani nepomyslel, až dnes, ale to preto, elbo som sa cítil jak by som nikdy necvičil heh, človek strašne rýchlo zdochne, duplom, ked teraz vôbec neriešim stravu a proste jem, čo jedia bežne naši doma, v preklade, vstanem vianočka s nutelou a ovocím, obed šošovicová polievka, ptok špagety s mortadelou ako druhé, olovrant puding, večera jeden rožok so šošovicovou polievkou, večer ovocný koláč, možno pred spaním dáko acidko ešte, holt dajme tomu napár dní takýto režim ok, ale stavať by sa natom jnedalo, tobôž nie nejaké výkony podávať..., nič to zato, dnes som sa teda ale už do fitka vybral dať aspoň nejaké základné veci.
čelné drepy atg
os x 6
40 x 3
40 x 3
60 x 3
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 3
110 x 1
110 x 1
to mala byť akože dynamika, holt ťažko hehe, ale zas všetko atg a plynulé
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 3
140 x 3
160 x 1
180 x 1
200 x 1
180 x 1
140 x 3
všetko nadhmat, opáčil som ešte 210, že či pôjde nadhmat, no bez šance heh, akurát sa mi dačo v tricáku/ramená natiahlo, no super...
benč na úzko
60 x 10
60 x 10
80 x 3
100 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3
130 x 1 výdatná stopka
120 x 3
100 x 5
do väčších akcií som sa nepúšťal, vcelku dobré, ale vysoká lavička, setup žiadny
pullovrik s 12,5kou
3 série x 10 reps v každej
Beriem tieto tréningy, čo som teraz pár dní doma ako taký akože deload alebo dačo, proste len tak, čo ma napadne, čo budú chcieť prípadne kamoši, potom v TT sa do toho opäť opriem, inak vicel som Igora Petríka, jedného z top 3-5 strongmanov v SR, docvičil práve predo mnou, takého nabitého som ho ešte nevidel, vonku už aj pneumatika, kufry vybrané, takže zjavne príprava už začala. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes om bol vyskúšať nové fitko neďaleko od domu, ech, to bola chyba, ako na jeden tréning ok, ale už sa tam nevrátim, nič pre mňa, koberčeky, uteráčiky, žiadne magnézko, ťuťu-ňuňo všetko, dakujem neprosím, nadôvažok všetko vybavenie značky daffe, ktoré považujem za totálny odpad, príšerné jednoručky, všetko klzké osy, grc...
benč
os x 15
60 x 10
60 x 10
90 x 10
110 x 3
110 x 3
110 x 3
toto neexistuje, ledva som to vyberal z tých zarážok, lavička vysoká, končekmi prstov som kĺzal po kobercii, nulové zapretie, nebodaj šanca na nejaký setup, sorry, tak toto nie, inak tie sérky so 110 všetko stopky, ale príšerné, som ani neprihadzoval, som myslel, že sa skôr zraním, ako dačo odcvičím...
tlaky s jednoručkami na šikmej lavičke hore hlavou
20ky x 15
30ky x 10
42ky x 10
42ky x 10
hrubánske kĺzavé držadlá, otrasné obrovské jednoručky, keby som ich aspoň odhodiť mohol, ale sa s nimi ešte pomaličky šuškať, môžem to j....ť, cvičené inak štýlom, že posledné opáčko dlhá stopka, pumpa slušná...
peckdeck tyčový
4 série x 10 - 12 reps v každej
ušlo
supersérie tricepsové stlačovanie kladky + bicepsové zdvihy s jednoručkami
15 x 15 + 8ky x 15
25 x 12 + 12ky x 12
35 x 10 + 18ky x 10
35 x 10 + 18ky x 10
15 x 21 + 8ky x 21
supersérie francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou s lanom + skotovka obojruč
15 x 10 + 15 x 10
25 x 10 + 25 x 10
25 x 10 + 25 x 10
35 x 10 + 25 x 10
supersérie bicepsové zdvihy so spodnou kladkou jednoruč + tricepsové sťahovanie kladky podhmat jednoruč
15 x 10 + 15 x 10 každou v každej
15 x 10 + 15 x 10 každou v každej
20 x 10 + 20 x 10 každou v každej
20 x 10 + 20 x 10 každou v každej
no tak ruky napumpované do prasknutia, trošku sa mi zlepšila nálada, tričko sa trhalo
sťahovanie hornej kladka nadhmat naširoko
35 x 12
ultrapomaly, užívateľ z fóra Menztersboy by to považoval ze chrbát odcvičený na týždeň hehe
škoda zápisu ten dnešok ozaj _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
Ber to jako plus, jako takový deload ty poslední tréninky  . Aspoň zas trochu zregeneruješ a budeš se moct posunout dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 15, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
takže správné nářadí/činky/osy/stroje a hned je tam +10-20 % navíc? jenže jak poznám ty správné  každopádně u shybů už to mám vyzkoušeno, co nám na jedné hrazdě udělali pořádný grip, tak je to klidně i +50 %
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út duben 15, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
To asi nepoznas, chce to vyzkoušet. Ten grip je hodne znat, to samy tvar a šířka osy u jednorucek a co jsem si ja všimnul, tak i šířka lavičky je dost znat (nebo aspon u me). Cim širší, tim vic se jakoby zapru zadama a mam vetsi sílu u benchce i tlaku s JČ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 15, 2014 7:09 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
- ad vlk, presne ako hovorí Darkkiller, ono a aké rozdiely, však som dal so 42kami na šikmje s prehľadom série po 10 reps ako hocikede inde, o to nejde, ide o to, že tie jdnoručky a daný equip akoby robili ľudia, čo sa tomu prd rozumejú, hliníkové, klźavé sračky, pri ktorých človek nemôže používať ani magnézko nemajú s bezpečným, čoi nebodaj cvičením na nejaké zlepšovanie výkonnosti nič spoločné
Dnes opäť iná posilka, počas pobytu doma už treia heh, ale tým by som to ukončil, zajtra masáž a voľno, štvrtok začnem nejaký nový cyklus, čo si zostavím, chcel by som niečo v zmysle drepov/ťahov/benčov 2x týždenne s variáciami intenzity, uvidíme.
military press
35 x 10
55 x 10
55 x 10
75 x 5
75 x 5
85 x 3
95 x 1
100 x 1
102,5 x 2 pokusy x 0, no pohlo sa totak do trištvrťky, nevadí:)
95 x 1
Klokov press
55 x 5
65 x 3
70 x 1 PR
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
25ky x 12
25ky x 12
25ky x 12
rozpažky s jendoručkami v predklone
6ky x 5 sérií x 12 reps v každej
facepulls
5 sérií x 12 reps v každej
brucho
4 série
lýtka
4 série
A aby to nevyzeralo len pozitívne dnes hehe, tak mi fakt chýba môj opasok, návleky a Lidl armor tričko, takto bez tohto môjho equipu je to mrzuté:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
,,ťuťu-ňuňo všetko,,  tez sem navstivil take fitko a bylo potreba ridicske licence na urcite stroje, jelikoz clovek ani nevedel jak se do toho leze... fitko pro chlapy ma mit železne kotouce, velke osy a vsecko zajebane od magnezka jinak to neni fitko
k tobe: je nadhera sledovat jak des stale kupredu, presne takhle to ma byt, dlouhodoby progres, zadne vymysleni picovin a pomalicku po kilech nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak dnešok také úvodné back to basics trénovanie v znamení stopiek, ako som písal budem si variovať základné cviky, rôznu intenzitu, prípadne techniky a pod.
zadné drepy atg
os x 6
os x 6
60 x 3 posledné opáčko stopka
60 x 3 posledné opáčko stopka
80 x 3 posledné opáčko stopka
80 x 3 posledné opáčko stopka
100 x 2 posledné opáčko stopka
100 x 2 posledné opáčko stopka
110 x 1 stopka
110 x 1 stopka
120 x 1 stopka
120 x 1 stopka
výdatné stopky, kamoš mi dával pokyn, dobrý zaberák
benč
60 x 10
60 x 10
80 x 5
100 x 3 stopky
110 x 3 stopky
120 x 3 stopky
130 x 3 stopky, uff
140 x 1 stopka
145 x 1 stopka
kvalita
doplnok dňa:
zhyby nadhmat naširoko
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
ja x 8
všetko striktne s podržaním každého opáčka
brucho
11 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | ,,ťuťu-ňuňo všetko,, tez sem navstivil take fitko a bylo potreba ridicske licence na urcite stroje, jelikoz clovek ani nevedel jak se do toho leze... fitko pro chlapy ma mit železne kotouce, velke osy a vsecko zajebane od magnezka jinak to neni fitko
|
A já myslel že se ti tam líbilo Ten mírumilovný výraz ve tváři... čekal jsem kdy tam někoho zabiješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah
60 x 5
60 x 5
100 x 3
100 x 3
140 x 3
160 x 3
180 x 3 tu už striedavý
200 x 1
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3
130 x 3
štýlom s ťuknutím o zem a dynamicky, všetko nadhmat
doplnok dňa:
kliky na bradlách
ja x 15
ja x 15
ja + 20kg x 10
ja + 40kg x 10
ja + 50kg x 10 PR na počet reps
ja + 50kg x 10
super
lýtka
4 série
brucho
3 série _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|