OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No normální jsou bílé a o pachuti nevím, ALE tak ropák je zvyklej na špatné prostředí ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Torry

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 3:31 pm    Předmět: BEAST VIRUS Odpovědět s citátem

Zkoušel někdo BEAST VIRUS ? :)
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec chtel sem se zeptat. Mám doma asi tak 3/4 kg HMB od jedné nejmenované značky a problém je, že obsahuje 15% vápníku (zbytek čisté HMB).

Tak jsem se chtěl zeptat, co k tomu ještě brát, abych se tím vápníkem nepředávkoval. Vím akorát, že s předávkováním vápníku se zhoršuje vstřebávání ostatních prvků.

Co s tím? Chtěl bych se k tomu HMB vrátit a brát ho ve velkém.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

denni davku budes mit predpokladam okolo 5g, to dela 750mg vapniku - ztoho si vrasky delat nemusis, jakozto atlet :)
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já právě sem schopný dát i 10g denně na pohodu. A DDD vápníku je 800mg

Chadzi

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DDD je psáno pro průměrnou populaci, ne pro aktivně sportujícího člověka.
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 24, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vím ale i tak.... dobře zkusím to a případně dám vědět, díky

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helgell - Extrifit

Chuť teda doopravdy nic moc. Účinek je slabší než tři odměrky E.NoX. Nakopnutí je taky v podstatě nulové. Lehce vás to prokrví, ale jinak teda poměr cena/účinek se to určitě nevyplatí a je to dost slabý. Bohužel tenhle výrobek mě zklamal.
Olejnas

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hellgel. Dekuji Ronniemu za vzorky a za to jak se o nas stara :)

Ucinky - Jak tu zaznelo nekoliktrat, je to slabota. Nabuzeni zadne, pumpa minimalni. Ale abych byl fer, mam pres devadesat kilo a uz mam vybudovanou jakousi toleranci na podobne pripravky. Umim si predstavit tenhle produkt pro zacatecnika, ktery se z nejakeho duvodu predtreninkovych pripravku boji, prave protoze neni tak silny. Jeden jsem dal kolegovi, ktery zacina cvicit a nikdy nic podobneho nemel, tak sem zvedavy.

Chut - Chut oproti minulym verzim je lepsi, pro me je ale stejne nejschudnejsi vymackat do pusy a rychle zapit vodou, ta hlenovita konzistence mi sama o sobe dost vadi. Ale neni to vylozene spatne. Citil sem z toho med (?) a nemelo to chemicky ocas. Prislo mi to spis jako kdyz do sebe cpu takovou tu rychlo cukrovou smes.

Baleni - Co mi neskutecne vadi je baleni a vubec zpusob konzumace. Asi jsem malo hardcore, ale cpat si do pusy pytlik co byl buhvikde a olizovat ho, to neni nic pro me. Tenhle zpusob konzumace je neco by bych asi neskousnul. Ble.

Zaver. Rozporuplny. Moc nechapu, ze Extrifit dela 4 druhy predtreninkacu, ale asi vedi co delaji...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Baleni - Co mi neskutecne vadi je baleni a vubec zpusob konzumace. Asi jsem malo hardcore, ale cpat si do pusy pytlik co byl buhvikde a olizovat ho, to neni nic pro me. Tenhle zpusob konzumace je neco by bych asi neskousnul. Ble.

Sice jsem asi po 15 min cítil to svědění díky beta alaninu (už jsem asi 2 měsíce bez NO), ale jinak taky nic moc, trochu mi z toho bylo i šoufl... A to složení vypadalo dost slibně, takhle na papíře to vypadá výborně, ale ta funkčnost je druhá věc.

Jinak s tím quotnutým textem 100% souhlasím, ta chuť není vyloženě špatná, prostě dá se to v pohodě do sebe dostat. Ale co mi taky dost vadí je ty pytlíky, než to do sebe vymačkám, navíc dělat to někde na veřejnosti není taky úplně ideální . A další věc je, že při tom roztrhnutí a cucání se trochu ten obal začne drolit a jíst s Hell gellem umělou hmotu asi není moc zdravý. Nechápu proč tam extrifit neudělá nějaké hrdlo, které by se jen odšpuntovalo a gel by se jen vymáčkl.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak se nemůžu dozvědět, zda je horní denní limit pro Beta Alanine ?! Před tréninkem jsem dal 4 cps + 2 odměrky C4 to je cca 7,4g a během tréninku 2 odběrky Beta BCAA to je dalších 3,2g ... takže CELKEM to je 10,6g beta alaninu Btw co nadměrné množství může způsobit? Jinak jo, beru k němu kreatin ... a asi je rozdíl, kdyby to bral někdo 70 kg a já skoro 100 kg
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš je to zbytečný ho žrát tolik. Jediný vedlejší účinky jsou takový to brnění nebo jehličky a návaly horka, ale to by snad mělo být všechno.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj je to zbytečný, jak doberu C4, tak budu brát jen Beta alanin čistý
c87

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako to je teraz s Tribulusom od Extrifitu ? Bude v blizkej dobe dostupny ?

Vieme o nejako tribuluse ktory ma obsah protodioscinu viac ako 20%? Kupil som si teraz Tribulus od VemoHerb ale sialene drahy, pixla 26e na 15 dni ... tak pozeram este alternativy ak zaslape
vejdy

PříspěvekZaslal: ne květen 25, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímalo komu šlapal a byl moc spokojený s hell gel od Extrifitu...???
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: