|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Torry
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 3:31 pm Předmět: BEAST VIRUS |
|
|
Zkoušel někdo BEAST VIRUS ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
Zdarec chtel sem se zeptat. Mám doma asi tak 3/4 kg HMB od jedné nejmenované značky a problém je, že obsahuje 15% vápníku (zbytek čisté HMB).
Tak jsem se chtěl zeptat, co k tomu ještě brát, abych se tím vápníkem nepředávkoval. Vím akorát, že s předávkováním vápníku se zhoršuje vstřebávání ostatních prvků.
Co s tím? Chtěl bych se k tomu HMB vrátit a brát ho ve velkém.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
denni davku budes mit predpokladam okolo 5g, to dela 750mg vapniku - ztoho si vrasky delat nemusis, jakozto atlet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
To já právě sem schopný dát i 10g denně na pohodu. A DDD vápníku je 800mg
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
DDD je psáno pro průměrnou populaci, ne pro aktivně sportujícího člověka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt duben 24, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
To vím ale i tak.... dobře zkusím to a případně dám vědět, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 06, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
Helgell - Extrifit
Chuť teda doopravdy nic moc. Účinek je slabší než tři odměrky E.NoX. Nakopnutí je taky v podstatě nulové. Lehce vás to prokrví, ale jinak teda poměr cena/účinek se to určitě nevyplatí a je to dost slabý. Bohužel tenhle výrobek mě zklamal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út květen 06, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
Hellgel. Dekuji Ronniemu za vzorky a za to jak se o nas stara :)
Ucinky - Jak tu zaznelo nekoliktrat, je to slabota. Nabuzeni zadne, pumpa minimalni. Ale abych byl fer, mam pres devadesat kilo a uz mam vybudovanou jakousi toleranci na podobne pripravky. Umim si predstavit tenhle produkt pro zacatecnika, ktery se z nejakeho duvodu predtreninkovych pripravku boji, prave protoze neni tak silny. Jeden jsem dal kolegovi, ktery zacina cvicit a nikdy nic podobneho nemel, tak sem zvedavy.
Chut - Chut oproti minulym verzim je lepsi, pro me je ale stejne nejschudnejsi vymackat do pusy a rychle zapit vodou, ta hlenovita konzistence mi sama o sobe dost vadi. Ale neni to vylozene spatne. Citil sem z toho med (?) a nemelo to chemicky ocas. Prislo mi to spis jako kdyz do sebe cpu takovou tu rychlo cukrovou smes.
Baleni - Co mi neskutecne vadi je baleni a vubec zpusob konzumace. Asi jsem malo hardcore, ale cpat si do pusy pytlik co byl buhvikde a olizovat ho, to neni nic pro me. Tenhle zpusob konzumace je neco by bych asi neskousnul. Ble.
Zaver. Rozporuplny. Moc nechapu, ze Extrifit dela 4 druhy predtreninkacu, ale asi vedi co delaji...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 06, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Baleni - Co mi neskutecne vadi je baleni a vubec zpusob konzumace. Asi jsem malo hardcore, ale cpat si do pusy pytlik co byl buhvikde a olizovat ho, to neni nic pro me. Tenhle zpusob konzumace je neco by bych asi neskousnul. Ble. |
Sice jsem asi po 15 min cítil to svědění díky beta alaninu (už jsem asi 2 měsíce bez NO), ale jinak taky nic moc, trochu mi z toho bylo i šoufl... A to složení vypadalo dost slibně, takhle na papíře to vypadá výborně, ale ta funkčnost je druhá věc.
Jinak s tím quotnutým textem 100% souhlasím, ta chuť není vyloženě špatná, prostě dá se to v pohodě do sebe dostat. Ale co mi taky dost vadí je ty pytlíky, než to do sebe vymačkám, navíc dělat to někde na veřejnosti není taky úplně ideální . A další věc je, že při tom roztrhnutí a cucání se trochu ten obal začne drolit a jíst s Hell gellem umělou hmotu asi není moc zdravý. Nechápu proč tam extrifit neudělá nějaké hrdlo, které by se jen odšpuntovalo a gel by se jen vymáčkl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po květen 12, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Nějak se nemůžu dozvědět, zda je horní denní limit pro Beta Alanine ?! Před tréninkem jsem dal 4 cps + 2 odměrky C4 to je cca 7,4g a během tréninku 2 odběrky Beta BCAA to je dalších 3,2g ... takže CELKEM to je 10,6g beta alaninu  Btw co nadměrné množství může způsobit? Jinak jo, beru k němu kreatin ... a asi je rozdíl, kdyby to bral někdo 70 kg a já skoro 100 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 12, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
Spíš je to zbytečný ho žrát tolik. Jediný vedlejší účinky jsou takový to brnění nebo jehličky a návaly horka, ale to by snad mělo být všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Jj je to zbytečný, jak doberu C4, tak budu brát jen Beta alanin čistý
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st květen 21, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ako to je teraz s Tribulusom od Extrifitu ? Bude v blizkej dobe dostupny ?
Vieme o nejako tribuluse ktory ma obsah protodioscinu viac ako 20%? Kupil som si teraz Tribulus od VemoHerb ale sialene drahy, pixla 26e na 15 dni ... tak pozeram este alternativy ak zaslape
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne květen 25, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo komu šlapal a byl moc spokojený s hell gel od Extrifitu...???
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|