No nevim. Mě to teda moc nenadchlo. Umělá inteligence nula, zvuk kulometu zní jako nějaké plivátko a grafika je taky tak nějak průměrná. Ale třeba to nakonec bude dobré. Já si to zahraju tak jak tak.
s tou AI souhlas, ale grafika mi prijde dobra, zvuky taky a atmosfera super, tak jak ma u Wolfa byt..bavilo me jenom se vubec na to divat..uvidime jaky to bude v realu..
Povedzte mi len.. da sa tam strafovat? Ak hej tak si to zahram, ak nie tak... hm nejak ma recenzie nenadchli. Z tychto pribehov a cistokrvnych strielaciek som uz dakosi vyrastol.
Inac teraz cez vikend som si skusil zapnut AC4 na mojom notasi (i7-3630qm, gtx660m - mierne OC, crucial ssd, custom cooling system ) no na HD telke cez HDMI. To sa neda porovnat.. na notasi to musel mat len v 1080p kvoli ostrosti a vsetko uplne na low tak to slo slabych 22-24 fps priemer snad. Na telke mam tych 1360*768 vsetko na high dokonca aj post processing AA - i ked ten to az tak zasadne neoplyvnuje (fps) tak mi to slo perfektne a nekleslo pod 30fps.
Bezdrotova klavesnica, mys k tomu tak to je lepsie ako konzola :)
No ten Wolf... těším se na to, nevypadá to zas tak zle. V tom herním suchu teď aspoň něco, grafiku neřeším, je to zřejmě hraný na xboxu a vypadá to strašně, hlavně textury :D
Neviem ci som to sem uz daval.. Quake 3 DeFRaG video CZSK komunity. je ich aj viac (ale v tychto som aj ja )
(all runs + trickjump)
(strafe only)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aaaa dam sem aj extra triedu Celestia - ak ste nepozerali predosle toto stoji za pozretie na 100% - chlapik prisiel do defragu prave z wolfensteina.
Chlapi, moc díky za tipy, bohužel to se sportem nyní nevypadá, tak budu v hraní pokračovat. Co se týká Uncharted 3, tak mě to trochu zklamalo, jako hraní přímo ve 3D super, ale přišlo mi to jako strašná arkáda, ten pocit, že tolik obleků na tolik mrtvých agentů by nikdo nemohl ušít, prostě nekonečné vlny nepřátel, kteří jsou všichni stejní a pořád dokola. A dohrál jsem GTA V, jedna z nejlepších her ever, to je prostě o několik levelů jinde než cokoliv jiného na PS3.
Za mě zatím žebříček nejlepších her na PS3 jednoznačně The Last of Us a GTA V.
Naopak AC IV zklamání jako prase, dvojce to nesahá ani po kolena, Grand Tourismo 6 vůbec nechápu, jak někdo může hrát. Koupil jsem to, abych měl nějakou hru pro 2 s kámošem a tohle fakt ne.
Čili uvažuji nejvíce o tom Dark Souls 2, BF 3, Max Payne 3 a možná zkusit ty God of Wars jako rubačku, už mi to doporučovalo hodně lidí. Ale že bych se na něco extrémně těšil, to říci nemůžu. Myslel jsem, že na PS3 bude nějaká hra jako je pro PC Half-life 2, prostě něco, od čeho se nemůžete odtrhnout. A možná už jsem jen na to starý
Před Max Payne 3 tě musím upozornit, že polovinu hrací doby budeš jen koukat na filmečky. Strašnej opruz, jinak ta hra nebyla špatná, ale tohle mě fatk děsně vytáčelo.
Jinak hrál jsi někdy Metal Gear Solid? Alespoň jedničku? to bylo už na PS1. Na PS3 je MGS4 a myslím že vydali i díly z PS2 v HD rozlišení na PS3 (MGS2, MGS3 a ještě něco).
Akorát by to chtělo aspoň trochu vědět o co šlo v jedničce, protože příběh má tahle serie fakt suprovej.
Jednotka je asi najlepšia hra z môjho pohľadu (dohral som ju v peknej grafike na PC), aká kedy vyšla bez preháňania a celá séria má neskutočný príbeh, je to fakt séria, aká sa len tak nevidí.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
hraje tady ještě někdo starcraft 2 ?
Zase sem se do toho po dlouhé době zakousl a v 1v1 jsem v platině a 2v2 a více v diamond league. Jestli to někdo hraje, klidně můžem zahrát. Btw. dostal se někdo do Master league, nebo jste jen rekreační hráči ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru