|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
silové premiestnenie
60 x 3
60 x 3
60 x 3
v rámci rozcvičky na aktivizáciu dynamiky, veľmi príjemné, ako som písal, budem sa snažiť zaraďovať
mŕtvy ťah
100 x 5
130 x 2
130 x 2
150 x 2
170 x 2
190 x 2
ušlo
príťahy v predklone s veľkou činkou
100 x 3
100 x 3
110 x 3
120 x 3
všetky opáčka s pokladaním činky, tak, ako to teraz zvyknem, nadhmat
doplnok dňa:
kliky na bradlách
ja x 10
ja x 10
ja + 20kg x 10
ja + 40kg x 10
ja + 55kg x 10 PR na počet reps
ja + 55kg x 10 potvrdené
ja + 40kg x 15 PR na počet reps
žiadne terno, ale drel som to
brucho
9 sérií
pullovrik s 5kou
1 séria x 25 reps _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
ty bradla  , tvoje výkony a magumiho, to mi hlava nebere
já bych si utrhnul rameno už s 20 kilama
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
U bradel si hodně lidí zkurvilo ramena. Při pořádném rozsahu dostávají záhul, ale každý je jinak stavěný.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
Já si ramena třeba nedokurvil u bradel, ale jsou pro mě na ramena jeden z nejhorších cviků, což je důvod, proč je necvičím. A mám pocit, že Cizo taky říkal, že některým lidem na ramena nemusí dělat dobře. Samozřejmě by s tím šlo něco dělat, ale nějak se mi do toho nechce investovat energie, takže u těhle výkonů držím hubu se stáhlým ocasem. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:11 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | spekounP napsal: | ty bradla , tvoje výkony a magumiho, to mi hlava nebere
já bych si utrhnul rameno už s 20 kilama |
Rameno? Však tento cvik zaberá primárne prsa, triceps, nikdy som pri ňom necítil ramená, aj ked som sa už s podobným názorom stretol. |
Ja mam takovej trochu specifickej problem v tom, ze kdysi historicky jsem mel zlomenou klicni kost. Od te doby mam leve rameno v trochu jinem postaveni nez prave. Zretelny je to treba u drepu, kdyz odeberu cinku ze stojanu, tak mam levy rameno vys nez pravy. Leva strana je jakoby zkracena. Je to znat skoro u kazdeho tlakoveho cviku, ale u bradel mi to vadi nejvic.
Navic bradla mi berou prave nejvic ramena a tricaky jsem z nich nikdy moc necitil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
aha, tak a je to vysvetlené. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
Viac krat som cital z roznych zdrojov ze bradla mozu byt nie uplne optimalne pre ramena, takze nieco na tom bude. Na druhej strane 10+ reps je asi uz celkom safe. Apropo, kazdy si musi najst to co mu biomechanicky vyhovuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
pravda, mne biomechanicky nevyhovujú drepy, asi to kašlem hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy
os x 10
os x 10
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 5
100 x 5
110 x 1
120 x 1
140 x 1
150 x 1
160 x 0, elegantne som sa s tým posadil akurát
nohy mám opäť slabé jak čaj, všetko je útrpné, kdeže je forma, čo sa nejakým zázrakom prednedávnom dostavila
čelné drepy atg
60 x 3
60 x 3
80 x 3
80 x 3
100 x 1
doplnok dňa:
tlaky s jednoručkami na ramená v stoji
10ky x 15
15ky x 15
20ky x 12
30ky x 10
40ky x 7
40ky x 6
40ky x 5
chcel som dať so 40kami 8 reps, ale nevydalo, už 30ky neboli najľahšie, ale hecol som sa a drel som to, únava po drepoch sa však odrazila
rozpažky s jednoručkami v stoji
5ky x 12
5ky x 12
5ky x 12
brucho
6 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne pá květen 02, 2014 8:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 9:12 pm Předmět: |
|
|
Mám to se dřepy stejně, i když je to můj nejoblíbenější cvik. Ale zase se to zlepší, neboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Mám to se dřepy stejně, i když je to můj nejoblíbenější cvik. Ale zase se to zlepší, neboj. |
skurvený cvik ozaj a niekomu tak ide, ech, opť len sa zahryznúť a prinútiť sa budovať lepšiu base viac opáčkami _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá květen 02, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi napsal: | | Mám to se dřepy stejně, i když je to můj nejoblíbenější cvik. Ale zase se to zlepší, neboj. |
skurvený cvik ozaj a niekomu tak ide, ech, opť len sa zahryznúť a prinútiť sa budovať lepšiu base viac opáčkami |
Je to hrozně frustrující, to je pravda, dobře ten pocit poznávám. :) Myslím, že ničemu nevěnuju tolik úsilí jako dřepu, nejsem vysoký, mám na dřep dobré pákové poměry, přes stehna mám skoro sedmdesát, a stejně to nejde. Nezbývá než doufat, že se to jednou zlomí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|