Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 793, 794, 795 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si napsala hlavní 2/3 v práci asi během 5 týdnů, ale pak mi nastalo stěhování a frmol a poslední týden ve škole, kdy mám ted úplně nechut se na cokoli soustředit. Takže konzultace taky proběhla, mám připomínky, vím jak dál a práce mi i tak stojí a já se k sobě modlím den co den, ať už se vzpamatuju.

Grimley mám úplně to samý, proto když to nejde, tak se o to ani nesnažím a prostě se na to vykašlu a čekám na ten správný den. A jako projektová manažerka ti doporučuji ty brusle!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Petr Prielozny napsal:
me zlobi dodavky, ktere tu v Cedar st parkuji jednou pulkou na chodniku a ja pak nemuzu ani projit s kocarkem. Dneska jsem ho serval. A skoncilo to tak, ze na me volal : Fuck you asshole :D Chtel jsem si konecne procvicit ten pravej hak, ale nechci byt zavrenej.

Presne typci jako ty- svalnati s nejakyma zkusenostma s mlacenim do pytle - soucpak nejvetsi ''machři'' co? ..... doufam ze te za kazdou pi...... bude taky nekdo drbat a chtit zmlstit *a18* *a16*

kamo, tvuj prizpevek ma jednu vadu. Ja nejsem svalnatej, jsem obycejnej kluk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší je, když je váš vedoucí kokot a ani jednou tu práci před tiskem neuvidí
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Nejhorší na té maturitě je to čekání na výsledky, člověk ví, že tomu dal maximum, napsal jim tam to co chtěli, napsáno bylo za necelých 40 minut (z 60 min) a stejně nervy

Ber to ako pripravu do zivota. Na vysledky testu na certifikat z Aj som cakal cca 3 tyzdne, certifikat dostanem najskor za dalsie 3 tyzdne. Na vysledky stipendijneho konania postgradualu 5 mesiacov (FAIL), jednej letnej skoly nieco cez mesiac (FAIL), druhej 4 mesiace (succed).
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
micus6 napsal:
Petr Prielozny napsal:
me zlobi dodavky, ktere tu v Cedar st parkuji jednou pulkou na chodniku a ja pak nemuzu ani projit s kocarkem. Dneska jsem ho serval. A skoncilo to tak, ze na me volal : Fuck you asshole :D Chtel jsem si konecne procvicit ten pravej hak, ale nechci byt zavrenej.

Presne typci jako ty- svalnati s nejakyma zkusenostma s mlacenim do pytle - soucpak nejvetsi ''machři'' co? ..... doufam ze te za kazdou pi...... bude taky nekdo drbat a chtit zmlstit

kamo, tvuj prizpevek ma jednu vadu. Ja nejsem svalnatej, jsem obycejnej kluk.

Tak to chci byt obyčejnej kluk jak ty
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dopsat diplomku je pro mě taky problém - hlavně proto, že se jí snažím spojit s full time prací a cvičením. Tak mě zajímá, jak se dokopáváte :)
tyboo

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ideální na dokopávání je pevně daný deadline, bez něj nedokážu udělat nic. Na dnešek sem měl v plánu udělat kompletní výkresovou dokumentaci pro diplomku. Udělal sem půlku a už alespoň 5 hodin sem na to ani nesahl..
MAST3R

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tedy práci neměl, ale měl jsem neplacenou praxi. Takže jsem v 6 ráno vstal, nasnídal. Chvilku se učil AJ. Okolo 8 odchod na praxi, pak domu, najíst zabalit věci. Skočit do auta a jet 15km do fitka, tam trénink a cardio, pak 15 km domu, najíst, než se člověk rozkoukal, tak byl zase večer. Takže jsem to psal s totální nechutí po večerech a do toho jsem ještě jel vlny. A cvičit jsem chodil v týdnu a víkendy si nechával volné, právě na psaní práce a učení AJ.
ttby

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tom3 napsal:
neee uz zase tu pojede kdo a jak musi byt velkej aby zmlatil toho a toho

Však ttby n to má výpočet ne ?

Nemám, musím to ještě spočitat, je to docela složitý výpočet* u nás u malých lidí se totiž musí počítat s tím, že v případě, že dochází k argumentaci tak větší osoba to vždy bude fyzicky rozporovat a dojde ke konfilktu. Tedy menšímu jedinici nestačí být jen silnější, protože jeho v případě upozornění 2m chlapa, že se odpadky opravdu nehází na ulici se prakticky vždy bude rvát.

Takže je třeba se inspirovat v přírodě, kde když se zamyslíš kdo je silnější vlk nebo jelen. Napadne Tě asi vlk. Jenže příroda mluví jasně: "lovec riskuje svuj život (jako, že mu srdka prokopne čelist kopytem, nebo ho blbě nabere na rohy) pokaždé když loví a z tohoto důvodu jsou většinou lovci daleko silnější než lovená zvířata. Proto i kdyz vlk strnku sundat dokáže to nedělá, ale loví raději ve smečce. Viz o kolik je silnější lev o proti antilopě a stále neporhdne lovením ve smečce.

Suma sumárum to spočítat není taková prdel, je třeba počítat s tím, že větší bude proti menšímu fyzicky rozporovat prakticky vždycky a z toho plynoucí potřebu značné nadsíly nad protivníkem na pokrytí statistiky a eliminaci efektu prokopnutí čelisti vlka kopytem srnky..

* - navíc jsem došel k názoru že pro takové liliputy jako já je stejně třeba vytvořit synergii z síla+bojové skilly+rétorika
Ikee

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já celýho Mgr. jedu s full timem a i ted píšu diplomku, ale která je tématicky zaměřená na strategický plán organizace a jelikož mám super práci, tak jí můžu psát i v pracovní době mimo jiné. A kloubení s cvičením... Cvičím asi 4x v týdnu, ale protože mě to prostě baví a není na tom závislý můj životní styl natož držet dietu..

MASTER kloubouk dolů.. Oproti tobě mám prázdniny a držím ti palec. A ostatní, co píšou diplomku, i když mě téma baví, je to prostě voser, kterým si prošel kotel lidí a my to zvládneme taky. Jen si dokopat zadky.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, taky držím palce. Ono to takhle napsané vypadá docela masakrózně no, ale dalo se to Ale domluvil jsem si dřívější odchody praxe, ona ta praxe trvala asi 6 týdnů a ta jedna ženská mi říkala, že mám pracovat pomaleji a šetřit si práci.

Já jsem si vybral naštěstí dobré téma, sice napíšu diplomku, ale absolventskou práci (nevím jak moc velký je tam rozdíl), ale téma jsem si vybral: Podnikatelský plán - vybudování nového fitness centra. Co jsem slyšel, tak ty plány moc oblíbené nejsou, ale tohle je spojené si posilováním a nebránil bych se do budoucna tomu, že bych provozoval fitko, tak mě to i dost baví a snažil jsem se to propracovat co nejvíce. Kdybych měl dělat nějakou finanční analýzu nebo něco podobného co by mě nebavilo, tak bych se k tomu asi taky nedokopal.
Ikee

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno pokud by si ale chtěl provozovat fitko, tak by sis měl udělat analýzu konkurence a finanční taki taki. Ale možná jsem už profesně trošku pošahaná. A vlastně ani moc nevím, co je absolventská práce, ale bude to asi na jeno brdo.
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Grimley napsal:
Tom3 napsal:
neee uz zase tu pojede kdo a jak musi byt velkej aby zmlatil toho a toho

Však ttby n to má výpočet ne ?

Nemám, musím to ještě spočitat, je to docela složitý výpočet* u nás u malých lidí se totiž musí počítat s tím, že v případě, že dochází k argumentaci tak větší osoba to vždy bude fyzicky rozporovat a dojde ke konfilktu. Tedy menšímu jedinici nestačí být jen silnější, protože jeho v případě upozornění 2m chlapa, že se odpadky opravdu nehází na ulici se prakticky vždy bude rvát.

Takže je třeba se inspirovat v přírodě, kde když se zamyslíš kdo je silnější vlk nebo jelen. Napadne Tě asi vlk. Jenže příroda mluví jasně: "lovec riskuje svuj život (jako, že mu srdka prokopne čelist kopytem, nebo ho blbě nabere na rohy) pokaždé když loví a z tohoto důvodu jsou většinou lovci daleko silnější než lovená zvířata. Proto i kdyz vlk strnku sundat dokáže to nedělá, ale loví raději ve smečce. Viz o kolik je silnější lev o proti antilopě a stále neporhdne lovením ve smečce.

Suma sumárum to spočítat není taková prdel, je třeba počítat s tím, že větší bude proti menšímu fyzicky rozporovat prakticky vždycky a z toho plynoucí potřebu značné nadsíly nad protivníkem na pokrytí statistiky a eliminaci efektu prokopnutí čelisti vlka kopytem srnky..

* - navíc jsem došel k názoru že pro takové liliputy jako já je stejně třeba vytvořit synergii z síla+bojové skilly+rétorika

Nerzapomeň na velikost čakry, bez ní ti ten vzoreček nebude sedět.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Díky, taky držím palce. Ono to takhle napsané vypadá docela masakrózně no, ale dalo se to Ale domluvil jsem si dřívější odchody praxe, ona ta praxe trvala asi 6 týdnů a ta jedna ženská mi říkala, že mám pracovat pomaleji a šetřit si práci.

Já jsem si vybral naštěstí dobré téma, sice napíšu diplomku, ale absolventskou práci ( nevím jak moc velký je tam rozdíl ), ale téma jsem si vybral: Podnikatelský plán - vybudování nového fitness centra. Co jsem slyšel, tak ty plány moc oblíbené nejsou, ale tohle je spojené si posilováním a nebránil bych se do budoucna tomu, že bych provozoval fitko, tak mě to i dost baví a snažil jsem se to propracovat co nejvíce. Kdybych měl dělat nějakou finanční analýzu nebo něco podobného co by mě nebavilo, tak bych se k tomu asi taky nedokopal.

Extrémně propastný zase není, ale srovnávat se to nedá. :)
Novic

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mno pokud by si ale chtěl provozovat fitko, tak by sis měl udělat analýzu konkurence a finanční taki taki. Ale možná jsem už profesně trošku pošahaná. A vlastně ani moc nevím, co je absolventská práce, ale bude to asi na jeno brdo.

To by stačila SWOTka a Porterův model, přidat pár vnitřních analýz a je to... a to by podle mě bylo moc easy!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 793, 794, 795 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: