|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
A jak píšete poděkování? Něco jako autor děkuje? .. je to nezvyk  A dáváte si tam i motto? Ale asi ne No pain No gain :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
Budu tam mít poznatky a návrhy ze své hlavy, takže myslím, že nic není vyřešené. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Ale, jednoho ulítlého blázna ze Slovenska, co si furt vymýšlí blbosti | lepšie keď čech šéfuje slovákom, to je potom len "dejte mi lidi a já to udelám"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: po květen 05, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Jo to ja taky. V patek matura a potom legday, dneska matura a legday, to jednoho vynervuje :-)
Ne uprimne ta statni...to je vysmech :-) [/s]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 05, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Já jsem z té maturity fakt na prášky Ať už jsou výsledky |
Dneska jsem do slohovky napsal: podemnou, nademnou, předemnou . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po květen 05, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
Co jste si vybrali? Já psal o dobrodružství v Africe  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po květen 05, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
DiamonD123: V jaké souvislosti?
Reiben: Psal jsem 2, tudíž Sdílení, nebo život? - úvaha
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Co jste si vybrali? Já psal o dobrodružství v Africe . |
Já taky.
To balbi: to je uplně jedno v jaké souvislosti, ale má to prostě být přede mnou, nade mnou, pode mnou
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:18 pm Předmět: |
|
|
hoši, ak teda plánujete ísť na nejaké rozumné výšky, tak sa pripravte, že oporti množstvu skúšok je maturita ozaj pohoda + na výške ste neraz branáí totálne anonymne, nik nevidí vašu prácu počas štúdia a pod., takže je to neraz všelijaké, každopádne vám držím päste, zmáknete to jak ništ a budete mať akurát peknú spomineku. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|