|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 06, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
..kterou jsem si zaplatil?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: út květen 06, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | Pro me teda matura zdaleka nebyla takova pohoda, jak tady pisete. Nesouhlasim ani s tim, ze "maturitu daj vsem" - sam znam par lidi, kterym ji proste nedali (na prvni pokus).
|
Člověk musí být solidní idiot a ještě na to hodně kácet, aby dneska neudělal maturitu
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út květen 06, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | TTeDy napsal: | Pro me teda matura zdaleka nebyla takova pohoda, jak tady pisete. Nesouhlasim ani s tim, ze "maturitu daj vsem" - sam znam par lidi, kterym ji proste nedali (na prvni pokus).
|
Člověk musí být solidní idiot a ještě na to hodně kácet, aby dneska neudělal maturitu |
Akože možno je to niekde inak, ale na strednej kde som chodil ja, nezmaturoval za cca 35 rokov len jeden človek.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 06, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út květen 06, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
Jsou dány dvě kružnice, z nichž jedné? No?
Kouká z kapsy bagr. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | TTeDy napsal: | Pro me teda matura zdaleka nebyla takova pohoda, jak tady pisete. Nesouhlasim ani s tim, ze "maturitu daj vsem" - sam znam par lidi, kterym ji proste nedali (na prvni pokus).
|
Člověk musí být solidní idiot a ještě na to hodně kácet, aby dneska neudělal maturitu |
U nas tenkrat (asi pred 10 rokama) vyhazeli na prvni pokus snad 70% lidi.
Ja jsem mel samy 1, ale kdybych si z cestiny vytahnul spatnou otazku tak bych to taky nedal. Asi tretinu otazek z CJ jsem vubec nevidel. Predevsim proto ze mam silnej odpor se ucit zbytecnosti.
Jo a VS jsem udelal bez problemu... ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ..kterou jsem si zaplatil? |
Musel si si plne hradit cely ukon a vsetko okolo? Nic poistovna nepreplacala? Ja zas o tychto veciach moc neviem, chvalabohu posledna operacia, okrem tlacenia bedara na ksichte, ktoru mi robili, bol slepak, ked som mal cca 8 rokov. Inak som velky fanusik povinneho zdravotneho poistenia, ale s rozumnym nastavenim, nie ako u nas, ze clovek musi odvadzat este aj z nepenaznej vyhry... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
Platím daně v SR - pojištěn jsem v SR. Operován jsem byl v Ostravě na soukromé klinice. Nelituji těch peněz. Dva a půl měsíce po operaci o rameni prakticky nevím a z původní plánované endoprotézy ramenního kloubu kteoru mi potvrdili ve fakultce je najednou - můžete se pomalu vrátit k cvičení...samozřejmě netahejte balíky. Takže nejenže můžu ruku bez omezení používat, v což jsem upřímně ani nedoufal, ale vypadá to, že nad rámec toho můžu začít pomalu i cvičit. Takže tolik k naší (i vaší) "bezplatné" běžné péči. Nemít ty prachy, tak jsem dnes asi napůl kyborg s umělým kloubem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | okrem tlacenia bedara na ksichte | Nedělej si prdel. Jednou sem posílal Judson takový výtvor, že by z toho tvůj slepák začínal vidět jedno oko. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 06, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Heh, to verim.....s bedarmi nie je sranda, sa divim, ze som este v kupelni nerozbil zrkadlo :D
deadlift: nepochopil som ci to bolo tvoje rozhodnutie si to platit u sukromnika, alebo vlastne ani ina alternativa nebola...ale aj ak to prve, tak to tiez chapem, pri zdravi clovek radsej neriskuje a zaplati si za kvalitu... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 07, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Platím daně v SR - pojištěn jsem v SR. Operován jsem byl v Ostravě na soukromé klinice. Nelituji těch peněz. Dva a půl měsíce po operaci o rameni prakticky nevím a z původní plánované endoprotézy ramenního kloubu kteoru mi potvrdili ve fakultce je najednou - můžete se pomalu vrátit k cvičení...samozřejmě netahejte balíky. Takže nejenže můžu ruku bez omezení používat, v což jsem upřímně ani nedoufal, ale vypadá to, že nad rámec toho můžu začít pomalu i cvičit. Takže tolik k naší (i vaší) "bezplatné" běžné péči. Nemít ty prachy, tak jsem dnes asi napůl kyborg s umělým kloubem:o) |
To mě taky štve, člověk co vydělává hodně peněz, tak platí velké daně a soc.+zdravotní jako kráva, ale ty služby povětšinou stejně moc nevyužívá, protože kdo má prachy tak často nechodí k zubaři (lékaři) co jede na pojišťovnu, ale k soukromému, kde platí podruhé...
A těm sockám to pořád není dost a chtěli by dojit bohatší ještě víc....
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
Achjo. Máme (nebo měli jsme) hovězí, těšil jsem se na pěkné flákoty masa a máma z toho nakrájí 50g "plátky". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 10:21 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Achjo. Máme (nebo měli jsme) hovězí, těšil jsem se na pěkné flákoty masa a máma z toho nakrájí 50g "plátky". |
Co tě žere - alespoň to už máš předkrájený
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Achjo. Máme (nebo měli jsme) hovězí, těšil jsem se na pěkné flákoty masa a máma z toho nakrájí 50g "plátky". |
Asi ji musíš naučit vařit....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|