|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: čt květen 08, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
Jedeš moc pěkně, tvůj log sleduju jako jeden z mála, protože za to opravdu stojí.
Po semináři jsem aplikoval nově nabyté vědomosti a sestavil si oproti tvému ještě "větší" minimalistický trénink postavený na benchi, mrtvole, dipech na kruzích se zátěží, shybech se zátěží a žebřících a k tomu sem tam nějaký doplněk.
Jestli se mi bude dařit alespoň z poloviny tak dobře jako tobě, budu spokojený.
Jestli jdeš na nedělní kurz, tak se nepotkáme, protože jsem usoudil, že se bez toho ještě nějakou dobu obejdu
Hodně štěstí v pokračování, držím palce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: so květen 10, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
Rozcvička
Zadní dřep (atg, stopka 3-5 sek.)
8xosa
8xosa
8xosa
5x60
5x80
5x100
5x120
5x120
5x120
5x120
5x120
5x120
Vojenský tlak
5x82.5
5x82.5
5x82.5
Klokovův tlak
16X50
Mrtvý tah
3x140
6x170
Shyby
15xbw + 20
12Xbw + 20
Kliky na bradlech
10xbw + 70
16xbw + 50
Tlaky nějak stagnují, nejspíš taky resetuju a přidám objem jako u dřepů.
| Loudy napsal: | Jedeš moc pěkně, tvůj log sleduju jako jeden z mála, protože za to opravdu stojí.
Po semináři jsem aplikoval nově nabyté vědomosti a sestavil si oproti tvému ještě "větší" minimalistický trénink postavený na benchi, mrtvole, dipech na kruzích se zátěží, shybech se zátěží a žebřících a k tomu sem tam nějaký doplněk.
Jestli se mi bude dařit alespoň z poloviny tak dobře jako tobě, budu spokojený.
Jestli jdeš na nedělní kurz, tak se nepotkáme, protože jsem usoudil, že se bez toho ještě nějakou dobu obejdu
Hodně štěstí v pokračování, držím palce |
Díky moc. :) Taky tvůj blog sleduju, neboj. :)
Já zítra půjdu, už se hrozně těším. Sice mám taky trochu obavy, jestli to není moc brzy, ale na druhé straně Pavle věřím, že to dokáže naučit i tele jako jsem já. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: po květen 12, 2014 6:53 am Předmět: |
|
|
Jake to v nedeli bylo? My jsme na vas u kouli mysleli ;) skoda ze se ty seminare kryly....
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 9:20 am Předmět: |
|
|
| Mnemosyne napsal: | | Jake to v nedeli bylo? My jsme na vas u kouli mysleli ;) skoda ze se ty seminare kryly.... |
Kulíšek je nejlepší :), kdyby to šlo, jsem tam u ní nasáčkovaný každý den. :)
Začátek samozřejmě mobilita, zahřívání a protahování, toho není nikdy dost, potom úchop, nástup k čince, ladění pozice, pak výtahy, tlaky, silové přemístění od kolen bez kopnutí, a nakonec všechno dohromady.
Jsem hrozně rád, že jsem s přemístěním nespěchal a nezkoušel si to už dřív sám, a nevytvořil si nějaké špatné návyky. A myslím, že je i dobře, že jsem počkal, abych se trochu celý zpevnil, jako úplný začátečník bych to nedal. Je toho opravdu hodně, na co je třeba pamatovat a bude nejspíš dlouho trvat, než mi to vejde do krve a než to doladím.
Musím říct, že mě nácvik techniky a vlastně i ta mobilita baví, dává mi to pocit, že to, co dělám, není jen pumpování svalů, ale že se učím i nějakou zručnost, která se mi časem vrátí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po květen 12, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Kulíšek je nejlepší :), kdyby to šlo, jsem tam u ní nasáčkovaný každý den. :) |
S prvním souhlas, druhý se naštěstí daří :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Magumi napsal: | | Kulíšek je nejlepší :), kdyby to šlo, jsem tam u ní nasáčkovaný každý den. :) |
S prvním souhlas, druhý se naštěstí daří :) |
Se nevytahuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Mnemosyne napsal: | | Jake to v nedeli bylo? My jsme na vas u kouli mysleli ;) skoda ze se ty seminare kryly.... |
Kulíšek je nejlepší :), kdyby to šlo, jsem tam u ní nasáčkovaný každý den. :)
Začátek samozřejmě mobilita, zahřívání a protahování, toho není nikdy dost, potom úchop, nástup k čince, ladění pozice, pak výtahy, tlaky, silové přemístění od kolen bez kopnutí, a nakonec všechno dohromady.
Jsem hrozně rád, že jsem s přemístěním nespěchal a nezkoušel si to už dřív sám, a nevytvořil si nějaké špatné návyky. A myslím, že je i dobře, že jsem počkal, abych se trochu celý zpevnil, jako úplný začátečník bych to nedal. Je toho opravdu hodně, na co je třeba pamatovat a bude nejspíš dlouho trvat, než mi to vejde do krve a než to doladím.
Musím říct, že mě nácvik techniky a vlastně i ta mobilita baví, dává mi to pocit, že to, co dělám, není jen pumpování svalů, ale že se učím i nějakou zručnost, která se mi časem vrátí. |
Pěkně napsané
Já už se těším na pátek jedu na první trénink vzpírání do Brna snad se domluvím na nějaké pravidelné návštěvě s trenérem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Shyby
15xbw + 20
12Xbw + 20
Kliky na bradlech
10xbw + 70
16xbw + 50 |
Magumi, já tvůj log docela pravidelně sleduju, ale ty kliky a shyby se zátěží mě nepřestávají fascinovat. Sám je taky dělám, protože mě to baví, ale s 20 na pásku udělám maximálně 5 - 6 shybů a co se týče kliků na bradlech, tam jsem se stejnou zátěží taky tak na třetině opakování a to jsem si myslel, že mi to docela jde :)) Máš někde video? Samozřejmě ne z důvodu, že bych ti nevěřil, jen mě to docela motivuje a zajímá mě, jakou techniku přesně používáš. Jinak držím palec, ať jdou výkony pořád nahoru! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
Magumi, já tvůj log docela pravidelně sleduju, ale ty kliky a shyby se zátěží mě nepřestávají fascinovat. Sám je taky dělám, protože mě to baví, ale s 20 na pásku udělám maximálně 5 - 6 shybů a co se týče kliků na bradlech, tam jsem se stejnou zátěží taky tak na třetině opakování a to jsem si myslel, že mi to docela jde :)) Máš někde video? Samozřejmě ne z důvodu, že bych ti nevěřil, jen mě to docela motivuje a zajímá mě, jakou techniku přesně používáš. Jinak držím palec, ať jdou výkony pořád nahoru! |
Mám radost, že si to tady čteš. :) Video se mi moc natáčet nechce, ale klidně se můžem někdy domluvit a já ti to ukážu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Magumi napsal: | | Mám radost, že si to tady čteš. :) Video se mi moc natáčet nechce, ale klidně se můžem někdy domluvit a já ti to ukážu. :) |
Co společný trénink? Neodmítnul bych (snad to přežiju ve zdraví) A ještě pokud můžu mít dotaz, zajímalo by mě, jak před těmi výkony se zátěží vypadají tvoje rozcvičovací série, protože nepředpokládám, že na pásek pověsíš 70 a jdeš klikovat... |
Rád, i když moje dřepy a tahy momentálně nestojí za nic. :)
Co se týče kliků, bývám po všech těch mobilitách a ostatních cvicích předtím tak zahřátý a rozhýbaný, že opravdu jen pověsím 70 kilo a jdu na věc. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Rád, i když moje dřepy a tahy momentálně nestojí za nic. :)
Co se týče kliků, bývám po všech těch mobilitách a ostatních cvicích předtím tak zahřátý a rozhýbaný, že opravdu jen pověsím 70 kilo a jdu na věc. :) |
Já letos nezávodím a zvažuju, jestli ještě budu, takže jsem dost shodil, cvičím teď spíš tak pro radost a nějakou extra silovou formu nemám :) Ale rád si s někým výkonným zatrénuju, je to výzva, tak se domluvíme po PM. Díky za odpověď a jestli chceš tuhle konverzaci z logu smazat, ať tu máš pořádek, řekni. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Magumi napsal: | Rád, i když moje dřepy a tahy momentálně nestojí za nic. :)
Co se týče kliků, bývám po všech těch mobilitách a ostatních cvicích předtím tak zahřátý a rozhýbaný, že opravdu jen pověsím 70 kilo a jdu na věc. :) |
Já letos nezávodím a zvažuju, jestli ještě budu, takže jsem dost shodil, cvičím teď spíš tak pro radost a nějakou extra silovou formu nemám :) Ale rád si s někým výkonným zatrénuju, je to výzva, tak se domluvíme po PM. Díky za odpověď a jestli chceš tuhle konverzaci z logu smazat, ať tu máš pořádek, řekni. |
Bude mi ctí. :) A klidně to tady nechej. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|