Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Loudy

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedeš moc pěkně, tvůj log sleduju jako jeden z mála, protože za to opravdu stojí.

Po semináři jsem aplikoval nově nabyté vědomosti a sestavil si oproti tvému ještě "větší" minimalistický trénink postavený na benchi, mrtvole, dipech na kruzích se zátěží, shybech se zátěží a žebřících a k tomu sem tam nějaký doplněk.
Jestli se mi bude dařit alespoň z poloviny tak dobře jako tobě, budu spokojený.

Jestli jdeš na nedělní kurz, tak se nepotkáme, protože jsem usoudil, že se bez toho ještě nějakou dobu obejdu

Hodně štěstí v pokračování, držím palce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

Zadní dřep (atg, stopka 3-5 sek.)

8xosa
8xosa
8xosa
5x60
5x80
5x100
5x120
5x120
5x120
5x120
5x120
5x120

Vojenský tlak
5x82.5
5x82.5
5x82.5

Klokovův tlak
16X50

Mrtvý tah
3x140
6x170

Shyby
15xbw + 20
12Xbw + 20

Kliky na bradlech
10xbw + 70
16xbw + 50

Tlaky nějak stagnují, nejspíš taky resetuju a přidám objem jako u dřepů.

Loudy napsal:
Jedeš moc pěkně, tvůj log sleduju jako jeden z mála, protože za to opravdu stojí.

Po semináři jsem aplikoval nově nabyté vědomosti a sestavil si oproti tvému ještě "větší" minimalistický trénink postavený na benchi, mrtvole, dipech na kruzích se zátěží, shybech se zátěží a žebřících a k tomu sem tam nějaký doplněk.
Jestli se mi bude dařit alespoň z poloviny tak dobře jako tobě, budu spokojený.

Jestli jdeš na nedělní kurz, tak se nepotkáme, protože jsem usoudil, že se bez toho ještě nějakou dobu obejdu

Hodně štěstí v pokračování, držím palce

Díky moc. :) Taky tvůj blog sleduju, neboj. :)

Já zítra půjdu, už se hrozně těším. Sice mám taky trochu obavy, jestli to není moc brzy, ale na druhé straně Pavle věřím, že to dokáže naučit i tele jako jsem já. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jake to v nedeli bylo? My jsme na vas u kouli mysleli ;) skoda ze se ty seminare kryly....
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
Jake to v nedeli bylo? My jsme na vas u kouli mysleli ;) skoda ze se ty seminare kryly....

Kulíšek je nejlepší :), kdyby to šlo, jsem tam u ní nasáčkovaný každý den. :)

Začátek samozřejmě mobilita, zahřívání a protahování, toho není nikdy dost, potom úchop, nástup k čince, ladění pozice, pak výtahy, tlaky, silové přemístění od kolen bez kopnutí, a nakonec všechno dohromady.

Jsem hrozně rád, že jsem s přemístěním nespěchal a nezkoušel si to už dřív sám, a nevytvořil si nějaké špatné návyky. A myslím, že je i dobře, že jsem počkal, abych se trochu celý zpevnil, jako úplný začátečník bych to nedal. Je toho opravdu hodně, na co je třeba pamatovat a bude nejspíš dlouho trvat, než mi to vejde do krve a než to doladím.

Musím říct, že mě nácvik techniky a vlastně i ta mobilita baví, dává mi to pocit, že to, co dělám, není jen pumpování svalů, ale že se učím i nějakou zručnost, která se mi časem vrátí.

ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

S prvním souhlas, druhý se naštěstí daří :)
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Magumi napsal:

S prvním souhlas, druhý se naštěstí daří :)

Se nevytahuj.

šmajdy

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Mnemosyne napsal:

Začátek samozřejmě mobilita, zahřívání a protahování, toho není nikdy dost, potom úchop, nástup k čince, ladění pozice, pak výtahy, tlaky, silové přemístění od kolen bez kopnutí, a nakonec všechno dohromady.

Jsem hrozně rád, že jsem s přemístěním nespěchal a nezkoušel si to už dřív sám, a nevytvořil si nějaké špatné návyky. A myslím, že je i dobře, že jsem počkal, abych se trochu celý zpevnil, jako úplný začátečník bych to nedal. Je toho opravdu hodně, na co je třeba pamatovat a bude nejspíš dlouho trvat, než mi to vejde do krve a než to doladím.

Musím říct, že mě nácvik techniky a vlastně i ta mobilita baví, dává mi to pocit, že to, co dělám, není jen pumpování svalů, ale že se učím i nějakou zručnost, která se mi časem vrátí.

Pěkně napsané

Já už se těším na pátek jedu na první trénink vzpírání do Brna snad se domluvím na nějaké pravidelné návštěvě s trenérem.
CIZO

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Shyby
15xbw + 20
12Xbw + 20

Kliky na bradlech
10xbw + 70
16xbw + 50

Magumi, já tvůj log docela pravidelně sleduju, ale ty kliky a shyby se zátěží mě nepřestávají fascinovat. Sám je taky dělám, protože mě to baví, ale s 20 na pásku udělám maximálně 5 - 6 shybů a co se týče kliků na bradlech, tam jsem se stejnou zátěží taky tak na třetině opakování a to jsem si myslel, že mi to docela jde :)) Máš někde video? Samozřejmě ne z důvodu, že bych ti nevěřil, jen mě to docela motivuje a zajímá mě, jakou techniku přesně používáš. Jinak držím palec, ať jdou výkony pořád nahoru!

Derek Poundstone
Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se přimlouvám taky za video, ale něco mi říká, že zůstane jen u nevyslyšených přání, Magumi se nerad ukazuje, ale mohl by udělat výjimku, což?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

Magumi, já tvůj log docela pravidelně sleduju, ale ty kliky a shyby se zátěží mě nepřestávají fascinovat. Sám je taky dělám, protože mě to baví, ale s 20 na pásku udělám maximálně 5 - 6 shybů a co se týče kliků na bradlech, tam jsem se stejnou zátěží taky tak na třetině opakování a to jsem si myslel, že mi to docela jde :)) Máš někde video? Samozřejmě ne z důvodu, že bych ti nevěřil, jen mě to docela motivuje a zajímá mě, jakou techniku přesně používáš. Jinak držím palec, ať jdou výkony pořád nahoru!

Mám radost, že si to tady čteš. :) Video se mi moc natáčet nechce, ale klidně se můžem někdy domluvit a já ti to ukážu. :)

CIZO

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Mám radost, že si to tady čteš. :) Video se mi moc natáčet nechce, ale klidně se můžem někdy domluvit a já ti to ukážu. :)

Co společný trénink? Neodmítnul bych (snad to přežiju ve zdraví) A ještě pokud můžu mít dotaz, zajímalo by mě, jak před těmi výkony se zátěží vypadají tvoje rozcvičovací série, protože nepředpokládám, že na pásek pověsíš 70 a jdeš klikovat...

Derek Poundstone
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Magumi napsal:

Co společný trénink? Neodmítnul bych (snad to přežiju ve zdraví) A ještě pokud můžu mít dotaz, zajímalo by mě, jak před těmi výkony se zátěží vypadají tvoje rozcvičovací série, protože nepředpokládám, že na pásek pověsíš 70 a jdeš klikovat...

Rád, i když moje dřepy a tahy momentálně nestojí za nic. :)

Co se týče kliků, bývám po všech těch mobilitách a ostatních cvicích předtím tak zahřátý a rozhýbaný, že opravdu jen pověsím 70 kilo a jdu na věc. :)

CIZO

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Co se týče kliků, bývám po všech těch mobilitách a ostatních cvicích předtím tak zahřátý a rozhýbaný, že opravdu jen pověsím 70 kilo a jdu na věc. :)

Já letos nezávodím a zvažuju, jestli ještě budu, takže jsem dost shodil, cvičím teď spíš tak pro radost a nějakou extra silovou formu nemám :) Ale rád si s někým výkonným zatrénuju, je to výzva, tak se domluvíme po PM. Díky za odpověď a jestli chceš tuhle konverzaci z logu smazat, ať tu máš pořádek, řekni.

Derek Poundstone
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Magumi napsal:

Já letos nezávodím a zvažuju, jestli ještě budu, takže jsem dost shodil, cvičím teď spíš tak pro radost a nějakou extra silovou formu nemám :) Ale rád si s někým výkonným zatrénuju, je to výzva, tak se domluvíme po PM. Díky za odpověď a jestli chceš tuhle konverzaci z logu smazat, ať tu máš pořádek, řekni.

Bude mi ctí. :) A klidně to tady nechej. :)

Oddo

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo a vem si s sebou kameramana
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: