11-15 euro mesicne dle doby zaplaceni, to ti prijde hodne? To je jako WoWko, s tim, ze tady si nemusis kupovat zadnou hru a navic jak rikam, casem mas moznost si na hrani vydelat hranim (i kdyz je to docela otrocina). A ano, trial je 3 tydny, klidne ti muzu poslat link na tyden navic (kdyz to nekdo nabidne, kdo hraje, mas misto 14dni tydny 3)
Ta hra ma jednu vyhodu - deti to nehrajou vubec, nechapou to. A zbytek lidi se deli na ty, co to pochopi a chytne je to (pocitam tak jeden z deseti) a dal uz nechtej hrat nic jinyho .. anebo na ten zbytek, ktery chtej vsechno hned a tohle fakt neni hra pro takovy typy
Ahoj chlapi, tak moc díky za ty PS3 tipy na nejlepší hry. Nejprve mi ale dovolte čerstvou zkušenost, včera u mě byl Darkkiller a pořádně jsme zapařili jako malí na PS3 i PS4 cooperace i nové hry a to PS4 je opravdu paráda, skvělý ergonomický ovladač a ta grafika BF4 je naprosto skvělá, po netu opravdu masakr. Moc se těším, až na tom budou opravdu next-gen hry, doufám, že tentokrát mi můj záměr si spokojeně koupit novou konzoli kvůli novému dílu AC v případě ACV z doby francouzské revoluce vyjde :)
Byl jsem dnes na vaši radu v tom JRC vyměnit ty hry, moc díky za radu. Jsem rád, že jsem se mohl zbavit AC:IV, Uncharted 3 (oproti Last of Us se mi to opravdu nijak moc nelíbilo) a Grand Tourismo 6 (jak to může někdo vydat jako plnohodnotnou hru v dnešní době?). Říkal jsem si, že na sebe budu tvrdý a půjdu do Dark Souls 2 a k tomu jsem myslel, že bych možná ještě zkusil BF 3 nebo BF 4 a God of War: Ascension. Jenže ty BF jsou o tom, že abys měl stejný kulomet jako kamarádi, tak si musíš připlatit DLC a to mi přijde ujeté, chci si zaplatit za celou hru, nedovedu si představit nemít v CS:GO všechny zbraně apod. Čili z principu jsem se na to vykašlal. Nakonec ten AC:IV, GT6 a Unchardted 3 vystačil jen na nové Dark Souls 2, myslel jsem, že si místo 3 her odnesu třeba 2, ale lepší, než nic, stejně bych je už nehrál a jen by mi tu ležely. Takhle mám nejnovější hru, díky moc za tip. Tak kdybych se už neozval, tak to se mnou seklo, prý je to o nervy a pořád umíráte, moc se těším :)
Jo , párkrát umřeš no . A pár ovladačů možná rozbiješ. Jeden z nich možná poletí i do televize
ty vole, pánové, co to je? To je šíleně těžké, tady abys strategicky zvažoval každý sek, to je psycho jako blázen...jsem relativně na začátku a blbou cestu podél potoka dělám asi na podesáté...nicméně, co je nejhorší, že když umřu, tak celá oblast od posledního ohniště až sem je najednou zase plná nepřátel, jede se nanovo....
Nevím, jestli jsem to špatně nepochopil, ale co vlastně můžu dělat na těch ohništích s těmi dušemi? Tzn. kde a na co je mohu použít? Na nějaké nalevelování se?
Frei však googli googli o hre su stopro samostatné portály, kde sa dozvieš všetko potrebné, stratégie a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
11-15 euro mesicne dle doby zaplaceni, to ti prijde hodne? To je jako WoWko, s tim, ze tady si nemusis kupovat zadnou hru a navic jak rikam, casem mas moznost si na hrani vydelat hranim (i kdyz je to docela otrocina). A ano, trial je 3 tydny, klidne ti muzu poslat link na tyden navic (kdyz to nekdo nabidne, kdo hraje, mas misto 14dni tydny 3)
Ta hra ma jednu vyhodu - deti to nehrajou vubec, nechapou to. A zbytek lidi se deli na ty, co to pochopi a chytne je to (pocitam tak jeden z deseti) a dal uz nechtej hrat nic jinyho .. anebo na ten zbytek, ktery chtej vsechno hned a tohle fakt neni hra pro takovy typy
heled já neříkám že bych tu hru nezaplatil :D, já říkám že se nechci moc ponořit do placené hry s možností něco kupovat pže se znám v hradech sem taky utopil par nějakych par tisic...a to jsem byl fakt žabař, podle ostatnich ti tam museli nechavat opravdu těžké prachy
popravdě mě to láká tak moc až se toho trochu bojím, já jsem totiž těžkej scifi fanda a hry jako freelancer tak to jsou stovky hodin :D
Jo , párkrát umřeš no . A pár ovladačů možná rozbiješ. Jeden z nich možná poletí i do televize
ty vole, pánové, co to je? To je šíleně těžké, tady abys strategicky zvažoval každý sek, to je psycho jako blázen...jsem relativně na začátku a blbou cestu podél potoka dělám asi na podesáté...nicméně, co je nejhorší, že když umřu, tak celá oblast od posledního ohniště až sem je najednou zase plná nepřátel, jede se nanovo....
Nevím, jestli jsem to špatně nepochopil, ale co vlastně můžu dělat na těch ohništích s těmi dušemi? Tzn. kde a na co je mohu použít? Na nějaké nalevelování se?
Ano, DS je opravdu těžké a buď tě chytne a nepustí, nebo to vzdáš. Pokud chytne, tak se do toho rychle dostaneš a pak ti přijde vtipné, jak jsi na začátku umíral. U ohnišť se leveluje.
K předchozímu komentu o PS4 - jestli se těšíš na opravdové next gen hry, tak si kup Infamous, z toho ti spadne čelist. Jednak je to výborná hra, která má plno možností. A druhak ta grafika je opravdu něco jiného i než ten BF4 apod. :)
na ten darksouls jsem docela zvědavej...gameplay video mě moc nenadchly, a to že je hra těžká ještě neznamená, že je dobrá, každopádně jsem nastartovanej to vyzkušat :) tak snad mě nechytne rapl :D
jinak pokud mate radí dundeon n dragons zahrajte knights of the chalice, nechci syčkovat ale určitě to bude těžší než darksouls :D...ja to hral ale moc daleko jsem se nedostal, kamoš to dohral několikrat, je to šilenec
Jo, Dark Souls jsem zabalil, když jsem asi na desátej pokus zabil bose (ke kterýmu jsem se ale musel pokaždý tak na 10x probojovat přes kupu nepřátel), natěšenej hledal ohniště, kde utratim duše, a v tom mě z ničeho nic a bez varování sežehnul drak a byl jsem zase zpátky. Nas*at. Odinstaloval jsem to a i když jsem to měl upirátěný, připadal jsem si, jako by mě někdo podved
Levelovani, kupovani predmetu atd.. je to proste taková měna.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru