|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:52 pm Předmět: . |
|
|
Jsem rád, že na mě myslíte. To je hezký  Jedu dál, nebojte. Nyní konečně budu mít týden dovolenou. Už jsem to opravdu potřeboval, takže makám dál. Jinak forma vychází dobře, akorát se určitě nevejdu do klasiky. Mám při 174 cm 78 Kg a 4 kg dolů dávat nebudu. Uvidíme jestli to nakonec bude plus nebo mínus a kde jaká bude nakonec konkurence.
LOG sem nepsal, protože sem opravdu neměl čas. Kromě zaměstnání a přípravy je teď zápočtové období, takže je toho opravdu hodně a už ho asi psát ani nebudu. Zjistil jsem i, že někteří, co mě kritizovali a rozptylovali v průběhu přípravy (nemyslím ty, co tu přispívají) začali používat mé postupy a tak jsem se rozhodl, že si to už nechám pro sebe a chci se soustředit jen sám se sebou.
Snad to pochopíte.. Děkuju za podporu :) _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Naposledy upravil Č174 dne ne květen 11, 2014 9:21 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
Chlapče, tak týmto si to zazdil, ale úplne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:17 pm Předmět: |
|
|
Neblbni - proč by ses nevešel do klasiky, když by ses nejspíš vešel i do kat. do 72kg . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:17 pm Předmět: . |
|
|
No jde o to, že by měl každý zvolit jednu variantu a dodržovat ji a nebo poslouchat rady od jednoho člověka a ne od více. Po celou dobu přípravy z každé strany slyším jak nestíhám, nebo jsem napřed nebo co bych měl dělat jinak a tak dále. Proto tohle rozhodnutí.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:19 pm Předmět: . |
|
|
Diamond: To je přesně ono. Kategorie do 72 Kg neexistuje a moji formu si naživo neviděl, takže nemůžeš vědět kolik toho jsem schopen shodit. A už to tady zase může začít na novo. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:25 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | Diamond: To je přesně ono. Kategorie do 72 Kg neexistuje a moji formu si naživo neviděl, takže nemůžeš vědět kolik toho jsem schopen shodit. A už to tady zase může začít na novo. |
Pravda - spletl jsem si to s dorostem. Formu jsem sice neviděl, ale při výšce 174cm mít okolo 74kg na soutěži - K tomu není co dodat
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:30 pm Předmět: . |
|
|
Aha takže tabulková výška váha, kterou bych se měl řídit a být ted ve stresu a začít pálit? Dolů dám do superky tak kilo a je fakt, že voda půjde dolů ale něco zase nacukruju _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:34 pm Předmět: . |
|
|
Jinak k těm postupům. Zkrátka prostě jeden člověk, co mi pořád kecal do tréninku stím, že bych měl dávat aspon 40-50 minut cardia, že mám moc vysoko sachry, že bych měl spíš nejdřív zkusit kondičáky a pod., tak te´d to udělal podle mě a funguje mu to, takže tak.. Není to žádná moje metoda. Není to nic originálního, ale už se chci prostě soustředit sám na sebe a nepolemizovat tady s X dalšími lidmi nad tím jak se přípravuji. To je celé.. _________________ Moje MOTTO:
Naposledy upravil Č174 dne ne květen 11, 2014 9:35 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:34 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Aha takže tabulková výška váha, kterou bych se měl řídit a být ted ve stresu a začít pálit? Dolů dám do superky tak kilo a je fakt, že voda půjde dolů ale něco zase nacukruju |
Já jsem v posledních třech dnech dal dolů asi 3 - 4 kila vč. toho soutěžního dne a víš, že formu jsem neměl nic moc. Myslím, že jsem v té době měřil snad dost podobně jak teď - Mohl jsem měřit tak 185cm a vážil jsem asi 73kg. Jestli budeš mít na soutěži 74kg, tak asi sám víš, jak to bude vypadat, pokud nemáš super těžký kosti.
Edit: Aha, tak abych nekecal, tak jsem to radši dohledal a byli to jenom 2 kila
Naposledy upravil DiamonD123 dne ne květen 11, 2014 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Honziikk
|
Zaslal: ne květen 11, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
Chlape, první závody? Hlavně ať tě to baví a cejtíš se dobře!:) Myslel jsem, že se snažíš být vidět a dávat do toho všechno, tak to teď nezabíjej tím, že o sobě nebudeš dávat vědět. Podle profíků se taky snaží řídít spousta mladejch kluků a oboucají se do jejich postupů a chování miliony lidí, ale profík od loosera se pozná tak, že profík si bere poučení i od vysírků a když se něco nepovede, tak má alespoň šanci příště přijít o to lepší... Nepsat log by podle mě byla chyba, hlavně se mi líbilo, že si dával i jídelníčky, to dělá málokdo. Já se podle toho neřídím, mám vlastní přípravu na soutěže, ale pro spoustu kluků je to určitě dobrá věc, když můžou sledovat jídelníčky a tréninky a k tomu ještě slušnou zásobu fotek jak se forma vyvíjí:) Tak či tak jdi do toho, držím palce a nahoď zase někdy aktuálku.... Zdar Honza
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
Stáhl bych 4 kg. Odvodníš a trochu shodíš a je to. V kulturistice s tou hmotou nemáš moc šancí. Ale pokud to děláš pro pobavení a dobrý pocit-tak proč ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: po květen 12, 2014 8:18 am Předmět: . |
|
|
Deadlift: Uvidím.. Když se nevejdu, tak se nevejdu. Co se týče toho umístění, tak o konkurenci nemám skoro žádné info, kromě kluků co jdou za Extrifit club. Je možný, že dostanu na prdel, nebo třeba taky ne. Každopádně věřím tomu, že forma bude dobrá a chci to co nejlépe prodat. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|