|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: so květen 17, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee  ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba |
Fotku jsem se snažil udělat celou dobu.. ale konečně to teď vše se sparingem klaplo jak mělo Umístění si myslím že budu rád když budu do první 6 tky.. cíl je dostat se na republiku.. Díky ti moc za podporu dokáže mě to nabudit!
PS: Je to jen shoda jmen ale můj sparing se jmenuje také Lukáš Roubík
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
Takže to neni ten ukecaný ingenýr ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Takže to neni ten ukecaný ingenýr ? :D |
Ne ne ale nemá do něj moc daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so květen 17, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | | Mravenec1 napsal: | konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba |
Fotku jsem se snažil udělat celou dobu.. ale konečně to teď vše se sparingem klaplo jak mělo Umístění si myslím že budu rád když budu do první 6 tky.. cíl je dostat se na republiku.. Díky ti moc za podporu dokáže mě to nabudit!
PS: Je to jen shoda jmen ale můj sparing se jmenuje také Lukáš Roubík |
Jestli bude obdobná konkurence jako v předchozích letech, tak může být i placka jak z Čech, tak z Republiky
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Arnoldisnumerouno napsal: | | Mravenec1 napsal: | konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba |
PS: Je to jen shoda jmen ale můj sparing se jmenuje také Lukáš Roubík |
Jestli bude obdobná konkurence jako v předchozích letech, tak může být i placka jak z Čech, tak z Republiky |
No to by byl jenom sen mít placku.. ale to nevím jestli je reálný...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so květen 17, 2014 2:25 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem si všiml fotky.. pěkně jsi to vysekal  jak se ti později podaří přidat nějaké to kilo kvalitní hmoty, tak to bude vypadat dobře :)
Držím palce ! hlavně nepokazit závěr...
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so květen 17, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
Chtělo by to trošku vychytat pózing.Formu máš výbornou,tak ji prodej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Teď jsem si všiml fotky.. pěkně jsi to vysekal jak se ti později podaří přidat nějaké to kilo kvalitní hmoty, tak to bude vypadat dobře :)
Držím palce ! hlavně nepokazit závěr... |
Díky moc.. ale tohle je tak asi jediná póza ve které to nějak "vypadá"
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | Chtělo by to trošku vychytat pózing.Formu máš výbornou,tak ji prodej. |
Pózuju fakt denně.. snažím se to pilovat co to jde
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so květen 17, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
Hoď sem více fotek ,více póz ať můžeme porovnat co by chtělo ještě dopilovat.Je to pro tvé dobro..Když tam forma je tak proč toho nevyužít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | Hoď sem více fotek ,více póz ať můžeme porovnat co by chtělo ještě dopilovat.Je to pro tvé dobro..Když tam forma je tak proč toho nevyužít. |
Hale to už teď do soutěže nedám.. neskutečnou dobu mi tohle trvalo domluvit a něco nafotit a ostatní fotky jsou mázlé nebo tam ni nich jsem jako by vidět jen přímo ta póza takhle zblízka takže tam není vidět celá postava atd.. ale díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so květen 17, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
Nič v zlom hoši, ale fotka len potvrdzuje, že tieto kategórie sú skutočne vedľa, chlapca to baví, cvičí a pod., diéti, ale úprimne načo, nie sú tam skoro žiadne svaly, len klučina s minimum tuku, sorry, ako držím päste, nech sa ti darí atd., ale trošku súdnosti. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so květen 17, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nič v zlom hoši, ale fotka len potvrdzuje, že tieto kategórie sú skutočne vedľa, chlapca to baví, cvičí a pod., diéti, ale úprimne načo, nie sú tam skoro žiadne svaly, len klučina s minimum tuku, sorry, ako držím päste, nech sa ti darí atd., ale trošku súdnosti. |
Můj názor je, že když se rozhodl soutěžit, tak nějak začít musí. Osekat to musel..vyšlo mu to na 65kg. Za rok to bude o něčem jiném.., za dva roky tuplem. On to ví moc dobře. Já bych prostě takle ostře nepsal Turakam. (respektuju tvuj příspěvek a nekritiuju na něm nic - je to prostě názor na věc)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so květen 17, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nič v zlom hoši, ale fotka len potvrdzuje, že tieto kategórie sú skutočne vedľa, chlapca to baví, cvičí a pod., diéti, ale úprimne načo, nie sú tam skoro žiadne svaly, len klučina s minimum tuku, sorry, ako držím päste, nech sa ti darí atd., ale trošku súdnosti. |
Tak tohle mě skutečně demotivovalo... máš ale pravdu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|