Road to next change..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Road to next change..  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Road to next change..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
konečně fotkáááááááááá, děkujemeeeee ty máš žíly na kozách a ramenech... ty krávo...vypadá to krutě... tvl jak já bych ti přál co nejlepší umístění zato jak si jdeš za svym takovou dobu tvrde... budeš si muset do hlavy vštěpit L. Roubíkovi rady... umět se prodat jak řiká; držim ti palce, aby ti to vyšlo přesně jak bude potřeba

Fotku jsem se snažil udělat celou dobu.. ale konečně to teď vše se sparingem klaplo jak mělo Umístění si myslím že budu rád když budu do první 6 tky.. cíl je dostat se na republiku.. Díky ti moc za podporu dokáže mě to nabudit!
PS: Je to jen shoda jmen ale můj sparing se jmenuje také Lukáš Roubík
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže to neni ten ukecaný ingenýr ? :D
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
Takže to neni ten ukecaný ingenýr ? :D

Ne ne ale nemá do něj moc daleko
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnoldisnumerouno napsal:
Mravenec1 napsal:

Fotku jsem se snažil udělat celou dobu.. ale konečně to teď vše se sparingem klaplo jak mělo Umístění si myslím že budu rád když budu do první 6 tky.. cíl je dostat se na republiku.. Díky ti moc za podporu dokáže mě to nabudit!

Jestli bude obdobná konkurence jako v předchozích letech, tak může být i placka jak z Čech, tak z Republiky
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Arnoldisnumerouno napsal:
Mravenec1 napsal:

Jestli bude obdobná konkurence jako v předchozích letech, tak může být i placka jak z Čech, tak z Republiky

No to by byl jenom sen mít placku.. ale to nevím jestli je reálný...
člověk

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem si všiml fotky.. pěkně jsi to vysekal jak se ti později podaří přidat nějaké to kilo kvalitní hmoty, tak to bude vypadat dobře :)
Držím palce ! hlavně nepokazit závěr...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
lukinobr

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtělo by to trošku vychytat pózing.Formu máš výbornou,tak ji prodej.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Teď jsem si všiml fotky.. pěkně jsi to vysekal jak se ti později podaří přidat nějaké to kilo kvalitní hmoty, tak to bude vypadat dobře :)
Držím palce ! hlavně nepokazit závěr...

Díky moc.. ale tohle je tak asi jediná póza ve které to nějak "vypadá"
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Chtělo by to trošku vychytat pózing.Formu máš výbornou,tak ji prodej.

Pózuju fakt denně.. snažím se to pilovat co to jde
lukinobr

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoď sem více fotek ,více póz ať můžeme porovnat co by chtělo ještě dopilovat.Je to pro tvé dobro..Když tam forma je tak proč toho nevyužít.
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lukinobr napsal:
Hoď sem více fotek ,více póz ať můžeme porovnat co by chtělo ještě dopilovat.Je to pro tvé dobro..Když tam forma je tak proč toho nevyužít.

Hale to už teď do soutěže nedám.. neskutečnou dobu mi tohle trvalo domluvit a něco nafotit a ostatní fotky jsou mázlé nebo tam ni nich jsem jako by vidět jen přímo ta póza takhle zblízka takže tam není vidět celá postava atd.. ale díky
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nič v zlom hoši, ale fotka len potvrdzuje, že tieto kategórie sú skutočne vedľa, chlapca to baví, cvičí a pod., diéti, ale úprimne načo, nie sú tam skoro žiadne svaly, len klučina s minimum tuku, sorry, ako držím päste, nech sa ti darí atd., ale trošku súdnosti.
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Nič v zlom hoši, ale fotka len potvrdzuje, že tieto kategórie sú skutočne vedľa, chlapca to baví, cvičí a pod., diéti, ale úprimne načo, nie sú tam skoro žiadne svaly, len klučina s minimum tuku, sorry, ako držím päste, nech sa ti darí atd., ale trošku súdnosti.

Můj názor je, že když se rozhodl soutěžit, tak nějak začít musí. Osekat to musel..vyšlo mu to na 65kg. Za rok to bude o něčem jiném.., za dva roky tuplem. On to ví moc dobře. Já bych prostě takle ostře nepsal Turakam. (respektuju tvuj příspěvek a nekritiuju na něm nic - je to prostě názor na věc)
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Tak tohle mě skutečně demotivovalo... máš ale pravdu..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Road to next change.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: