|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: so květen 10, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | To jídlo si teda představit nedokážu... |
Že jsi to ty
-------------------
Já mysím, že inspirace je jasná - http://www.mangaloo.cz/ - nedávno jsem tam měl špenát+kapusta+máta. A musim říct, že i když jsem se dost bál té kapusty, tak to bylo dobré. Zjistil jsem totiž, že to stejně nakonec rozmixují s ananasem nebo jabkama. Ostatně mě i ten salátovej mix přebije ananas. Defacto protein, ale ten už dávat do toho nebudu - mam jen čokoládej a ta chut se řeže. Zatim je to ve vývoji - zjistil jsem, že teda protein ne (mam ten konopnej, kterej se tam sice hodí ale je pěkně hnusnej) a více čaje. V těch fresh barech to mixujou asi v nějakém moštu nebo něčem podobném, řekl jsem si že normálně ten ovocenj čaj co si dělám stačí a stačí. Rád bych tam držel lepší poměr zeleniny vuči ovoci. Tunák cítit není vubec. Byla ho tam troška. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so květen 10, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Napadá me ttby's jídlo 5.0
Smíchej tvůj jídelníček co sníš za měsíc i spolu s monsterama a pak si to davkuj průběžně :) vsak proč jist pestrou stravu, když muzes pit koktejlíky, který vypadaj jak zkvašená šavle po třídenní chlastačce :)
Sorry, ale seš vážně svůj....i tak přeju hodně štěstí ve tvým progressu a upgradování designu jídla a technologií na cvičeni :)) baví mě to _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so květen 10, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
Ja se zeleninou problém nemám, respektive neřadím se mezi otroky jídla jako 70% lidí zde na fóru :) (taky i možná proto nemám dokonalou formu)...kdyz mam chuť na zeleninu, dam si zeleninu....kdyz chuť neni, tak ji nemám :) ted zrovna popíijím červený víno a je mi fajn
Ale chapu, že zapálení jedinci to jídlo musej hrotit do posledního detailu a někteří i do poslední sekundy, pak nezbejvá jen vyjádřit politování a Tobě popřát šťastnou ruku při mixování _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 7:25 am Předmět: |
|
|
| ttby napsal: |
Mimochodem začínám s designem jídla, kterému říkejme třeba ttby's jídlo 2.0 . Aktuálně to vypadá, že vhodným kandidátem je salátový mix+špenátové listy+ananas+protein+tunák to vše zalité čajem s šumovýmí C vitamínem a rozmixované.
. |
co si pamatuju, tak neco podobneho mel Matarazzo (snad jsme mu nepopletl jmeno)
rikal tomu koktejl na objem a byl to jablecny nebo pomerancovy dzus a do toho tunak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne květen 11, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
co si pamatuju, tak neco podobneho mel Matarazzo (snad jsme mu nepopletl jmeno)
rikal tomu koktejl na objem a byl to jablecny nebo pomerancovy dzus a do toho tunak |
No já nakonec ustupuju, přes noc to nějak divně zkvasilo s tim proteinem a už si netroufnu to pít. Nicméně dále budu desingovat něco s tou zeleninou. Dnes jsem koukal na to jak mi to v tom fresh baru dělá a tolik jablek (beru jako jednu z nejhorších potravin vubec) jsem si nezasloužil :- (
No a dnešní cvičení klasika:
Každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
8 kol + 3 přítahy
(upgradoval jsem o jeden přítah, příště už by konečně mohlo padnout 9 kol. Ačkoliv nevim jestli už to nebylo nyní, neb jsem si počtem nakonec nebyl jistej, takže jsem uznal za platné to menší číslo)
Schyby - po minutě, vždy dvě kola a exponential backoff
5,5
minuta pauza
5,5
dvě minuty pauza
5,5
čtyři minuty pauza
5,5
EXECUTE IMMEDIATE
7 dipů první 4 kola, pak 3 kola 12 kliků, poslední kolo 13 kliků
20 dřepů
8 kol
(+ klik, a pomalu myslim, že již pujde přidat i nějaký ten dip)
TABATA bříško
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla
Thruster nedělal jsem, rád bych se ukecal na to, že budu cvičit i ráno, takže doufám, že se mi ráno podaří něco vythrusterovat _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út květen 13, 2014 1:52 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si myslel, že se ráno ukecám cvičit a nepovedlo se, ono se to blbě dělá, když člověk usne ve tři ráno.. každopádně přišel jsem z práce a padnul a ted v noci:
Schyby taktovány po 1:40
9,6,6,5,5,5,5,5
(tech 9 je takovejch všelijakejch ty poslední dva schyby, ale motivačně je fajn, že už to tam tlačím)
Thruster 71x 30kg - takotováno po 1:40 když už jsem měl ten timer zapnutej, ale jinak bez strategie, vynucený růst počtu opakování ve zrychleném řížení, stále..
Každých 57s
10 kliků
15 dřepů
30 minut - poslední kolo 20 kliků, 30 dřepů a ani tohle nebylo do max, takže přivrdíme.
Ale moc to nešlo, bolelo to od prvního kola :/ Na stranu druhou v 11tém jsem vklidu objevil, že to sice bolí od začátku, ale pořád stejně. Cvičil jsem z batohem, takže tělo se potilo více než minule.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
Ted jsem necvičil docela dlouho, moje vina pouze částečná, větší bere na badra práce a pár akcí..
Přítahy s vestou 9,6 kg po 2 minutách
6,4,4,4,4,4
Thruster 30kg , po 2 minutách, ale ofiko ještě netaktuju
minule 71 nyní 82
STRATEGIE:Navyšovat ve zrychleném řízení do 100, do 150ti klasicky +4%, pak stabilizace a pak se to normálně bude cvičit.
Dipy s vestou 9,6kg - po dvou minutách
12,6,6,1
A tady jsem skončil, když jsem šel do prdele.. nešlo to .. dám tělu nějaký odpočinek a pak bych zkusil něco více kardio, dneska jsem si evidentně trošku namohl ruku.
Každopádně mam nový rekord 12 kliků s vestou na bradlech _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne květen 18, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes dostal podruhé ke cvičení a :
Každou minutu
5 schybů - ne ale každé kolo, ale jak jsem se citíl, celkem v devíti kolech
10 kliků
15 dřepů
30 minut
-----------
Docela super - myslel jsem, že pujdu do schybu tak maximálně každé 5té kolo ale nakonec to docela šlo. Skoro každé 3tí. To neni zlé.. a to pořád cvičím s penumatikou na břichu  až se mi podaří odtučnit bude to hodně dobré. Soudim podle nově najatého programátora jež sedí kousek odemně a m nadváhu (jako nadváááhu - +váha auta asi tak přesně) a slyším jak funí když dejchá i přes sluchátka, a to i když sedí. Ono, když člověk nebude tolik heatovat a ještě sundát tak 6-7kg váhy.. to bude o něčem jiném - tak trošku doufám a modlím se ale i hádám na základě mých vlastních studíí takže po failu z dopoledne - jak řiká peter ..sloto..¨
Histogramy:
--------------------------
| CHELSEA KOLA
| WEEK 17 | 3X
| WEEK 18 | 10X
| WEEK 19 | 6X
| WEEK 20 | 9X
---------------------------
| CHELSEA ROZPAD
| 1 kolo | 13X
| 2 kola | 1X
| 3 kola | 2X
| 4 kola | 1X
--------------------------- _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út květen 20, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
Schyby po 1:40
9,6,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
Trhuster 30kg - 92x (po 1:40, ale ofiko netaktuju)
Příště 100, pak nějaká stabilizace a pak klasicky vynucený růst 4% do 150ti
Každých 53s
10 kliků
15 dřepů
30 minut (pauza 1 kolo kvuli telefonátu a diky za něj, vysvobození...)+1 kolo za telefon _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 22, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
Schyby po 1:35 -
(5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5)=15 kol , krása
ihned v dalším kole
Trhuster 30kg - 101x (ofiko netaktováno ale vzal jsem timer s předchozího po 1:35)
pak dlouhá pauza měl jsem toho docela dost.
EXECUTE IMMEDIATE
1. kolo 8 dipů 3 kola 7 dipů, další 4 kola 13 kliků
20 dřepů
tzn 8 kol
(+1 dip, +3 kliky - dipy pohodička ale přidání toho jedno kliku v každé serii - no jentaktak)
dlouhá pauza, spousta písniček
TABATA bříško
pauza písnička
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Naposledy upravil ttby dne so květen 24, 2014 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 24, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak protože mam v plánu běhat s tou samičkou tak dneska muj první běh, ne jako. Po letech. Nejprve s kamarádem k nám na chatu na kole a pak převlíknout a běh. Tak prvně jsme vyběhli do kopce asi 3 minuty a pak ruzné běhy, vždy tak kolem 5+ minut a rekord 8 minut 26s, tolik TTBY dokáže běžet, suma asi 30 minut běhu .
+ pozitiva - čekal jsem to horší, běh stížen deštěm, nevhodnejma botama, nohy ani srdce nebylo issue
- negativa 180 heart rate (kupodivu jsem to nějak moc necejtil, ne tak jako když mam nižší rate v tabatě angličáku), a prvně jsem šel doprdele kvuli zádum. Překvapivě. Nevim jestli protože byla unavená z schybu ale každopádně záda byla blocker. Ke konci mi bolely nohy ale což. A kotník se taky necejtil moc dobře.
Jestli se zejtra zvedenu rád bych šel znova, ale doufám že tělo pochopilo co se od něj chce.
No a tam a zpět na kole 22km kolo teda _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 31, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
No, musim říct že běhání se fakt nepovedlo, kotnik pořád ještě protestuje, ne moc, ale prostestuje.
Takže jsem sem dlouho nepsal a:
V pondělí 15kol po 5schybech a 103x trhuster 30kg a něco na bicepsy
V uterý mi přišla zátěžová podlaha, vzhedem k tomu že to mělo 36kg (to jsem fakt nečekal) si cestu s balíkem domu píšu jako regulerní cvičení  , prošli jsme se s balíčkem pěkně..
Dnes 12kol po 5ti schybech s tím, že první 4 kola jsem dal po minutě  , pak minuta přestávka a zase dvě kola. Tedy 6 kol v rámci 7 minut, not bad.
A pak 100x thruster 30kg.
Kvuli kotniku nedřepuju ani nějak moc na to netlačím, trhuster prostě musí vydržět ale jinak kotnik šetřím. Poku ho má něco odkurvit, musí to být běh, kde se prostě nedá nic dělat. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|