ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tempo 7min/km je hodně volné, to bys měl zvládnout bez nějaký special průpravy.
JanaHn

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:

souhlasím, navíc pokud budete běhat necelý 4 km
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
peetthemaster napsal:

a navic bude misto na beh myslet tam na to, to se pobezi jak nic )
JanaHn

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2014 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nevím, jestli mu to naopak nepřitíží
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
peetthemaster napsal:

tak pro nekoho i to muze byt vykon
ttby

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokusim se reagovat na všechny takhle v jednom příspěvku:

citace:
Běhání vytrénuješ zejména běháním, ale u mě na to funguje, i když chodím na intenzivní spinning, kde je trenér chlap a je to náročnější a pak těžký dřepy - fakt, čím těžší váhy raw dřepuju, tím líp běhám ač jsem těžší, protože mám lepší odraz :) + samozřejmě i minimálně 2x týdně běh. Případně se dá zařadit švihadlo atd. mít prostě dobrou kardiovaskulární kondici, umět techniku běhu - dýchání na kroky atd., a síla nohou a spousta dalších faktorů :)

Tak spinning je něco podobného - na to bych potřeboval přístroj, tím že cvičím doma je to trošku komplikované. Ale našel jsem posilovnu kousek od mého baráku. Tam bych asi mohl chodit běhat na pás - to ještě prozkoumám . Problém v běhání je totiž, že jsem v centru Prahy, kde to neni nic moc : ( A popravdě dokud neumím rozumě běhat, nechtě bych aby na mě moc lidí koukalo. Takže o víkend si klidně někam popojedu na kole do lesů. A taky jsem trošku omezenej občas on-call podporou (která teda nebude častá, jen když jde náš sw do produkce), kdy bych měl být blízko notebooku.

Švihadlo je geniální nápad! Když už jsem si ho teda pořídil, ještě to chce něco na čem budu moc skákat.
-----
Ad swingování - ještě jsem se nějak nedostal k tomu naučit se techniku /*+ cití se provinile */
-----
ad všem ohledně 7min/km - já jsem na posled běžel někde na střední a předtím na základce, kde jsem měl jednoznačně rychlejší čas než běhá dotyčná. Ovšem chodil jsem do sportovní třídy, což technicky znamenalo +3h tělocviku více, nic víc. Ale před každou hodinou, jsme uběhli tak 600m jako rozběh. Takže nevím. Na stranu druhou to nebyl žádnej cílenej tréning ale prostě nějaké běhání tam bylo - i když s minimání snahou. Speciálně v místech, kde na nás učitelka neviděla bylo zvykem chodit a povídat

Suma sumárum, ani já to nepovažuji za velký výkon a obávám se, že pro to budu muset něco málo/hodně udělat. A protože to neni nějak extra výkon, bylo by fajn, kdybych tomu mohl pomoci nějakým customizovaným cvičením doma. S tím, že chvilku bude trvat než se k nějakému běhu dostanu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

swingy jsem napsal jenom proto, ze me napadly jako prvni
jinak muzes dat intervalove cokoliv, co zapoji prevazne spodni polovinu tela, klidne obycejne drepy
ale musi to mit dostatecny objem treningu a dostatecne kratkou pauzu
(u me: 20 swingu=cca 40sec takze na prestavku zustava 20sec)
ttby

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
swingy jsem napsal jenom proto, ze me napadly jako prvni
jinak muzes dat intervalove cokoliv, co zapoji prevazne spodni polovinu tela, klidne obycejne drepy
ale musi to mit dostatecny objem treningu a dostatecne kratkou pauzu
(u me: 20 swingu=cca 40sec takze na prestavku zustava 20sec)

Ok, dřepy dávat mužu, proč ne. Ted mi vtipně v práci rozšířili nutnost bejt on-call na podporu softwaru o další týden, takže ani tenhle si nezkusim reálnej běh. Takže budu muset doma něco šmudlit.

Mimochodem z nějakého duvodu jsem ztloustnul ;) Což neni uplně pozitivní nadruhou stranu bych si mohl klidně ke všechm schybům a přítahum napsat, že je dělám se zátěží. Takže čekám docela zlepšení až se zbavim toho co jsem nabral

----------------------------
Předevčírem
Schyby 7,6,6,5,5,5, taktováno po 1:44
Thruster 30kg 41x

Včera
Schyby 8,6,6,6,5,5, taktováno po 1:40
Thuster 30kg 50x

Dnes

každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
8 kol

(+1 přítah)

EXECUTE IMMEDIATE
4 kola 7 dipů, další 4 kola 12 kliků
20 dřepů
tzn 8 kol

pauza písnička

TABATA bříško

pauza písnička

TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla
ttby

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schyby taktováno po 1:40
8,7,6,6,5,5
(posledni je třeba brát s rezervou , je to spíše motivační než celistvý schyb)

Přítahy s vestou taktováno po 1:40
6,4,3,3,3,3

Zde jsem sundal pauzu z písničky a je to dost vidět na druhou stranu - prvně 6x, cíl do konce roku je 12x. Pořád čekám, že se ozve člověk, který tvrdil že to neni reálné. Já myslim, že stále ano.

Thruster 30kg - 61x po 1:40 .
STRATEGIE: ve zrychleném řízení navyšovat počet, jakkoliv. Jedem nahoru tak do 150

Kliky na bradlech s vestou, start každé 3:20.
11,10,9,8,7,7

TABATA kliky v 97kg, ihned
TABATA kladiva/bicepsové zdvihy 14,4kg jednoručky, ihned
TABATA kb 20kg kolem těla
ttby

PříspěvekZaslal: čt květen 08, 2014 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted jako s komentářem, ne jako ne ..

Nejprve duvody to cvičit
- dneska volnej den cvičil jsem dopoledne a byl jsem ochoten cvičit i nyni, ale nechtělo se mi do činek či schybu, páč zítra mam možnost cvičit také - rád bych postupně začal s častějším cvičením..
- nějak jsem nabral no..
- a teda nějaká ta příprava na nějaký ten 30ti hodinový poklus
- a konečně benchmark, někdy na začátku roku jsem Peterovi U. tvrdil, že bez schybu tu jeho čelzí dávám. Slibil jsem že to zkusím a částečně jsem na to zapomněl a částečně jsem měl strach, že to nedám

Feasibility study:
Každých 59s
10 kliků
15 dřepů
31 minut
- poslední kolo 17 kliků, 27 dřepů - rozhodl jsem se nejít do dalšího kola, ale chtěl jsem si ověřit, že bych na to měl - takže jsem využil celou minutu - ani kliky ani dřepy nebyly do maxima.
-------------------
Nálezy:
-Když dělám 4 přítahy (jako podhmat) 10 kliků a 15 dřepů - tak kliky hooodně bolej, patrně je to dáno větším zatížením rukou než při schybech (jako nadhmat). Nicméně bez nich 10 kliků/minuta něco co udržim hodně dlouho.
- Chcaní: Někde při 17nácté minutě se mi chtělo chcát, takže jsem udělal kolo a šel do chcani. Když jsem s vrátil timer ukazoval akorád začátek kola. Což bylo divné, že bych se vychcal za těch 27s co mi v tom intevalu zbývá se mi zdálo nemožné, nadruhou stranu 1min26s mi zase přišlo moc. Takže jsem se postavil k tomu jako, že jsem kolo zmeškal a následující cca 3-4 kola jsem se snažil prochcané kolo získat zpět! V tu chvíli to z celkem pohodového cvičení přešlo do daleko rychlejšího tempa a zvednul se mi podstatne těp, který jsem snad držel 7-8kol. Než se to začalo lepšit.
- Když pominu chcací problém tak PASS naprosto s přehledem
- Peter doporučuje starovat každou minutu frajersky jsem jel po 59s
- I když jsem si připadal ok a myslim, že jsem byl tak po vyndání sluchátek, když jsem začal slyšet svuj dech už to takové nebylo.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velice zajímavý log. Každý má svou cestu jak se dostat na vrchol a když ho ta jeho baví a stoupá víš, tak se nedá nic namítat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:

- Peter doporučuje starovat každou minutu frajersky jsem jel po 59s

dneska 20x5 shybu se starty co 30 sec
osobne bych volil metodu shyby+kliky+drepy starty po minute a postupne se dostavat na dane pocty
ale jestli myslis, ze je to tvoje lepsi....zjistime na konci roku
ttby

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Velice zajímavý log. Každý má svou cestu jak se dostat na vrchol a když ho ta jeho baví a stoupá víš, tak se nedá nic namítat.

Děkuji, ačkoliv cílem neni dostat se na vrchol, ale ze země

citace:
dneska 20x5 shybu se starty co 30 sec

Striktní? No mohu jen závidět (y)

citace:
osobne bych volil metodu shyby+kliky+drepy starty po minute a postupne se dostavat na dane pocty ale jestli myslis, ze je to tvoje lepsi....zjistime na konci roku

S podhamtem jsem to dělal tak, že jsem jel každé kolo i přítahy i když třeba méně. Pro schyby mam plánu to co jsem cvičil dnes (níže). Jet ideálně všech 5 schybů, protože z přítahů jsem zjistil, že jak si čelověk navykne na nějakej počet ukecat se do dalšího je docela problém ;).

Takže mam v plánu několik přístupu - čistě schyby, pak plná kola s tím, že když nebudu dávat tak prostě dvě minuty pauza a pak tam třeba zase šoupnu kolo. No a asi nejlepší a nejzábavnější je začít něco jako schyby+kliky+dřepy s tím, že schybu 5+, ale pojedu je třeba každé 5 či 6 té kolo a postupně navyšovat počty kol ve kterých i schybuju.

Tak se mi rozhodil spánkovej režim, doufám že se to srovná - v pátek jsem přišel do práce a myslel jsem, že je to tak akorád kouknout na pohádku a spát, což jsem udělal. Ovšem ráno v pátek se mi podařilo (první vlašťovka) vstát dříve a dát:

50x Trhuster 30kg

a

Každou minutu
5 přítahů
10 kliků
15 dřepů

Dal jsem 2 kola a zapisuju do histogramu.

Vzásadě nic moc, ale šlo mi o to pomalu rozjíštět aktivitu ranního cvičení.

A dnes
každých 56 sekund
schyby v 1,7,12 kole (6,5,5)
10 kliků
15 dřepů
15 minut

A z tohodle cvičení si odnáším do histogramů 3x po 1 kole čelzí.

Histogramy:
--------------------------
| CHELSEA KOLA
| WEEK 17 | 3X
| WEEK 18 | 10X
| WEEK 19 | 6X
---------------------------
| CHELSEA ROZPAD
| 1 kolo | 4X
| 2 kola | 1X
| 3 kola | 2X
| 4 kola | 1X
-----------------------------------------------------------------------
Mimochodem začínám s designem jídla, kterému říkejme třeba ttby's jídlo 2.0 . Aktuálně to vypadá, že vhodným kandidátem je salátový mix+špenátové listy+ananas+protein+tunák to vše zalité čajem s šumovýmí C vitamínem a rozmixované.

Cílem je jednorázově napočitat vyvážené jídlo, které se dá rychle připravit, konzumovat kdekoliv. Zjistil jsem totiž, že z nějakého duvodu přibírám ačkoliv mimo zminovaného mostra snad nehřeším nikde. Ačkoliv to mandlové máslo..
Petey

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ked toto vypijes a neposeres sa z toho na mieste, tak klobuk dole
Tsunami

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jídlo si teda představit nedokážu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: