šíře Ramen

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - šíře Ramen  Úvodní stránka -> Začátečníci -> šíře Ramen
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DenisHruby

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:16 pm    Předmět: šíře Ramen Odpovědět s citátem

Ahoj, jakou mam šíři ramen?Uzke je mam? Moje fotka: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p417x417/1505551_702161656474232_401787641_n.jpg

A kdybych cvcil treba x let, mohly by moje ramena vypadat jednou treba takle? Nebo je to s moji postavou nemozne? :) muzete mi o tom klidne rict vic.

http://www.flexonline.com/sites/flexonline.com/files/styles/gallery_slide_612xany/public/2013%20National%20Championships/menIMG_4980wtmk_0.JPG?itok=TOaAbYze

diky za kazdou odpoved.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smiř se s tím, že máš úzká ramena, jsou i horší věci v životě , cvič dál střední delty
DenisHruby

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
smiř se s tím, že máš úzká ramena, jsou i horší věci v životě , cvič dál střední delty

takze nemam sanci mit nekdy ramena jako ten na druhem obrazku?
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DenisHruby napsal:
cipinek napsal:

jde hlavně o poměr pasu a ramen. Jako týpek na obrázku vypadat nebudeš, ale když budeš hooodně makat, tak možná jednou můžeš vypadat třeba takhle...

:o))) Takže nezoufej a makej.
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale to on přece nechce slyšet, on chce mít přesně tělo jako muž na druhém obrázku
yura

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lopane jde taky o to jak mas velkou hlavu. Zni to srandovne, ale je to tak. Když mas malej skopek, tak to dela dojem, ze celkove mas velkou postavu. Naopak když mas velkej skopek a vyfotíš to třeba zezadu, tak to vypada jako detska postava... Btw ten borec na druhé fotce ma vytocenej trup a zatazene bricho, tak je jasny, ze vypada jinak nez udychanej zavodnik krosfitu.
DenisHruby

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
DenisHruby napsal:
cipinek napsal:

jde hlavně o poměr pasu a ramen. Jako týpek na obrázku vypadat nebudeš, ale když budeš hooodně makat, tak možná jednou můžeš vypadat třeba takhle...

:o))) Takže nezoufej a makej.

diky, a duvod proc bych nemohl vypadat jako ten na druhej obrazku co sem poslal ja? Trochu rozepsat :)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Lopane jde taky o to jak mas velkou hlavu. Zni to srandovne, ale je to tak. Když mas malej skopek, tak to dela dojem, ze celkove mas velkou postavu. Naopak když mas velkej skopek a vyfotíš to třeba zezadu, tak to vypada jako detska postava... Btw ten borec na druhé fotce ma vytocenej trup a zatazene bricho, tak je jasny, ze vypada jinak nez udychanej zavodnik krosfitu.
Proto musíš pravidelně trénovat zmenšování hlavy. Pomáhá na to míň dýchat.
Jasně že je tamten borec na té fotce vytočený, ale někdo má prostě širší pas a stejně má pěknou postavu. Khalipa (ten na druhý fotce) má krapet širší pas, ale je obrovskej a vypadá podle mě skvěle. Větší trapézy taky opticky trochu zužují ramena, ale stejně je mám rád :o)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky něco udělá držení těla.
yura

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Taky něco udělá držení těla.
Co ma spolecneho drzeni tela se sirkou ramen? Me teda jen napada, ze nekteri lidi mají tendence chodit jakoby se zdvyzenyma ramenama k usim, coz pak vypada, ze ma dotycnej uzsi ramena to jsi myslel?
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je mladý larry scott :) http://www.vseokulturistice.cz/clanky/pic/350a.jpg takze tomu dej cas :)
tezzy196

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne taky dela pozing, na tve fotce pozujes spatne a ukazujes mnohem vice svoji slabinu. Uzka ramena mas, ale neni to do oci bijici. Hlavni je proste nabrat na celych ramenech. Ne ze jako silenec budu cvicit stredni delt a budu doufat, ze si vytvorim siroky ramena. Neojebavej zadni delty, pokud jsou dobre rozvinute jsou videt i zepredu a zboku vytvari takovy 3D efekt nebo jak by to rekl. A pozor na cviceni trapez, pokud bys to nejak extremne bombardoval tak veliky trapezy ti budou zuzovat ramena.
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena se dají vymakat a rozšířit v rámci možností,ale chce to moc dřiny.Já mám schovaný fotky z alba v 17 letech a rozdíl tam vidím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Ramena se dají vymakat a rozšířit v rámci možností,ale chce to moc dřiny.Já mám schovaný fotky z alba v 17 letech a rozdíl tam vidím

Ukaž!!!
Bara

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17 let

39 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - šíře Ramen Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: