|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cored
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat. Kreatin jsem měl naposled asi před půl rokem no a ted jsem si koupil gainer s kreatinem. Má cenu koupit ještě kreatin zvlášt ad je to plnohodnotná ,,kůra" nebo stačí po tréningu.
Jinak 15y, rok a půl tréningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dominik01
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | Creatine v dietě/rýsování ano či ne? Někde čtu že podporuje spalování proto je vhodný, jinde zase že zavodňuje takže v žádném připadě |
Pokud se zrovna nechystáš na soutěž, tak si myslím, že klidně v dietě ano... a pokud jde o zavodnění, například CEE má sníženou tendenci zadržovat vodu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:33 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Chtěl jsem se zeptat. Kreatin jsem měl naposled asi před půl rokem no a ted jsem si koupil gainer s kreatinem. Má cenu koupit ještě kreatin zvlášt ad je to plnohodnotná ,,kůra" nebo stačí po tréningu.
Jinak 15y, rok a půl tréningu. |
na kreatin v gaineru bych nespolehal a radej pridal i normalni monohydrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | Chtěl jsem se zeptat. Kreatin jsem měl naposled asi před půl rokem no a ted jsem si koupil gainer s kreatinem. Má cenu koupit ještě kreatin zvlášt ad je to plnohodnotná ,,kůra" nebo stačí po tréningu.
Pokud je v té dávce 5g kreatinu, tak nemusíš. Pokud je tam toho méně, tak bych to kreatinem dorovnal na tu dávku 5g...aspoň za mě
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | | cored napsal: | Chtěl jsem se zeptat. Kreatin jsem měl naposled asi před půl rokem no a ted jsem si koupil gainer s kreatinem. Má cenu koupit ještě kreatin zvlášt ad je to plnohodnotná ,,kůra" nebo stačí po tréningu.
Pokud je v té dávce 5g kreatinu, tak nemusíš. Pokud je tam toho méně, tak bych to kreatinem dorovnal na tu dávku 5g...aspoň za mě |
davkoval bych normalne 5g at vyuziju potenchpal kreošu. na kvalitu kretinu v gaineru bych fakt nevsazel
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:44 pm Předmět: |
|
|
Asi hodím nasycovačku 20g a pak před a po trenálu nějakých 5g.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
Pokus chceš kreatin dávat déle, než jeden měsíc, tak bych se na nějakou nasycovačku vyprdnul a dával rovnou 2x5 gramů denně...
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
JJ moc díky, přesně takhle to udělám. Chtěl jsem ad mě to vyjde tak nějak na prázdniny.
Edit: Dáváte ho s džusem? Svuj první kreoš jsem dával s džusem a někde jsem četl, že je to právě kontraproduktivní a postačí voda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:16 pm Předmět: |
|
|
| cored napsal: | JJ moc díky, přesně takhle to udělám. Chtěl jsem ad mě to vyjde tak nějak na prázdniny.
Edit: Dáváte ho s džusem? Svuj první kreoš jsem dával s džusem a někde jsem četl, že je to právě kontraproduktivní a postačí voda. | Stačí voda. Někdo dává do glukosy. Do fruktosy (džusu) bych to nedával.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
Já jsem kreatin dávál rovnou do pusy a zapít vodou :) ... každý na to má asi jinačí názor...
Nicméně, vem si, že když si ten kreatin dáš třeba s jídlem (ano záleží s jakým) kde máš nějaké sacharidy, tak proč to zapíjet džusem, když tam ty sachry jsou z toho jídla ...
Toť ale můj názor a moje teorie
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | cored napsal: | JJ moc díky, přesně takhle to udělám. Chtěl jsem ad mě to vyjde tak nějak na prázdniny.
Edit: Dáváte ho s džusem? Svuj první kreoš jsem dával s džusem a někde jsem četl, že je to právě kontraproduktivní a postačí voda. | Stačí voda. Někdo dává do glukosy. Do fruktosy (džusu) bych to nedával. |
muzu se zeptat proc? At su o neco chytrejsi zas :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Deadlift napsal: | | cored napsal: | JJ moc díky, přesně takhle to udělám. Chtěl jsem ad mě to vyjde tak nějak na prázdniny.
Edit: Dáváte ho s džusem? Svuj první kreoš jsem dával s džusem a někde jsem četl, že je to právě kontraproduktivní a postačí voda. | Stačí voda. Někdo dává do glukosy. Do fruktosy (džusu) bych to nedával. |
muzu se zeptat proc? At su o neco chytrejsi zas :-) |
Myslím, že kvůli tomu,že džus vytvoří v žaludku kyselé prostředí a tím kreatin znehodnotí na kreatinin.
Edit: takže když dám normálně ráno vločky s jogurtem a na to dám kreatin s vodou tak neovlivní ten kreatin rychlost zvýšení hladiny cukru, kterou právě glukosa ma uplně někde jinde než vločky.
Naposledy upravil cored dne čt květen 29, 2014 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
Proč to nedávat do fruktosy? Protože má pramalý vliv na hladinu krevního cukru. Lidé co to dávají s glukopurem předpokládají efekt, že se kreatin díky glukose a změně hladiny krevního cukru dostane rychleji do těla, což má svoji logiku, ale nevím. Prostě fruktosa nestimuluje uvolnění inzulinu - narozdíl od glukosy.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
a hlavne (prome) je fruktoza ve vetsich davkach tukotvorna
|
jestli chces najet na kuru, tak davkujes kreatin kazdy den - uzivas gainer kazdy den? + se to samozrejme jeste odviji od toho, kolik ho tam je.. 1g/20kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 29, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
Tak, tak...fruktoza má i blbou vlastnost hromadit se jako útrobní tuk.
Osobně dávám kreatin s hydrem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|