|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DevillHP
|
Zaslal: ne květen 25, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
Já jsem byl spokojený, ale mám zkušenost jen s HotBloodem od Scitecu. Nic jiného jsem nikdy neměl. Moc jsem nevěděl co čekat od toho HellGelu, ale lehčí příval energie byl cítit, napumpování o trochu větší a spíše jsem odcvičil delší a náročnější trénink pocitově míň zničený, než den předtím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | http://www.novinky.cz/ekonomika/338099-kontrola-nasla-steroidy-ve-sportovni-vyzive.html
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po červen 02, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
Ronnie otevri sklad  .
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:25 am Předmět: |
|
|
To je komický, jak u extrifitu i u survivalu našli v obou tribulusech stejnou látku a to 1-dehydroandrostenedion a ještě k tomu v komickým množství - co na to říct
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | To je komický, jak u extrifitu i u survivalu našli v obou tribulusech stejnou látku a to 1-dehydroandrostenedion a ještě k tomu v komickým množství - co na to říct |
tvl to je mnozstvi jak ...proste nic :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st červen 04, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tipnul bych si, že to bude určitě surovinou - jestli to tam vzniká samo nějakýma biochemickýma procesama, nebo to tam někdo tajně přisypává, to už fakt netuším |
akorat 1g latky na 2000kg,.... mmm kolik je to na tabletu? 0,00001? ...cekam jen jak lidi zasnou tu sarzi skupovat ve velkem :D jak tomu bylio u jinych pripravku ktere byly shledány ''vadnýma''
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 04, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | Tipnul bych si, že to bude určitě surovinou - jestli to tam vzniká samo nějakýma biochemickýma procesama, nebo to tam někdo tajně přisypává, to už fakt netuším |
akorat 1g latky na 2000kg,.... mmm kolik je to na tabletu? 0,00001? ...cekam jen jak lidi zasnou tu sarzi skupovat ve velkem :D jak tomu bylio u jinych pripravku ktere byly shledány ''vadnýma'' |
Ty vole teď jsem si uvědomil, že ho vlastně tady doma mám
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
Máte dobré zkušenosti s tribulusem (vemoherb) co je v týdenní nabídce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út červen 17, 2014 6:35 pm Předmět: |
|
|
Děkuji moc za další vzorky, směle do toho:
BCAA Synergy od PROM-INu
příchuť malina
- rozpustnost ok, pěnivost žádná, příchuť taková průměrná, neohromí ani neurazí 5/10
BCAA Synergy od PROM-INu
příchuť pomeranč
doplním
NITROX PUMP
příchuť malina
- to samé jako u předešlých BCAA, cítil jsem lehké nakopnutí do tréninku, ale nějaké větší napumpování nebo víc síly či energie jsem znatelně nepociťoval, mě to nepřesvědčilo, velké balení bych si nekoupil
NITROX PUMP
příchuť pomeranč
doplním
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
nitrox pump
super dal jsem si dva sacky najednou a pumpa i nabuzeni do treninku super, mozna zatim jeden z nej predtren. Predtim jsem mel C4 a matrix performance.
Chutě taky supr jak malina tam orange.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
Naposledy poděkování Ronniemu za vzorky.
Nitrox Pump - malina
Chuť podobná jako u BCAA, mě to docela sedělo, opět rozmícháno lžičkou v pohodě.
Zatím ani největší štípačka obličeje, uší atd. Nakopnutí bylo taky celkem cítit, ale při tréninku jsem se necítil úplně v pohodě. Tyhle nakopávače, to není nic pro mě. Jestli mě to napumpovalo nevím, necvičím pumpovačky
|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorky, napíšu nějaké své dojmy.
NITROX PUMP-malina
Chuť 8/10 Bez problému.
Účinek 7/10 Nevím jestli mě to přímo nabudilo, až na mravenčení v obličeji (beta alanin). Možná lepší pumpa. Celkem spokojenost.
NITROX PUMP-pomeranč
Chuť 8/10 Bez problému.
Hodnotím to celkem kladně, když jsou finance na víc proč ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ještě jednou děkuji za vzorky od Prom-inu
Snad první pumpa, u které jsem cítil nějaký účinek, dostavilo se i svědění na některých částech těla, již asi po 10 min. po vypití
chutově povedené,měl jsem jen pomeranč - 8/10
Pokud by bylo více financí tak bych zřejmě neváhal
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|