A už zase pomalu na split, dnes ve znamení záda, prsa, ruce.
Přítahy VČ v předklonu
15x osa
10x 30kg
2x 10x 35kg
2x 8x 40kg
Rozpažky JR na šikmé lavici
4x 10x 5kg
Kladka za hlavu na zahřátí
3x15x 15kg
Shyby
3x 3 já s dopomocí muže
3x 6 já s dopomocí expanderu
Tentokrát nějak bez energie a nálady, asi nějaká únava při pátku. Shyby, mno strašný, ještě mi sakra potrvá než je pojedu sama. Ale tak když muž má za cíl shyb na jedné ruce, mým cílem bude sama udělat shyb a kliky na bradlech , ať to zůstane v rodině.
Kondiční nohy, břicho, kardio
Dřep klasika no belt
15x 20kg (osa)
10x 30kg
2x 10x 35kg
2x 8x 40kg
2x 8x 45kg
6x 50kg
2x 55 kg ....únava
2x 8x 40kg
Zakopávání ležmo
10x 12,5kg
4x 10x 15kg
Předkopávání se stopkou na dojetí
4x 10x 10kg
Výpony lýtek ve stoje
20x 30kg
15x 30kg + 15x já
15x 30kg + 15x já
15x 30kg + 15x já
Břicho
4x 12x svíčka
4x 10x zkracovačky na míči
Veslování
12 minut 2.000 m na střední zátěž
Strečink
Dneska sama holka doma, tak se šlo dřepovat.. Nevím, jestli to bylo tím NO po nějaké době, ale šlo to skvěle. Velká radost ze dřepů, ani ne tak z vah, jako z počtu sérií. Prostě skoro prázdný fitko, nikdo nerozptyloval, šlo to super.
Akorát ty vyrvaný a zašitý osmičky, už je to přes týden a stále bolí. Nemáte někdo ze zvědavosti zkušenost, jak dlouho to ještě budu takhle cítit? Díky.
Na mrtvole radost, že i 1x 80 šlo bez pásku, jako všechny série. Při dřepu už jsem měla lehce odvařená záda, takže na nohy jen pumpovačka. Holt si to vynahradím příště. Celkově spokojenost. Přidávám video tahů - 3x 70kg. Komentáře k technice vítány. Děkuju.
Naposledy upravil Ikee dne st červenec 09, 2014 7:52 am, celkově upraveno 1 krát
Tak dneska asi bude volníčko, ještě cítím záda ze včera a celkově jsem nějaká utahaná a líná, asi to počasí. Uvidíme jestli do mě ještě přes den nepráskne nějaký energetický šok, který bych pak musela vycvičit.
Btw. včera mi byla potvrzená domněnka, že mám silnější pravou stranu zadní svíčkový, tak asi budu muset zařadit nějaké cviky, abych ten rozdíl stáhla.
Blbých pár dní volna ve vedrech a najednou všechno tak ztěžkne, já se zkrátím a ztuhnu.. Tak kondiční klasický trénink, příště rozhýbu pomalu vršek. Muž má po soutěžích, tak snad zase najedem na nějaký pravidelný režim a najdu si zase čas na občasnou středeční jogu.
Nadhoz cca..
20kg 5x přemístění + 8x výraz
2x 25kg 3x přemístění + 6x výraz
3x 30kg 2x přemístění + 3x výraz
20kg 8x přemístění + 10x tlaky na ramena
20kg 8x přemístění + 10x výraz
Rozcvičení záda, prsa
mini band rows - 3x10
mini band chest press - 3x10
Upažování střední ramena
4x 10x 4kg
Upažování zadní delty ležmo
4x 12x 3kg
Úzký bench
10x 20kg se stopkou
8x 25kg
2x 5x 30kg
10x 20kg se stopkou
Horní kladka triceps
12x 15kg
10x 17,5 kg
3x 10x 20kg
Dolní kladka biceps
4x 10x 15kg
Strečink
Nějakou dobu jsem měla přetažené pravé zápěstí, tak dneska po delší době nadhoz a při 30kg jsem radši dala bandáže, ale zápěstí pak drželo i samo. Váha o 10kg mín na připomenutí, taky po té době mám slabší ramena, ale konečně jsem se učila techniku jet rovnou ze země a ne od kolen. Uvidíme pak při těžších vahách. Jinak málo lidí, pohoda při sobotním poledni.
Asi zatím podruhé jsem zkoušela trh jednoručky na trénování dynamiky.. A mám ještě co zlepšovat, na druhém to vypadá jednodušeji. Jinak dřepy celkem ok, zkoušela jsem o kousek širší postoj místo mého úzkého. Ale při 50ce jsem se nějak rozhodila a radši jsem už na to kašlala.
Výpony lýtek ve stoje
4x 18x 30kg
Břicho
4x 10x svíčky
4x 12x zkracovačky na míči
Strečink
Dřepovalo se celkem dobře, tak padlo 10 sérií. Ale pak následovala mrtvola, když jsem se zpevnila, tak se mi nohy už klepaly..takže zlehka na pohodu a příště je trošku přitvrdíme.
Tlaky JR prsa na šikmý lavici
10x 7,5kg
3x 8x 10kg
Rozpažky JR prsa
4x 10x 5kg
Pullover
4x 10x 10kg
Upažování JR střední ramena
6x 10x 4kg
Upažování JR ležmo zadní delty
6x 12x 3kg
Střečink
Trošku přehozený trénink a po několika měsících široký bench. Strašný, fakt mi nic nejde hůř. Každopádně úzký mi prospěl a trochu přidal na síle. Lépe i udržím své rozlítané lopatky u sebe. Akorát jsem si namohla pravé zápěstí, zase.. Furt se nějak rozpadám. Každopádně zítra odevzdávám diplomku a budu mít zase víc energie, tak všechno půjde líp.
Jeden z mála tréninků, který člověku prostě sednou. Uvolněná, spokojená, šlo to všechno samo. Poprvé jsem si vyzkoušela bulhary a mazec! Nohy jsem z toho měla jak šutr.
Naposledy upravil Ikee dne st červenec 09, 2014 7:50 am, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru