Dneska jsem byl mrknout na Workout Battle 2014 v Olomouci a supiš :) motivace, že bych mohl rozdávat, ale sluníčko mě opeklo do ruda
BTW nejlepší výkony na battlu byly 12x shyb s 34kg kettlem / 17x dip s 48kg kettlem a tuším 22 pistolí s 16kg kettlem :) pěkná parádička, nutno dodat, že na pistolách si spousta borců vylámala zuby, "vrškaři" zasraní
Trénink teď nepíšu, určitě si oba moji čtenáři všimli
Cvičím teď každý den, většinou to tak vyjde na 5+2 :) Cvičím čistě s vlastní vahou, a spíš tak freestyle a triky :) prostě si s tím hraju a moc mě to baví :) takže nemá moc smysl to tu rozepisovat...
Dnešní véča (arašídy a mandle naklíčené, kuřecí na kari, 3 vajíčka na másle, zeleninová polévka s bramborem a hlívou :) yummy
Kliky ve stojce
Kliky na bradlech
Iron Cross na kruzích, plný, ale kruhy držené zvenčí, tzn. mnohem menší páka a taky tlak na zápěstí a lokty :) sranda
V neděli shyby, v pondělí shyby, v úterý shyby, a dneska celkem hezké čísla na weighted, sem spokojen
Ten železný kříž vypadal nějak takto, myslím to držení, ne to provedení :)
Můj dnešní objev, sladká zdravá snídaně :) vyzkoušejte
Na pánev trochu másla, nechat rozpustit, banán nakrájet na kolečka, nechat lehce osmahnout, 4 celé vajíčka rozmíchat v misce a nalét na banán do pánve. Na vršek zasypeme strouhaným kokosem dle chuti a pořádně propečeme :) Na závěr jsem to ještě posypal skořicí :) Bylo to luxusní
Můj dnešní objev, sladká zdravá snídaně :) vyzkoušejte
Na pánev trochu másla, nechat rozpustit, banán nakrájet na kolečka, nechat lehce osmahnout, 4 celé vajíčka rozmíchat v misce a nalét na banán do pánve. Na vršek zasypeme strouhaným kokosem dle chuti a pořádně propečeme :) Na závěr jsem to ještě posypal skořicí :) Bylo to luxusní
Já ještě přidávám odměrku proteinu když si tohle dělám a ten protein to dostane zase do jiný chuťový dimenze a je to pak fakt pecka...
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru