|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ripperr

|
Zaslal: so červen 07, 2014 2:59 pm Předmět: |
|
|
raw : nemyslim si, ze sa mu môžem rovnať silou. Ja zase touch and go tahat neviem, respektive nikdy som to neskusal a ani nechcem.
madball : motivoval ma pajasov vykon, ale mam co dohanat. Ale mam motivaciu  . Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
raw

|
Zaslal: so červen 07, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | raw : nemyslim si, ze sa mu môžem rovnať silou. Ja zase touch and go tahat neviem, respektive nikdy som to neskusal a ani nechcem.
madball : motivoval ma pajasov vykon, ale mam co dohanat. Ale mam motivaciu . Dik |
pohode, ja jen pisu, ze kdyby si trenoval stylem odrazet cinku od zeme, tak 200kg das tez 20x a to vazis urcite o dost min, nez ten borec co ho tu postnul Tom
ja sem sice 20lety mladoch, ale mam neeco natahane a s jistotou ti reknu, ze mas minimalne stejnou silu jak ten typek
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: so červen 07, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
II. fáza
Plávanie
1000m, 35min (štýl:prsia)
dosť ľudí bolo, takže čas nič moc.
raw: ďakujem, uvidíme čo sa mi z toho podarí vykúzliť na maximálke
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
Ripperre koukam na to tvoje video a nestacim se divit
10x210kg - paradni vykon, navic bez pasku a bez trhacek, brutalni, jses borec
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:33 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | To se tady s Pajasem a Tomem předhaníte s max. reps na DL nad 200kg nebo co? :)
Pěkný výkony. |
Madballe
ja mam tyhle high reps serie seriozne naplanovany v programu, ktery jedu uz vic jak 2 mesice. Ostatni se jen opicej po me, akorat me sere, ze to vypada, ze i kdyz ja na to cilene trenuju, tak oni davaj mnohem lepsi vykony s prstem v nose a bez treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | ripperr napsal: | raw : nemyslim si, ze sa mu môžem rovnať silou. Ja zase touch and go tahat neviem, respektive nikdy som to neskusal a ani nechcem.
madball : motivoval ma pajasov vykon, ale mam co dohanat. Ale mam motivaciu . Dik |
pohode, ja jen pisu, ze kdyby si trenoval stylem odrazet cinku od zeme, tak 200kg das tez 20x a to vazis urcite o dost min, nez ten borec co ho tu postnul Tom
ja sem sice 20lety mladoch, ale mam neeco natahane a s jistotou ti reknu, ze mas minimalne stejnou silu jak ten typek |
já bych s tím srovnáváním trochu zase přibrzdil. Luboš má zataženo na souteži 350 kg. Přes 330 dával raw!
Ale Riperre, paráda, klobouk dolů! Docela jsi mě teda nasral! Budu to muset dát aspon s 212,5 kg Dobrá motivace! Schválně kam se dostanem! _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne červen 08, 2014 8:42 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | raw napsal: | | ripperr napsal: | raw : nemyslim si, ze sa mu môžem rovnať silou. Ja zase touch and go tahat neviem, respektive nikdy som to neskusal a ani nechcem.
ja sem sice 20lety mladoch, ale mam neeco natahane a s jistotou ti reknu, ze mas minimalne stejnou silu jak ten typek |
já bych s tím srovnáváním trochu zase přibrzdil. Luboš má zataženo na souteži 350 kg. Přes 330 dával raw!
Ale Riperre, paráda, klobouk dolů! Docela jsi mě teda nasral! Budu to muset dát aspon s 212,5 kg Dobrá motivace! Schválně kam se dostanem! |
no ja hodnotil tech 200x20 a riperovych 210x10 :D pokud ma rawko 330 tak to byla spis jeho rozcvicovaci serie
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Tom.K. napsal: | | raw napsal: | | ripperr napsal: | raw : nemyslim si, ze sa mu môžem rovnať silou. Ja zase touch and go tahat neviem, respektive nikdy som to neskusal a ani nechcem.
Ale Riperre, paráda, klobouk dolů! Docela jsi mě teda nasral! Budu to muset dát aspon s 212,5 kg Dobrá motivace! Schválně kam se dostanem! |
no ja hodnotil tech 200x20 a riperovych 210x10 :D pokud ma rawko 330 tak to byla spis jeho rozcvicovaci serie |
nechci být hnidopich ale měl tam 20x205 kg. A o 5 kg mín ale o deset opak víc navíc bez nějaký známky většího vyčerpání už je podle mě sakra rozdíl :-) Ale i tak, bavil jsem se tenkrát o tom přímo s Lubošem a sám říkal, že ač to nevypadá, tak z toho byl rozbitel strašně :-) _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
spekounP : dik, ale ty si potiahol viac takze posnazim sa ta aspon dorovnať. Motivuju ma tvoje vykony  . teda okrem military, tam mi to vobec nejde a sme natom podobne. Jj opicime po tebe  , len v pokracuj v tych vykonoch  a motivaciu postarane.
Tom.K. : vsak v poho. Viem, ze na Luboša nemam ale motivoval ma ten jeho vykon co si postol. Ty si silnejsi a myslim, ze nebudes mat problem potiahnut ani 220kg +10r  , takze cakam na video
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne červen 08, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po červen 09, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
9.6.2014
Bench (stopky)
2x8 100kg
2x5 120kg
2x5 130kg
Príťahy v predklone
5x6 110kg
JR ramená v sede
12x30kg
3x10 30kg
Kladka na hrudník (pomaly)
4x12
Bici+trici+zadné rameno+trapézy
3x15 + 3x20 + 3x12 + 3x15
dnes mi to vôbec nešlo (všetko sa mi zdalo byť ťažké), takže radšej som ubral a zbytočne netlačil na pílu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt červen 12, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
10.6.2014
Nohy + kardio
nič čo by stálo za zápis
11.6.2014
Kardio
5,5km : 29:50 min ( priemerné tempo) , 50x zhyby + 50xbradlá
12.6.2014
Uzky bench (Brandon Lilly, teda cca 3-5cm nad hrudník zastaviť a stopka)
x serii po 5r 100,110,115kg
JR k pásu
2x10 40kg
3x10 46kg
MP za hlavu + kladka za hlavu
4x10-20 + 4x12
Bici + trici + zadné ramená
3x15-25 + 3x15-25 + 3x20-30
Veslovanie
9:07, 3000m
tento týžden potiahnem takto ľahšie a od pondelka uvidíme ako pôjdu 5-3 opačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 6:08 am Předmět: |
|
|
13.5.2014
MT z deficitu (+zel.expander)
10x2 120kg (45s pauzy)
5x2 100kg (45s pauzy)
Oly drep (stopky dole)
10x3 100kg (45s pauzy)
Zakopavanie v lahu (zel.expander)
4x10
Light bench+zhyby
4x10 90kg+4x10
Brucho
6x10
trening uz rano o 5-ej, ale svizne a v tempe odmakane. Nakoplo ma to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|