|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Reknu to na rovinu, neumim ho cvicit, radeji ho vymenim za cvik, kterym si neublizim.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka24xx
|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Reknu to na rovinu, neumim ho cvicit, radeji ho vymenim za cvik, kterym si neublizim. |
Tak se ho nauč :D Dej si tam vahu s kterou si neubližiš treba 4O kg a trenuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | A mohl by jsi mi něco doporučit? Nehledám nutně Korteho, ale FB 3x týdně, kde Mrtvý tah mohu nahradit něčím jiným, je možnost odjet něco takového? |
Pokud chceš prostě Fb 3x týdně, tak bych neviděl žádný problém s vyměnením MT za přítahy v předklonu nebo shyby
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | Air_force_one napsal: | | Reknu to na rovinu, neumim ho cvicit, radeji ho vymenim za cvik, kterym si neublizim. |
Tak se ho nauč :D Dej si tam vahu s kterou si neubližiš treba 4O kg a trenuj. |
Přesně tak, stoupni před zrcadlo, nalož tam "symbolicky" a zkoušej v klídku techniku ne?Popřípadě popros někoho zkušeného z fitka ať se jukne a řekne ti kde děláš chybu...pokud nenarazíš na uplného blbce nebo nevyrušíš někoho uprostřed série tak si myslím, že není problém poradit...
Kdo chce hledá způsoby a kdo nechce hledá důvody
Nehledně na to, že MT je podle mě hodně královský cvik na sílu a růst. _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | Jirka24xx napsal: | | Air_force_one napsal: | | Reknu to na rovinu, neumim ho cvicit, radeji ho vymenim za cvik, kterym si neublizim. |
Tak se ho nauč :D Dej si tam vahu s kterou si neubližiš treba 4O kg a trenuj. |
Přesně tak, stoupni před zrcadlo, nalož tam "symbolicky" a zkoušej v klídku techniku ne?Popřípadě popros někoho zkušeného z fitka ať se jukne a řekne ti kde děláš chybu...pokud nenarazíš na uplného blbce nebo nevyrušíš někoho uprostřed série tak si myslím, že není problém poradit...
Kdo chce hledá způsoby a kdo nechce hledá důvody
Nehledně na to, že MT je podle mě hodně královský cvik na sílu a růst. |
ja si to natačel na mobil pro kontrolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st červen 11, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
Zkusím se zeptat někoho ve fitku ať mi poradí. Budu si zkoušet techniku s velmi nízkou váhou, prozatím FB trénink pojedu bez MT, abych si mohl dát větší váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: st červen 11, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Zkusím se zeptat někoho ve fitku ať mi poradí. Budu si zkoušet techniku s velmi nízkou váhou, prozatím FB trénink pojedu bez MT, abych si mohl dát větší váhy. |
Myslím že se ti spis nechce zvedat mrty tah než že se bojíš. a poranit zada si muzes i u dřepu jestly ho teda dělas :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st červen 11, 2014 2:24 pm Předmět: |
|
|
Jak nechce? Prostě ten cvik nemám dobře zmáklej a raději ho obměním za jinej, který poctivě odcvičím. Kdyby se mi "nechtělo" tak asi nebudu chodit cvičit, prostě pro mě je to náročnej cvik, tak se ho buď pomalu naučím nebo ho cvičit nebudu, nepřipravuji se na soutěže, cvičím pro zábavu jako doplněk k MMA. Chtěl jsem poradit, ne znát vaše názory o mě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: st červen 11, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Jak nechce? Prostě ten cvik nemám dobře zmáklej a raději ho obměním za jinej, který poctivě odcvičím. Kdyby se mi "nechtělo" tak asi nebudu chodit cvičit, prostě pro mě je to náročnej cvik, tak se ho buď pomalu naučím nebo ho cvičit nebudu, nepřipravuji se na soutěže, cvičím pro zábavu jako doplněk k MMA. Chtěl jsem poradit, ne znát vaše názory o mě... |
tak zkus good moorning ale tam je stejny riziko poraneni zad jako u MT :) proste u vsech cviku se muzes zranit kdyz si nepohlidas techniku .
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 10:34 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah není zas tak super těžký cvik, furt tu máme všelijaké olympijské lifty atd...
Navíc právě do MMA se skvěle hodí mít pořádně silné boky
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Jak nechce? Prostě ten cvik nemám dobře zmáklej a raději ho obměním za jinej, který poctivě odcvičím. Kdyby se mi "nechtělo" tak asi nebudu chodit cvičit, prostě pro mě je to náročnej cvik, tak se ho buď pomalu naučím nebo ho cvičit nebudu, nepřipravuji se na soutěže, cvičím pro zábavu jako doplněk k MMA. Chtěl jsem poradit, ne znát vaše názory o mě... |
Promiň jestli jsi to pochopil jako urážku neo výsměch...ale stejně si myslím, že je lepší se to naučit než od toho utéct k jinýmu cviku :) _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
kluci se Ti snaží vysvětlit, že trénovat s činkami fullbody tréninky a nechtít cvičit mrtvý tah je stejné, jako dělat MMA a říci, že nebudu dělat a trénovat kopy, protože si nejsem jistý v jejich technice. To je celé, nesouvisí to se soutěžemi ani s názory či zábavou.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Air_force_one napsal: | | Jak nechce? Prostě ten cvik nemám dobře zmáklej a raději ho obměním za jinej, který poctivě odcvičím. Kdyby se mi "nechtělo" tak asi nebudu chodit cvičit, prostě pro mě je to náročnej cvik, tak se ho buď pomalu naučím nebo ho cvičit nebudu, nepřipravuji se na soutěže, cvičím pro zábavu jako doplněk k MMA. Chtěl jsem poradit, ne znát vaše názory o mě... |
kluci se Ti snaží vysvětlit, že trénovat s činkami fullbody tréninky a nechtít cvičit mrtvý tah je stejné, jako dělat MMA a říci, že nebudu dělat a trénovat kopy, protože si nejsem jistý v jejich technice. To je celé, nesouvisí to se soutěžemi ani s názory či zábavou. |
A také je důležité si uvědomit, že jsme v topicu o Korteho tréninku...a kdo si ho umí představit bez mrtvol?To pak není vůbe Korte :) _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gebo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|