|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st červen 18, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
Všechno mám v pohodě. Proto taky před každým dřepováním v pohodě dávám OHS na úzko a bez bot :) (to není vytahování ale důkaz  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 18, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Ani nápad, na mobilitě makám půl hodiny každý den před spaním :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st červen 18, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ani nápad, na mobilitě makám půl hodiny každý den před spaním :) |
A jak se Ti potom spí, nějaký rozdíl? Kde bych prosím Tě našel nějaké cviky na mobilitu? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st červen 18, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ve spaní rozdíl necítím. Ale je fajn jít si lehnout trochu uvolněný :) Nejlepší zdroj je Becoming a supple leopard od K. Starretta. Dá se sehnat na torentech. Já třeba začínal na suzukiho strečinku (stačí dát do googlu a najet na obrázky)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 6:15 am Předmět: |
|
|
Všichni tu pořád řešíte techniku dřepu, jo je to důležitý, ale prostě dřepujte :D sice máte tolik teorií, ale zas ty váhy tomu až tak neodpovídají (nemyslím špatně) já jsem sice fyzio, ale svoji techniku dřepů taky přitom zrovna vystavovat nemůžu :D , ale chtěla jsem tím říct, že dřepy mi na ty kolena až tak hrozný nepřijdou...znám lifterů spoustu a mají jiný problémy, než s koleny povětšinou :) a pokud kvůli těm dřepům nemůžete spát, obraťte se na Doc. Rndr. Matej Daniel, Ph.D. ten by vám biomechaniku dřepu za nějakou úplatu určitě s radostí spočítal :D ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 7:47 am Předmět: |
|
|
Tak takhle hloupou radu bych od fyzioterapeuta vazne necekal. U drepu vidim zmaknutou techniku nejdulezitejsi ze vsech cviku, dokonce i dulezitejsi nez u mrtvyho tahu. S dlouhodobym nespravnym drepovanim si muzes lehce dojebat kolena, krcni pater, ustrelit si plotynku jak nic. O vahach nemuze byt vubec zadna rec, kdyz neni zmakla technika a vse co stim souvisi (dychani do bricha, dostastecna mobilita atd. atd.). Muzu ti s jistotou rict ze hezky drep neuvidis zase tak moc casto ve fitkach. Nemusime chodit daleko, jen kolik na tomtu foru je lidi co si zpusobili zraneni vlivem cviceni. Pritom posilováním se má sílit a zotužovat, ne dojebávat. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:05 am Předmět: |
|
|
Prej nemyslím špatně :-D akorát jsi řekla že mam plnou hubu keců a přitom dřepam hovno
Btw, kde jsi studovala?
EDIT: Já se bojím zmrzačených kolen, ty zase třeba pavouků, každý máme něco
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Tak takhle hloupou radu bych od fyzioterapeuta vazne necekal. U drepu vidim zmaknutou techniku nejdulezitejsi ze vsech cviku, dokonce i dulezitejsi nez u mrtvyho tahu. S dlouhodobym nespravnym drepovanim si muzes lehce dojebat kolena, krcni pater, ustrelit si plotynku jak nic. O vahach nemuze byt vubec zadna rec, kdyz neni zmakla technika a vse co stim souvisi (dychani do bricha, dostastecna mobilita atd. atd.). Muzu ti s jistotou rict ze hezky drep neuvidis zase tak moc casto ve fitkach. Nemusime chodit daleko, jen kolik na tomtu foru je lidi co si zpusobili zraneni vlivem cviceni. Pritom posilováním se má sílit a zotužovat, ne dojebávat. |
Já tím chtěla říct,že se spíš bojím čehokoli jinéhoo než problémů s koleny. A kdyby dělalidřepy jen ti co to dělají podle učenice, tak dřepuje tak 2% lidí. A člověk se dojebe většinou oři jiných činnostech, než je cvičení... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Prej nemyslím špatně :-D akorát jsi řekla že mam plnou hubu keců a přitom dřepam hovno
Btw, kde jsi studovala?
EDIT: Já se bojím zmrzačených kolen, ty zase třeba pavouků, každý máme něco |
Ty bylo myšleno všeobecně... ale víc bych se bála ptoblémů se zády než koleny, sle jasně každý to cítí jinak. Jsem měla potřebu sdělit svůj názor. Jinak jsem z čvut fskulta biomedicínského inženýrství, měli jsme klasickou výuku fyzio tozšářenou výukou biomechaniky se zmíněným docentem, chytrej člověk, ale trichu bláznivej :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
Jenže Tsunami, s odjebanými zády se dá něco dělat. Jak jsou ale zničená kolena, už je to většinou konečný stav, schluss ende.
BTW: Já byl právě odmítnut na fyziu na ftvs o blbý 4%  ještě s odvolám, snad se slitujou
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jenže Tsunami, s odjebanými zády se dá něco dělat. Jak jsou ale zničená kolena, už je to většinou konečný stav, schluss ende.
BTW: Já byl právě odmítnut na fyziu na ftvs o blbý 4% ještě s odvolám, snad se slitujou |
Tak eržím palce ať to dodatečně vyjde :-) krásný obor, ale na druhou stranu si o tom nedělej iluze ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jenže Tsunami, s odjebanými zády se dá něco dělat. Jak jsou ale zničená kolena, už je to většinou konečný stav, schluss ende.
BTW: Já byl právě odmítnut na fyziu na ftvs o blbý 4% ještě s odvolám, snad se slitujou |
Tak eržím palce ať to dodatečně vyjde :-) krásný obor, ale na druhou stranu si o tom nedělej iluze ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Díky, snad se nezklamu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 5:41 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah (těžce)
3/ 60k, 100kg, 120kg, 130kg (posem nadhmat)
2/ 140kg, 150kg, 160kg
1/ 170kg, 180kg, 180kg
Čelní dřep
1/ 60kg, 70kg, 90kg, 100kg, 110kg, 120kgPR! (+10kg)
Podržené shyby 5x3
Biceps 3x10-6, 3x15
---
Mrtvola opět to samé.. 170kg podle mě docela fajn technika, záda jak pravítko. Pak přišlo 180 a ani s tím nehnu. Tož jsem se nasral a dal si osobáček na čelňák. Konečně 1,5xBW :)
Bicák jsem dnes pojal trochu jinak a budu horní končetiny drtit. Špatná genetika se přeci taky musí dát časem přepracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|