Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechno mám v pohodě. Proto taky před každým dřepováním v pohodě dávám OHS na úzko a bez bot :) (to není vytahování ale důkaz )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Všechno mám v pohodě. Proto taky před každým dřepováním v pohodě dávám OHS na úzko a bez bot :) (to není vytahování ale důkaz )

Už jsem se bál že patříš mezi ty ,který si bez vzpěraček ani nedřepnou.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Moocha

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani nápad, na mobilitě makám půl hodiny každý den před spaním :)
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ani nápad, na mobilitě makám půl hodiny každý den před spaním :)

A jak se Ti potom spí, nějaký rozdíl? Kde bych prosím Tě našel nějaké cviky na mobilitu?
Moocha

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve spaní rozdíl necítím. Ale je fajn jít si lehnout trochu uvolněný :) Nejlepší zdroj je Becoming a supple leopard od K. Starretta. Dá se sehnat na torentech. Já třeba začínal na suzukiho strečinku (stačí dát do googlu a najet na obrázky)
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všichni tu pořád řešíte techniku dřepu, jo je to důležitý, ale prostě dřepujte :D sice máte tolik teorií, ale zas ty váhy tomu až tak neodpovídají (nemyslím špatně) já jsem sice fyzio, ale svoji techniku dřepů taky přitom zrovna vystavovat nemůžu :D , ale chtěla jsem tím říct, že dřepy mi na ty kolena až tak hrozný nepřijdou...znám lifterů spoustu a mají jiný problémy, než s koleny povětšinou :) a pokud kvůli těm dřepům nemůžete spát, obraťte se na Doc. Rndr. Matej Daniel, Ph.D. ten by vám biomechaniku dřepu za nějakou úplatu určitě s radostí spočítal :D ;)
magion

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak takhle hloupou radu bych od fyzioterapeuta vazne necekal. U drepu vidim zmaknutou techniku nejdulezitejsi ze vsech cviku, dokonce i dulezitejsi nez u mrtvyho tahu. S dlouhodobym nespravnym drepovanim si muzes lehce dojebat kolena, krcni pater, ustrelit si plotynku jak nic. O vahach nemuze byt vubec zadna rec, kdyz neni zmakla technika a vse co stim souvisi (dychani do bricha, dostastecna mobilita atd. atd.). Muzu ti s jistotou rict ze hezky drep neuvidis zase tak moc casto ve fitkach. Nemusime chodit daleko, jen kolik na tomtu foru je lidi co si zpusobili zraneni vlivem cviceni. Pritom posilováním se má sílit a zotužovat, ne dojebávat.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prej nemyslím špatně :-D akorát jsi řekla že mam plnou hubu keců a přitom dřepam hovno

Btw, kde jsi studovala?

EDIT: Já se bojím zmrzačených kolen, ty zase třeba pavouků, každý máme něco
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tak takhle hloupou radu bych od fyzioterapeuta vazne necekal. U drepu vidim zmaknutou techniku nejdulezitejsi ze vsech cviku, dokonce i dulezitejsi nez u mrtvyho tahu. S dlouhodobym nespravnym drepovanim si muzes lehce dojebat kolena, krcni pater, ustrelit si plotynku jak nic. O vahach nemuze byt vubec zadna rec, kdyz neni zmakla technika a vse co stim souvisi (dychani do bricha, dostastecna mobilita atd. atd.). Muzu ti s jistotou rict ze hezky drep neuvidis zase tak moc casto ve fitkach. Nemusime chodit daleko, jen kolik na tomtu foru je lidi co si zpusobili zraneni vlivem cviceni. Pritom posilováním se má sílit a zotužovat, ne dojebávat.

Já tím chtěla říct,že se spíš bojím čehokoli jinéhoo než problémů s koleny. A kdyby dělalidřepy jen ti co to dělají podle učenice, tak dřepuje tak 2% lidí. A člověk se dojebe většinou oři jiných činnostech, než je cvičení... :-)
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Prej nemyslím špatně :-D akorát jsi řekla že mam plnou hubu keců a přitom dřepam hovno

Btw, kde jsi studovala?

EDIT: Já se bojím zmrzačených kolen, ty zase třeba pavouků, každý máme něco

Ty bylo myšleno všeobecně... ale víc bych se bála ptoblémů se zády než koleny, sle jasně každý to cítí jinak. Jsem měla potřebu sdělit svůj názor. Jinak jsem z čvut fskulta biomedicínského inženýrství, měli jsme klasickou výuku fyzio tozšářenou výukou biomechaniky se zmíněným docentem, chytrej člověk, ale trichu bláznivej :-D
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže Tsunami, s odjebanými zády se dá něco dělat. Jak jsou ale zničená kolena, už je to většinou konečný stav, schluss ende.

BTW: Já byl právě odmítnut na fyziu na ftvs o blbý 4% ještě s odvolám, snad se slitujou
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Jenže Tsunami, s odjebanými zády se dá něco dělat. Jak jsou ale zničená kolena, už je to většinou konečný stav, schluss ende.

BTW: Já byl právě odmítnut na fyziu na ftvs o blbý 4% ještě s odvolám, snad se slitujou

Tak eržím palce ať to dodatečně vyjde :-) krásný obor, ale na druhou stranu si o tom nedělej iluze ;-)
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Tak eržím palce ať to dodatečně vyjde :-) krásný obor, ale na druhou stranu si o tom nedělej iluze ;-)
Moocha

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, snad se nezklamu :)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvý tah (těžce)
3/ 60k, 100kg, 120kg, 130kg (posem nadhmat)
2/ 140kg, 150kg, 160kg
1/ 170kg, 180kg, 180kg

Čelní dřep
1/ 60kg, 70kg, 90kg, 100kg, 110kg, 120kgPR! (+10kg)

Podržené shyby 5x3
Biceps 3x10-6, 3x15

---

Mrtvola opět to samé.. 170kg podle mě docela fajn technika, záda jak pravítko. Pak přišlo 180 a ani s tím nehnu. Tož jsem se nasral a dal si osobáček na čelňák. Konečně 1,5xBW :)
Bicák jsem dnes pojal trochu jinak a budu horní končetiny drtit. Špatná genetika se přeci taky musí dát časem přepracovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: