Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 810, 811, 812 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:))

Co to je za divnej obor kde je povinná francouzština
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Vlastenectvi neni ale aktualni nalada podle politicky situace...to si trochu pletes... vlastenec clovek bud je, nebo neni... nejde bejt jedno volebni obdobi vlastenec a druhy pomlouvat Ceskou republiku a nadavat na vsechno jak ma ve zvyku bohuzel vetsina naseho "naroda"

Bože to jsou kecy jak kdysi na PŠM!
Možná to u tebe ale bude profesní deformace.

Navíc dodnes nevím, k čemu je to tebou prezentované vlastenectví dobré, a co má být vlastně jeho podstatou. A těším se, že mi to ozřejmíš.
Třeba můj dědeček...a některý z tvých pra- jistě také...měl vlasti postupně tři (čtyři i s Protektorátem:-). R-U, ČSR a ČSSR. By mě zajímalo, jak se u nich to vlastenectví mělo projevovat?
CIZO

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Grimley napsal:
Vlastenectvi neni ale aktualni nalada podle politicky situace...to si trochu pletes... vlastenec clovek bud je, nebo neni... nejde bejt jedno volebni obdobi vlastenec a druhy pomlouvat Ceskou republiku a nadavat na vsechno jak ma ve zvyku bohuzel vetsina naseho "naroda"

Navíc dodnes nevím, k čemu je to tebou prezentované vlastenectví dobré, a co má být vlastně jeho podstatou. A těším se, že mi to ozřejmíš.
Třeba můj dědeček...a některý z tvých pra- jistě také...měl vlasti postupně tři (čtyři i s Protektorátem:-). R-U, ČSR a ČSSR. By mě zajímalo, jak se u nich to vlastenectví mělo projevovat?

Připojuju se. Opravdu netuším, co má pojem vlastenectví znamenat a vlastenec 100% nebudu, jak tak koukám, co si pod tím pojmem často mnozí představují :)

Derek Poundstone
Oddo

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastenec je podle mě člověk, který má rád Vlastu ať už ženu či magazín

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejte mu někdo ban!!!!

Jsem se tak hezky optimisticky zakoukal na tu obálku a pak si to posunul dolů .....
yura

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
ygg napsal:
Grimley napsal:

Připojuju se. Opravdu netuším, co má pojem vlastenectví znamenat a vlastenec 100% nebudu, jak tak koukám, co si pod tím pojmem často mnozí představují :)

Myslim, ze to je něco jako ze mas rad a ze ses hrdej treba na české pivo, jidlo, ceskou prirodu, cesky holky, nektery sportovce, kulturu atd. ne? S politikou to nemá moc spolecnyho. To by nebyl vlastenec skoro nikdo nikde. Teda aspoň tak to vidim ja heh.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastenec je nekdo, kdo po slednuti dokumentu http://www.ceskatelevize.cz/porady/10408111009-cesky-zurnal/213562262600005-obnazeny-narod/video/ je schopny prohlasit, ze je hrdy na to, ze je Cech :)
Petey

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura - a nemal by si byt hrdy na to co si dokazal sam?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo a yggu, mel jsem vas za trochu jiny lidi nez jste prave predvedli...

Vlastenectvi beru tak, ze jsem hrdej na to, ze jsem Cech, nestydim se rikat ze jsem z Cesky republiky... jsem hrdej na historii ceskyho naroda, na pamatky co tu mame... na cesky jazyk ...ale to lidi jako vy stejne nepochopite... je mi vas uprimne lito ;)

Edit: a na zadech hrde nosim vytetovanyho ceskyho lva ... jeste premyslim nad mensim obrazkem svateho Vaclava na koni ... ale jak rikam, to vy nikdy nepochopite... radsi dal nadavejte na politiky a pomlouvejte ceskou republiku...to vam jde ostatne lip nez pokouset se pochopit o cem je vlastenectvi (mozna tak jeste delat si ze me za to prdel ;) )
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Cizo a yggu, mel jsem vas za trochu jiny lidi nez jste prave predvedli...

Vlastenectvi beru tak, ze jsem hrdej na to, ze jsem Cech, nestydim se rikat ze jsem z Cesky republiky... jsem hrdej na historii ceskyho naroda, na pamatky co tu mame... na cesky jazyk ...ale to lidi jako vy stejne nepochopite... je mi vas uprimne lito ;)

Edit: a na zadech hrde nosim vytetovanyho ceskyho lva ... jeste premyslim nad mensim obrazkem svateho Vaclava na koni ... ale jak rikam, to vy nikdy nepochopite... radsi dal nadavejte na politiky a pomlouvejte ceskou republiku...to vam jde ostatne lip nez pokouset se pochopit o cem je vlastenectvi (mozna tak jeste delat si ze me za to prdel ;) )
nad Švejkom si neuvažoval ?
yura

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
yura - a nemal by si byt hrdy na to co si dokazal sam?
Ja ale pisu o tom, co si myslim, ze znamena byt vlastenec a ne co kdo dokazal. Tvuj post je uplne mimo lol.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jožko ty si vytetuj na čelo Jánošíka a uherskou klobásu a pak sem pleť nějakýho Švejka
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Jožko ty si vytetuj na čelo Jánošíka a uherskou klobásu a pak sem pleť nějakýho Švejka
Švejk bol dobrý český voják, aj o Čechoch sa hovorí že sú všetci len Švejkovia... Slováci sú zasa dobrí vojáci, si zober v légiách patria k najlepším a tak :- )
Grimley

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Grimley napsal:
Švejk bol dobrý český voják, aj o Čechoch sa hovorí že sú všetci len Švejkovia... Slováci sú zasa dobrí vojáci, si zober v légiách patria k najlepším a tak :- )

No vim jak slovensti kapralove v legii davat cechum dost zabrat :D ale jo mas pravdu...ja mam svejka rad... :)) i cessti vojaci jsou ceneni.... zatim co amik v afgosi pichne, tak je schopnej cekat pul dne na specialni tym pro tyhle pripady, tak cech proste opravi kolo a behem 10-20 minut odjizdi :))
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jediní vlastenci jsou USA a ty jejich přiteplené vlajky a druzí jsou nedobrovolní občané KLDR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 810, 811, 812 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: