|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Me momentalne sere ze jsem se dozvedel ze mi chybelo 8 bodu do 65 (ze sta) abych splnil zapocet z francouzstiny a pristi tejden jw posledni moznost.... vypada to, ze vylitnu z inzenyrskyho dalkovyho studia EKONOMIE kvuli zapoctu z francouzstiny :D no neni to legrace ?:)) |
Co to je za divnej obor kde je povinná francouzština
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Grimley napsal: | Vlastenectvi neni ale aktualni nalada podle politicky situace...to si trochu pletes... vlastenec clovek bud je, nebo neni... nejde bejt jedno volebni obdobi vlastenec a druhy pomlouvat Ceskou republiku a nadavat na vsechno jak ma ve zvyku bohuzel vetsina naseho "naroda"
|
Bože to jsou kecy jak kdysi na PŠM!
Možná to u tebe ale bude profesní deformace.
Navíc dodnes nevím, k čemu je to tebou prezentované vlastenectví dobré, a co má být vlastně jeho podstatou. A těším se, že mi to ozřejmíš.
Třeba můj dědeček...a některý z tvých pra- jistě také...měl vlasti postupně tři (čtyři i s Protektorátem:-). R-U, ČSR a ČSSR. By mě zajímalo, jak se u nich to vlastenectví mělo projevovat? |
Připojuju se. Opravdu netuším, co má pojem vlastenectví znamenat a vlastenec 100% nebudu, jak tak koukám, co si pod tím pojmem často mnozí představují :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Dejte mu někdo ban!!!!
Jsem se tak hezky optimisticky zakoukal na tu obálku a pak si to posunul dolů ..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ygg napsal: | | Grimley napsal: | Vlastenectvi neni ale aktualni nalada podle politicky situace...to si trochu pletes... vlastenec clovek bud je, nebo neni... nejde bejt jedno volebni obdobi vlastenec a druhy pomlouvat Ceskou republiku a nadavat na vsechno jak ma ve zvyku bohuzel vetsina naseho "naroda"
|
Bože to jsou kecy jak kdysi na PŠM!
Možná to u tebe ale bude profesní deformace.
Navíc dodnes nevím, k čemu je to tebou prezentované vlastenectví dobré, a co má být vlastně jeho podstatou. A těším se, že mi to ozřejmíš.
Třeba můj dědeček...a některý z tvých pra- jistě také...měl vlasti postupně tři (čtyři i s Protektorátem:-). R-U, ČSR a ČSSR. By mě zajímalo, jak se u nich to vlastenectví mělo projevovat? |
Připojuju se. Opravdu netuším, co má pojem vlastenectví znamenat a vlastenec 100% nebudu, jak tak koukám, co si pod tím pojmem často mnozí představují :) |
Myslim, ze to je něco jako ze mas rad a ze ses hrdej treba na české pivo, jidlo, ceskou prirodu, cesky holky, nektery sportovce, kulturu atd. ne? S politikou to nemá moc spolecnyho. To by nebyl vlastenec skoro nikdo nikde. Teda aspoň tak to vidim ja heh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
yura - a nemal by si byt hrdy na to co si dokazal sam? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
Cizo a yggu, mel jsem vas za trochu jiny lidi nez jste prave predvedli...
Vlastenectvi beru tak, ze jsem hrdej na to, ze jsem Cech, nestydim se rikat ze jsem z Cesky republiky... jsem hrdej na historii ceskyho naroda, na pamatky co tu mame... na cesky jazyk ...ale to lidi jako vy stejne nepochopite... je mi vas uprimne lito ;)
Edit: a na zadech hrde nosim vytetovanyho ceskyho lva ... jeste premyslim nad mensim obrazkem svateho Vaclava na koni ... ale jak rikam, to vy nikdy nepochopite... radsi dal nadavejte na politiky a pomlouvejte ceskou republiku...to vam jde ostatne lip nez pokouset se pochopit o cem je vlastenectvi (mozna tak jeste delat si ze me za to prdel ;) ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Cizo a yggu, mel jsem vas za trochu jiny lidi nez jste prave predvedli...
Vlastenectvi beru tak, ze jsem hrdej na to, ze jsem Cech, nestydim se rikat ze jsem z Cesky republiky... jsem hrdej na historii ceskyho naroda, na pamatky co tu mame... na cesky jazyk ...ale to lidi jako vy stejne nepochopite... je mi vas uprimne lito ;)
Edit: a na zadech hrde nosim vytetovanyho ceskyho lva ... jeste premyslim nad mensim obrazkem svateho Vaclava na koni ... ale jak rikam, to vy nikdy nepochopite... radsi dal nadavejte na politiky a pomlouvejte ceskou republiku...to vam jde ostatne lip nez pokouset se pochopit o cem je vlastenectvi (mozna tak jeste delat si ze me za to prdel ;) ) | nad Švejkom si neuvažoval ?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | yura - a nemal by si byt hrdy na to co si dokazal sam? | Ja ale pisu o tom, co si myslim, ze znamena byt vlastenec a ne co kdo dokazal. Tvuj post je uplne mimo lol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jožko ty si vytetuj na čelo Jánošíka a uherskou klobásu a pak sem pleť nějakýho Švejka _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jožko ty si vytetuj na čelo Jánošíka a uherskou klobásu a pak sem pleť nějakýho Švejka | Švejk bol dobrý český voják, aj o Čechoch sa hovorí že sú všetci len Švejkovia... Slováci sú zasa dobrí vojáci, si zober v légiách patria k najlepším a tak :- )
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|