ještě mam jeden dotaz a nechci zakládat nové téma. Chtěl bych zařadit kardio na redukci tuku jen mi napište jestli to takhle mohu dělat. 1 hodinu silový trénink po něm dávka bcaa a hned po tom tréninku 20 - 30 min kardio ( běh ) po kardiu sprcha a dávka gaineru. Díky za odpověď
jakej ma smysl kardio kdyz tam pak mlasknes gainer ?
Tak v jaky cas by jsi ho doporucil brat v den kdy mam kardio? chci zacit brat gainer a chci trochu redukovat tuk kterej s tim taky urcite naberu.
proc vubec chces brat gainer ? kvuli nárustu brutalní svalove hmoty nebo co se mat vlastne píše ? gainer bych vyhodil nebo si ho daval max rano do vloček :D jinak si dej spis jen protein po treninku / kardiu.
ještě mam jeden dotaz a nechci zakládat nové téma. Chtěl bych zařadit kardio na redukci tuku jen mi napište jestli to takhle mohu dělat. 1 hodinu silový trénink po něm dávka bcaa a hned po tom tréninku 20 - 30 min kardio ( běh ) po kardiu sprcha a dávka gaineru. Díky za odpověď
jakej ma smysl kardio kdyz tam pak mlasknes gainer ?
Tak v jaky cas by jsi ho doporucil brat v den kdy mam kardio? chci zacit brat gainer a chci trochu redukovat tuk kterej s tim taky urcite naberu.
proc vubec chces brat gainer ? kvuli nárustu brutalní svalove hmoty nebo co se mat vlastne píše ? gainer bych vyhodil nebo si ho daval max rano do vloček :D jinak si dej spis jen protein po treninku / kardiu.
Kdyby jsi to docetl do konce tak pisu ze ho nebudu objednavat :)
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Je to urcite dobrej trenink ale s tim mym uz jsem tak nejak szitej,jen jsem ho upravil na to abych mel nohy 2x tejdne s tim ze v jeden den jen drepy a druhej to ostatni.co rikate na nej ,? Dik za odpoved:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru