|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:18 pm Předmět: |
|
|
Mě by jen zajímalo co jsi dělal za ČSSR ty :) určitě jsi hrdinně rozvracel komunistický režim :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | ....spis mi prijde jestli ty nemas nejakej mindrak |
Jako že nesnáším komunisty?
Jo, to mám .... a doufám, že mě jen tak nepustí.
Jinak...jestli to dobře chápu...tvůj dědeček byl voják. Tatínek pak taky. Dědeček sloužil v armádě za TGM (?) a Beneše, tatínek pak za Klémy, Tondy, Tondy, Ludvy a Gusty? Skutečně to tak bylo? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
Grimley, ty máš fakt len 24? Podľa fotiek som ťa tipoval na niečo cez 30, toto ale mnohé vysvetľuje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
Taková otázka… jak byste se zachovali, kdyby byl konflikt (válka) USA a Rusko? Byl by vyhlášen válečný stav, naše patolízalská blbounopolitická republika by chtěla bojovat po boku USA, přidali byste se nebo přeběhli bojovat za rusáky?!
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | arkan napsal: |
Akorát nemá životní zkušenosti |
Z toho jít dobrovolně do armády za komunistů? Ne, to nemám. Ty ano? ... * |
Já byl tenkrát zavřenej na 1 rok za politiku, asi zbytečně , napřiklad náš předseda ústavního soudu je bývalej komunista a všude jinde , akorát převlíkli kabáty.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Mě by jen zajímalo co jsi dělal za ČSSR ty :) určitě jsi hrdinně rozvracel komunistický režim :) |
Kdybys uměl číst, tak je to o pár řádků výše ....
A kdybys zvládl mentálně poskočit ještě o pár řádků výš, tak by ses dočetl, že plně chápu ty .... a byla nás skutečně drtivá většina .... co se v tom hnusu snažili přežít jako slušní lidé jak to jen šlo. Já nějaký disident fakt nebyl a nikdy si na něj hrát nebudu. Prostě přiznám, že jsem měl strach.
Nechápu ale ty, kteří ten hnus aktivně podporovali a byli ochotni se stát jeho součástí. Přesněji řečeno...mohu je i chápat, ale rozhodně si o nich myslím své. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | | ygg napsal: | | arkan napsal: |
Akorát nemá životní zkušenosti |
Z toho jít dobrovolně do armády za komunistů? Ne, to nemám. Ty ano? ... * |
Já byl tenkrát zavřenej na 1 rok za politiku, asi zbytečně , napřiklad náš předseda ústavního soudu je bývalej komunista a všude jinde , akorát převlíkli kabáty. |
Pokud jsi byl přesvědčený, že jsi udělal správnou věc .... tak to zbytečný nebylo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Ano yggu je to jak říkáš....sice mu hrozil taky kriminál za to, že ho kolega udal že obchodoval s nemeckejma markama a měl styky se západním nemeckem, ale v jeho letech kdyz umřel táta mu nic jinýho než jít do armády nezbejvalo :) to je jedno, to tu řešit nebudem :))
To turakam: no jo, jsem mladej zajíc neprotřelej životem :D
Ja komunisty taky nesnáším...tuhle jsem byl vyhozenej z hospody když jsem odšrouboval ze zdi obraz z che guevarou...ale s takovým hajzlem jsem tam sedět nechtěl a ostatní zas říkali at tam s nima zůstanu :)
Taky jsem měl konflikt s jedním kolegou z práce kterej me momentálně vychází na 3000/měsíc...dřív jsme se střídali v dojíždění do práce ze jeden tejden řídil nekdo a pak se to prostřídalo a jednou přišla řeč na politiku a jeden z tech peti nás co jsme dojížděli začal říkat jak je komunista a jak je to jediný dobro, smůla (štěstí) větu chvíli bylo to, že ten tejden jsem zrovna jezdil já a v tu chvíli jsem zastavil a vysadil ho uprostřed lesa v půlce cesty ... Od ty doby uz dojíždím vlastním autem sám .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Taková otázka… jak byste se zachovali, kdyby byl konflikt (válka) USA a Rusko? Byl by vyhlášen válečný stav, naše patolízalská blbounopolitická republika by chtěla bojovat po boku USA, přidali byste se nebo přeběhli bojovat za rusáky?! | To sú otázky, buď by išiel bojovať alebo by ho zavreli alebo zastrelili ak by nešiel. Na jeho mieste by si išiel aj ty bojovať proti rusákom.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Taková otázka… jak byste se zachovali, kdyby byl konflikt (válka) USA a Rusko? Byl by vyhlášen válečný stav, naše patolízalská blbounopolitická republika by chtěla bojovat po boku USA, přidali byste se nebo přeběhli bojovat za rusáky?! | No to je snad jasny ne. Podle toho kdo by sem napochodoval jako první..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá červen 20, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Taková otázka… jak byste se zachovali, kdyby byl konflikt (válka) USA a Rusko? Byl by vyhlášen válečný stav, naše patolízalská blbounopolitická republika by chtěla bojovat po boku USA, přidali byste se nebo přeběhli bojovat za rusáky?! | No to je snad jasny ne. Podle toho kdo by sem napochodoval jako první.. |
USA (NATO) jsou naši spojenci. Rusáci ani omylem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | USA (NATO) jsou naši spojenci. Rusáci ani omylem. |
Vazne bych chtel verit tomu, ze se na nas opet nevyserou .. ale tak naivni nejsem. Pokud by v tom nebyl vyssi zajem, tak koho zajimaj naky cechy ..
PS: doufam, ze vyreseni tyhle otazky se nedoziju ani pri spokojenym doziti ve vysokym veku
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
Reklamy na netu a je toho čím dál více
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Reklamy na netu a je toho čím dál více |
Tak Tě potěší Ronnie.cz od (cca) konce léta, protože jich hooodně zmizí. Myslím. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|