|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 03, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Oddo napsal: | Můj dnešní objev, sladká zdravá snídaně :) vyzkoušejte
Na pánev trochu másla, nechat rozpustit, banán nakrájet na kolečka, nechat lehce osmahnout, 4 celé vajíčka rozmíchat v misce a nalét na banán do pánve. Na vršek zasypeme strouhaným kokosem dle chuti a pořádně propečeme :) Na závěr jsem to ještě posypal skořicí :) Bylo to luxusní | Já ještě přidávám odměrku proteinu když si tohle dělám a ten protein to dostane zase do jiný chuťový dimenze a je to pak fakt pecka... |
To věřím, já ale protein nemám, nejsou na to peníze a upřímně, zjistil jsem, že mi to jde i bez toho a nepoznám rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 7:50 am Předmět: |
|
|
Už dlouho jsem nic nepsal, nechce se
V poslední době mi začaly fakt dobře jít MU na kruzích striktní, o víkendu snad něco natočím, taky elbow lever pro mě už není žádný problém a lepší se i mosty, clutch flagy apod. Jedu teď hodně mobility, protahování, a celkově je to hlavně o pohybu, né o cvičení
Moje dnešní snídaně  a jako protiklad snídaně mladé
(4 vajíčka, osmahnutý bůček, 24h předmočené oříšky, cibulka, grepová šťáva, kafčo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
A teď čí je lepší co???
Mimochodem je možné, že jsem tě viděl cca tři týdny zpátky ve vlaku směr Praha? (odjezd v 6 ráno z UH...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | A teď čí je lepší co???
Mimochodem je možné, že jsem tě viděl cca tři týdny zpátky ve vlaku směr Praha? (odjezd v 6 ráno z UH...) |
Tak lepší nutričně je moje lepší chuťove je určitě mladé, takže je to 1:1 Nu a s tím vlakem to možné neni to už mě asi vidíš i tam kde nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Máča napsal: | A teď čí je lepší co???
Mimochodem je možné, že jsem tě viděl cca tři týdny zpátky ve vlaku směr Praha? (odjezd v 6 ráno z UH...) |
Tak lepší nutričně je moje lepší chuťove je určitě mladé, takže je to 1:1 Nu a s tím vlakem to možné neni to už mě asi vidíš i tam kde nejsem |
To není možné..v tom případě musí mít fotřík někde po okrese levobočka
Fakt jako by ti z oka vypadl
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
Dej radši pořádkou fotku mladé, jídlo stejně nikoho nezajímá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Dej radši pořádkou fotku mladé, jídlo stejně nikoho nezajímá. |
přimlouvám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Dej radši pořádkou fotku mladé, jídlo stejně nikoho nezajímá. |
Tak kompromis, mladá i jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
Wow, ten dortík vypadá skvěle :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | Zrovna vcera me v praci pridelili novou kolegyni a jak by ji z oka vypadla + brejle |
Hned se ti líp vstává do práce co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | Super video. Je tam vidět obrovský kus práce. |
Díky pane, nebudu to popírat, byl to boj , ale určitě to stálo za to
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|