|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Kozlicek napsal: | Teda nevím, jaky chuťový test mohl Whey Core 100 vyhrát, ale příchuť biscuit bych nedal ani psovi. Absolutně nejhorší chuť jakou jsem kdy zažil.
A rozhodně nejlepší chuť i rozpustnost mají dle mého názoru proteiny Pharma Blend 6 HR. |
Vidis a tady plati to stale opakovane ''chut je individualni'' ....biscuit mam u whey core nejradsi...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
Mel tu uz nekdo Pro T Fusion od PHP EDGE? Klasicky koncentrat, pro me za zajimavou cenu.. jakou prichut byste doporucili? Premyslim nad jahoda/banan. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
Já jsem ho dobral zhruba před dvěma měsíci a za tu cenu je super, nepráší ani nepění.
Měl jsem příchuť cookies a chuťově opravdu výborné
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
Dik.. no ja jsem spis na ovocny prichute, cokoladovy a susenkovy mi moc nejedou _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Dik.. no ja jsem spis na ovocny prichute, cokoladovy a susenkovy mi moc nejedou |
Měl jsem jahůdku a moc příjemná chut, fakt perfektní protein za tu cenu. To samé i jejich HydroIso.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
Supr, diky :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
@Tom3 : zkus banán taktéž vcelku povedená příchuť,jedna společnost (ikdyž ve zdejších vodách velmi neoblíbená)má super cenu 749,-/2250g.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
Zkusim napred jahodu a potom kdyztak banan, dik za tipy :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Ja ten pro T mel , cokoladovej 2pixly
No chutove takovy nevyrazny a takovy trochu vodovy ale tim lip aspon se to neprepije
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Extrifit Instant Whey 80 - banán
- vše ok a zatím nejchutnější banán, který jsem měl, doporučuju _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 7:18 am Předmět: |
|
|
co myslite, rano po probuzeni a po treninku PROM-IN Optimal Hydro Whey nebo Survival Ultra Speed 80 Fair Power? proc?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | co myslite, rano po probuzeni a po treninku PROM-IN Optimal Hydro Whey nebo Survival Ultra Speed 80 Fair Power? proc? |
Chtěl bych řešit takový problémy
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
| Viper007 napsal: | | co myslite, rano po probuzeni a po treninku PROM-IN Optimal Hydro Whey nebo Survival Ultra Speed 80 Fair Power? proc? |
Promin mi na lacno vubec nesedel, daval jsem Ultra Speed a ten byl fajn, ted davam DH32, nebo DH12, co je zrovna po ruce a taky bez problemu, i kdyz po DH12 jsem trosku nadmuty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 10:54 am Předmět: |
|
|
Vy máte teda žalúdky, alebo sa pozorujete už ozaj ako nejaké modelky, či čo, a potom ma nafúkne, a po tomto tiež, hned som bežal na záchod, a bleeh, to je zlé, tamto mi nechutí, žasnem niekedy fakt _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|