|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 14, 2014 10:54 am Předmět: |
|
|
kladka=pendlay rows (nejake pritahy cinky nebo jeste lepe jednorucky)
legpress=za me celni drepy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
efnit
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
Dobře.. díky moc.
Snad bych se ještě zeptal na rozpažování v leže s jednoručkami a kick-back. Vyloženě mě tyhle cviky baví a nerad bych o ně přišel. :)) Když přidám rozpažování ve středu a kick-back v pátek, mohlo by to tak být?
|
|
| nahoru |
|
 |
Meti
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
místo legpressu si můžeš hodit výpady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
René Gorol
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Veslovaní nahrad přitahování velké osy v předklonu, a legpress jezdit nemusiš ale zařad tam výpady, dřepy s jednoručkami nebo přední dřepy.
| efnit napsal: | Určitě se nebráním vyzkoušet něco nového, hned dneska to vyzkouším. Každopádně na tyto 2 cviky nemám prostředky - čím by se daly nahradit?
veslovani dolni kladka
legpress |
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska odcvičeno, užitečný tip. Zničený jak psí hračka a skvělý pocit. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
koupil jsem si jako doplněk k posilovně domů žebřiny a bradla.
když chci aby to k něčemu bylo,je dobré udělat třeba každý den v sériích 30 shybů a 30 kliků?
bude to na těle za pár měsíců vidět,nebo to mám brát spíš jen jako protažení těla a výsledky očekávat spíše díky posilovně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
Hele vidět to bude. Já jsem dřív před tím, než jsem chodil do fitka, spíše běhal, třeba 10 km denně a pak ještě doma třeba jen 4x30 kliků a pak něco málo břicha a vidět to bylo. Ty máš ještě k tomu výhodu žebřin a bradel, což je taky dobrý. Hlavně záleží, co od toho čekáš. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | koupil jsem si jako doplněk k posilovně domů žebřiny a bradla.
když chci aby to k něčemu bylo,je dobré udělat třeba každý den v sériích 30 shybů a 30 kliků?
bude to na těle za pár měsíců vidět,nebo to mám brát spíš jen jako protažení těla a výsledky očekávat spíše díky posilovně? |
opasek a postupne pridavat zavazi...to jsou dva dulezite cviky, ktere do posilovny patri a je jedno, ze je budes provadet doma
Naposledy upravil sk dne po červenec 28, 2014 12:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
ja bych rekl, ze to moc videt nebude
jde o to, jak vypadas ted
jestli shybuje a klikuje 60km vytrvalec, tak je to neco jineho, nez kdyz tu tricitku udela 75kg korba
za me je to jenom protazeni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
sportuju rekreačně a do posilovny chodím krátce přes měsíc.vlastně jsem neposiloval ani nikdy dřív,je mi 30 a vážím 80 kg při 184 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
opasek a záváží je hudba budoucnosti,momentálně jsem rád že udělám pár kliků a shybů s vlastní vahou
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
vahu az zvladnes 10 peknych technickych opakovani
do te doby bych zkousel treba stovku denne, pak stovku za hodinu, pak treba 10x10 za den, pak 10x10 za hodinu,,,, _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
100 denně? tolik času nemám,musím chodit do práce:)
jak jsem psal,spíš to beru jako doplněk k posilovně.
zeptám se ještě,je lepší ve dnech volna,když chodím do fitka 3 dny v týdnu a cvičím fullbody,odpočívat,nebo si klidně ty kliky a shyby dát?
A když mám tyhle cviky napsaný v programu do fitka,mohu je odcvičit pak doma a ve fitku raději využít činky,který doma nemám?Nebo je to už spatně,když po fitku vychladnu,dám si gainer a pak bych měl večer doma ještě docvičovat kliky na bradlech a shyby?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Zkus to podle pocitu, když budeš cítit, že nejsi odpočatý, tak bych to nechal. Když si dáš po fitku gainer a pak zase začneš, tak to tělo bude zmatený. Buď bych to odcvičil celý ve fitku a pak až gainer nebo fitko, doma a gainer opravdu až nakonec. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
ne, pokud je to pro tebe tak tezke, tak to davej jenom ve fitku
odpocinek a protazeni je to v momente, kdyz tech tricet kliku das v kuse a shyby max na dvakrat
pripadne chod do fitka jenom dvakrat, odjed si svoje FB, a jedno FB nech na doma a postav to na shybech a bradlech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|