Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 837, 838, 839 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Coderem. Na ligu chodím a že by byla pravda toto- '' na hlavní tribuně se ti nic stát nemůže, fotbalové chuligánství už není co bývalo, napadání soupeře na stadionech, v hospodách atp. to už dávno "skoro" neexistuje, vše se to přesunulo na pole'' nesouhlasím ani náhodou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je zaijimave sledovat kam az se muze dostat debata o Kvitove
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:
Je zaijimave sledovat kam az se muze dostat debata o Kvitove

nic divneho, obyčejný vývoj debaty...jen na novinkách to končí vždy u komoušů :-D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Souhlasím s Coderem. Na ligu chodím a že by byla pravda toto- '' na hlavní tribuně se ti nic stát nemůže, fotbalové chuligánství už není co bývalo, napadání soupeře na stadionech, v hospodách atp. to už dávno "skoro" neexistuje, vše se to přesunulo na pole'' nesouhlasím ani náhodou.
Tak já bych dcerku na Baník taky nevzal...oni tam Ti těžkooděnci při zápasech se Spartou nebo Brnem nejsou proto, že by jeli zrovna v hadrech kolem na čumendu.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jirka Kalous napsal:

To ale přece není problém fotbalu. Já sice nemám potřebu se ho zastávat, ale když se podíváš do historie tak fotbal se nerovná výtržnosti , byť to je zábava lidová a ne aristokratická.

http://technet.idnes.cz/fotbal-nasili-zraneni-smrt-dd0-/veda.aspx?c=A140626_165018_veda_mla

Je tam snad něco, co popírá moje tvrzení? Mluvíme o divácích, jak vznikl fotbal samozřejmě vím.
ygg

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš pro zajímavost, co se také může stát ....

http://sport.idnes.cz/hazena-australie-mistrovstvi-sveta-nemecko-fzh-/hazena.aspx?c=A140711_110600_hazena_mne

.... vždy se najde něco, co dokáže překvapit.
mysH

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani fotky neodradily tu spodinu lidskýho odpadu mlet cosi o prachách....tyhle lidi pro mě maj nulovou cenu...proste lidskej odpad...těm vojákům snad budou závidět i pěkný počasí na pohřbu....
Spazik

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Prirovnal bych to asi k tomu, kdyz profi kulturista tvrdi, ze ty svaly ma z kurete a mlika :) vsichni vedi ze to je blbost, ale dukazy nejsou :) proc nejezdej v drahejch autech majitele ostatnich fastfoodu? ...samozrejme, nerikam ze kdyz je restauracka na dobrym miste, ze to nevydela hodne, ale 10 000 denne cistej zisk z prodeje kebabu je nehorazna picovina ...rekneme i kdyby meli z jednoho kebabu zisk 70 korun, tak by jich denne museli prodat nejakejch 140 jen qby vydelali 10 000... kdyz odectes rezijni naklady (najem, zdravotni, socialni, vejplata alespon pro 3 lidi, suroviny), musis jich prodat o dalsi pulku vic... to zijes v nejakym kebabovym meste ne?:D mozna to nazene patek+sobota kdy lidi chodej lejt... ale vetsina tehle obchodu slouzi jako takovy sikovny pracky penez (ano, u vietnamcu je to markantnejsi) :)

Možná by si hodně čuměl jak takovej blbej fastfood (neříkám že každej!) dokáže "chcát prachy", pokud je na nějakém solidním místě. Ceny surovin máš pár kaček, produkt prodáš za 50-150,- udělat obrat 10-20-30-XX tisíc za den není až tak problém podle lokality. Pokud jedeš na živnost, tak náklady za měsíc skoro nic, významější položka bude jenom nájem dle lokality.
Spazik

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
eSko napsal:

"Odměny tenistů i ostatních sportovců jsou přehnané , měli by se snížit. Již nejde o sport, ale o spíše podnikání."

Asi budu za zasraného komouše, ale já s tím souhlasím. Někdo, kdo kope do míče, by neměl mít rozhodně o tolik víc, než někdo, kdo zachraňuje životy (např. hasič)

Edit: souhlasím i s tím druhým, fotbal není o fotbale, ale o simulování a úplatcích, většina další sportů na tom bude podobně.

- Žádný vrcholový sport není dneska o "sportu" - je to normální byznys se vším všudy jako každej jinej.
- To kolik si kdo vydělá je přímo uměrné tomu, kolika lidem "je užitečný" a jakou má konkurenci (tzn. jak složité je nahradit ho někým jiným) - světový fotbalista je užitečný pro desítky/stovky milionů fanoušků fotbalu + prosadit se v miliónech lidí co hrajou fotbal je extrémě těžké -> vydělává miliony; hasič nebo zdravotní sestra jsou užiteční maximálně pár lidem ve svém okolí + může to dělat každý druhý -> vydělávájí pár tisícovek
(Pokud se to někomu nelíbí, tak ať nečumí/nechodí na fotbal a fotbalisti tolik vydělávat nebudou, je to opravdu jednoduchá logika)

(Setkal jsem s tímhle názorem i u jednoho skalního fanouška fotbalu - tak mu říkám proč na to teda čumíš? je ti jasný že ty prachy co vydělává Messi jdou i z tvojí kapsy? - nějak to moc nechápal)
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis je to byznys, to snad vi kazdej trouba, problem jsou dotace fotbalu placene statem z nasich dani, aniz bychom chteli a divali se na fotbal. At si na sebe fotbal vydela sam a nikdo s tim nebude mit problem.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cože placený státem?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co fetuješ? Prý každý druhý může dělat hasiče nebo zdravotníka ..... je to o dost náročnější než jen primitivní kopnutí do míče. Navíc fotbasti nejsou sportovci, ale sráči :D
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spaziku, tobě až bude hořet v bytě, asi by ti do okna měli čutnout balón, místo aby šli hasit. Pak by ti snad došlo, že bez čutálisty se obejdeš, ale bez toho hasiče asi těžko. Já poslední dobou vážně nevěřím tomu, co čtu...

Samozřejmě že srovnávat čistě komerční sféru, kterou tlačí média (fotbal) a státního zaměstnance (hasič) je nesmysl, ale Spazikovo odůvodnění mě vážně dostalo do kolen...

Derek Poundstone
Spazik

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Spaziku, tobě až bude hořet v bytě, asi by ti do okna měli čutnout balón, místo aby šli hasit. Pak by ti snad došlo, že bez čutálisty se obejdeš, ale bez toho hasiče asi těžko. Já poslední dobou vážně nevěřím tomu, co čtu...

Samozřejmě že srovnávat čistě komerční sféru, kterou tlačí média (fotbal) a státního zaměstnance (hasič) je nesmysl, ale Spazikovo odůvodnění mě vážně dostalo do kolen...

Co na tom nechápeš? Jen popisuju ekonomickou realitu. Pro mě je fotbal primitivní zábava pro primitivní lidi a absolutně mě nezajímá, obecný fakt je ovšem to, že ho "žerou" miliony lidí -> proto špičkový fotbalista přináší ve výsledku větší absolutní "užitek" (na 1 zápas Ligy Mistrů se dívají miliony lidí), než 1 hasič nebo zdravotní setra -> ti mohou mít užitek pouze pro několik jednotlivců za den.
Podobné přirovnání - i špičkový chirurg může pomoci pouze několika pacientům za den, kdežto Karel Gott udělá jeden koncert pro X tisíc lidí, proto má taky dalko větší výděleky.
Média nabízejí pouze to, po čem je poptávka na trhu - až budou lidí chtít číst o hrdinných činnech místní hasičské stanice, budou to dávat místo fotbalu.

To je to odůvodnění rozdílu ve finančním hodnocení jednotlivých profesí, ač si můžeme 100x myslet, že práce 1 hasiče nebo 1 zdravotní sestry má větší užitek (což já si myslím taky), v absolutních číslech to prostě tak není.

Naposledy upravil Spazik dne po červenec 14, 2014 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 837, 838, 839 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: