Omlouvám se, že vkládám opakovaný video, ale rád bych se zeptal ostatních, není to točený v Domynu (viz další videa z ytb kanálu)? Nemáte s tímto fitkem někdo zkušenost (obsluha na baru, vybavení atp.). Hezký den
Omlouvám se, že vkládám opakovaný video, ale rád bych se zeptal ostatních, není to točený v Domynu (viz další videa z ytb kanálu)? Nemáte s tímto fitkem někdo zkušenost (obsluha na baru, vybavení atp.). Hezký den
Dnes chtěl jistit nějakej 60-ti kilovej rusák na benchi, říkám ok, proč ne. Pak koukám, má tam naloženo 100 kg. Říkám si, že je silnej na jeho váhu, ale realita byla někde jinde - musel jsem mu to zvednout i ze stojanu a kdybych ho špatně jistil, tak už to má na krku. Nedal ani jedno opáčko sám, všechny 3 jsem tahal já na přítahy, reálný maxko bych tipnul tak 75 kg .
Jinak v BBC je občas fakt prdel. Už je to dýl, ale frajeři jeli legpress na multipressu, kterej není přidělanej k podlaze a začal jim se 150 kg nad hlavou odjíždět. Už jsem taky pomalu volal sanitku.
Dnes chtěl jistit nějakej 60-ti kilovej rusák na benchi, říkám ok, proč ne. Pak koukám, má tam naloženo 100 kg. Říkám si, že je silnej na jeho váhu, ale realita byla někde jinde - musel jsem mu to zvednout i ze stojanu a kdybych ho špatně jistil, tak už to má na krku. Nedal ani jedno opáčko sám, všechny 3 jsem tahal já na přítahy, reálný maxko bych tipnul tak 75 kg .
Měl jsi ho pod tím benčem nechat a čekat alespoň půl minuty co se bude dít, to by ho trochu vyškolilo :))
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Měl jsi ho pod tím benčem nechat a čekat alespoň půl minuty co se bude dít, to by ho trochu vyškolilo :))
přesně takovy pičuse sem dřiv taky potkaval...nechat vydusit dokud mu nelezou oči z důlků a pak to zněj sundat...
Jak Draper kdysi psal.... no v Blue gymu, že taky někomu pomohl občas a dusil ho na tom a žádné že mu to zvedne a pak už od něj ty lidi nechteli ani pomoct tak tak at si to pamatujou egoisti
Sice uz to tu bylo ve vedlejsim topiku a predem rikam, ze mam pred timhle clovekem respektive pred jehou silou velky respekt, je to borec a celkove pusobi strasne pohodovym a sympatickym dojmem, ale absolutne nechapu, ze si pri tohhle HC stylu cviceni a cheatovani s temahle hovadskyma vahama jeste neco neutrhl
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru