|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | dosti dlouho hledam casovac..ale zatim to vzdycky vyhraly nastene hodiny s velkou cervenou vterinovkou |
Presne takove mam, pekne se podle toho jede. Stopuju si cas mezi seriema, 2 -3 min
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
no ma vyhodu, ze bez nastaveni muzes mit serie vcelku prehledne stupnovane po 1/4minutach
a vidis na to i kdyz ti pot leze do oci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | no ma vyhodu, ze bez nastaveni muzes mit serie vcelku prehledne stupnovane po 1/4minutach
a vidis na to i kdyz ti pot leze do oci |
Já použivá tohle http://www.online-stopwatch.com/interval-timer/ Dokonce tam jdou nastavit i nějaké templates, třeba ještě čtvrt roku zpět tam visí to co jsem cvičil: http://www.online-stopwatch.com/full-screen-interval-timer/?c=p8yn8kyfcn
Problém je, že nemam rád kulatá čísla a místo minuty třebas preferuju minutu a 19s a na to je lepší časovač než si to v rámci cvičení počitat. Tak či tak musím přenést počítač do druhé místnosti, hodiny nemám. Ačkoliv mi napadlo, že bych si mohl nějaké koupit. Koukal jsem po tech laserových co to svítí na zed, ale většinou neuměli odpočítávát : ( _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 12:11 am Předmět: |
|
|
Tak problém cvičení doma je ten, že moc čínek se sem nevejde a na každé cvičení přece nebudu měnit váhu. Tímto upgraduju svou dvouručku se kterou dělám tyto cviky:
TABATA floorpress (na 35kg nejlépe 110x)
Thruster (na 35kg nejlépe 16x)
Bicepsové zdvíhy (na 35kg nejlépe - nevím, nezkoušel jsem, tak 9-10)
Z 35kg na 40kg. (88lb)
A dnes FRAN (už skoro orginál, chybí mi možnost kippovat, plácam se prej jako kapřík ale ruzmnej pohyb nemužu, neb tam mak konstrukci) a pořád -2libry váha a začínám raději schybama
21 schybů (dal jsem za 2:48) 21 thrusterů 40kg
15 schybů 15 thrusterů 40kg
9 schybů 9 thrusterů 40kg
13:58
Jinak už nekulhám takže přejmenovávám thread... _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
Bicepsové zdvihy po 1:20
6,6,6,5,4
TABATA floorpres 40kg (nově +5kg, dal jsem to 87x) - pochopitelně se mi zvětšil problém, který v tomhle cvičení mám - po tom co to dám v posledním slotu TABATy do vyčeprání, tak je problém dostat se z pod té čínky
Franíci:
21 schybů 21 kliků 21 dřepů
15 schybů 15 kliků 15 dřepů
9 schybů 9 kliků 9 dřepů
11:52
21 trhuster 40 kg 21 burpees over čínka
15 trhuster 40 kg 15 burpees over čínka
9 trhuster 40 kg 9 burpees over čínka
16:02
Ted jsem pár dní cvičil bez restu tak tedko chvilku oddych, uvidíme jak se budu cítit zítra, ted to vypadá, že budu sotva chodit.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
sice si turakam servitky nebral (diplomaticky povedane  ),ale nebolo by naozaj lepsie najprv sa naucit cvicit,nejake zaklady,a potom ist na cas? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | sice si turakam servitky nebral |
Podle mě mluvil normálně - takhle se idioti normálně vyjadřujou.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
opatrne na tvojom mieste s takymito vyhlaseniami,staci si teda porovnat vykony+postavy+vedomosti  troska pokory nikoho nezabilo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
21 schybů 21 thrusterů 40kg
15 schybů 15 thrusterů 40kg
9 schybů 9 thrusterů 40kg
12:18
TABATA floorpress 40kg - da jsem to 89x
Schyby jako dobré, začínal jsem 8mi a rezerva tam byla, kdybych do toho šel, tak byl určitě PR, těch 10 bych tam dostal. A těch 21 jsem tam dostal asi za 2:12 to bylo docela luxusni (na mě). Dával jsem 3 dny schybování za sebou a pak pár dni odpočinek a vypadá to, že to zabralo, takže to zkusime takto dál. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
bys nevěřil ale dnes při běhu jsem si na tebe vzpoměl... "žije ještě "?!
co progress? myslím vzhled _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | bys nevěřil ale dnes při běhu jsem si na tebe vzpoměl... "žije ještě "?!
co progress? myslím vzhled |
uf, ty jsi mi dal - nebyl jsem si jistej, jak mam odpovědět, musel jsem prolistovat as 16stranku logu pak jsem se na to vykašlal - našel jsem jedno Tvé provinněi, ale dvě rady, takže ok - podle logu spolu máme relativně normální vztah
Tělo progress? Nevím, vím že jsem tu slíbil jít někam na směření tuku v těle ale nějak jsem se k tomu nedostal. Váha +3kg o proti začátku, ted se jí značím trošku dát dolu. Pořád bojuju s tím, že čokolidá+monster je pro mě "ideání" oběd. Ačkoliv jsem trošku tučnější tak stále na jedné straně částečně rozeznávám brišní sval (doufám, že to není tukový fatík). Řekl bych, že změnou prošla záda/křídla. Což dává smysl, neb než jsem "od nového" roku začal cvičit, tak jsem i tak předtim udělal semtam pár kliku apod. Ale na záda nikdy nic. A tak trošku pořád věřím své teorii: https://forum.ronnie.cz/ttbyonova-teorie-vitani-stagnace-vysledku-u-hebicek-t33883.html za kterou mi ukemenovali.
Takže bych řekl, že změny minimální, ale nějaké tam jsou, těžko soudit, mam jen jednu svou fotku kde jsem bez trička a na tu se chci podívat a srovnat až si budu naprosto JISTEJ, že jsem na tom lépe - abych sám sebe neoradil. Každopáně od začátku z 2 přítahů na 11, z 0 schybů na 10, s 2 dipů na 18... dokud roste výkon, nechává mi nezměna těla chladným. Ačkoliv na léto by bylo fajn mít o párkilo méně..
---------
DNES:
FRAN
21 schybů 21 trhusterů 40kg
15 schybů 15 trhusterů 40kg
9 schybů 9 trhusterů 40kg
11:56
Zatim nejlepší, první schyby byly horší než minule, ale nahnal jsem to na trhusterech. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so červenec 19, 2014 11:46 am Předmět: |
|
|
12 minut? to si polku presedel na hajzli,nie? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | 12 minut? to si polku presedel na hajzli,nie? |
já teda nevím, moc sport nesleduju, ale ještě jsem neviděl že by Bolt doněhl 100vku a posmíval se ostatním, že jsou pomalejší, podobně jsem viděl hodněkrát salutovat Jágra, ale nikdy ho vyplasovat jazyk na brankáře, kterému dal gol. Ve sportu se takové chování nenosí, možná ve fotbale, ale místo kde se vzájemně koušou a simulou - těžko označit za sport. Obecně se takovéhle chování netoleruje, dokonce i v tom pseudo sportu fotbale se za kousani a podobné kraviny dávají karty. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|