ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukal jsme na videa shybu, takze za me:
provedeni pekne, jenom dole bych si pral delsi vydrz a proveseni
a za druhe, jak uz nekdo psal:v chelsi ani cindy nemusis dat tech 5 vkuse, jenom jde o to, ze ke klikum se dostanes az po dokonceni vsech peti
jinak preju hodne stesti, zatim to vypada, ze mam Montera :-D
jakej je nejelepsi?
CIZO

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno... potřeboval bych sice video z boku, ale ty shyby se mi teda nelíbí. Už z držení těla je vidět slušný předsun ramen a u těch shybů je to nahoře docela hrbatina hrbatá, spojená s předsunem hlavy. Tohle by chtělo od základu předělat. Já vím, že takhle se shyby na výkon často dělají, ale tohle jen zhoršuje už tak ne úplně dobré držení těla a hrudní i krční páteře.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: po červenec 07, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se ty shyby teda vůbec nelíbí, jestli tím chceš cvičit záda , tak touhle technikou jsou ty záda asi poslední věc kterou procvičíš.

Navíc pokaždé když jsi jel nahoru tak jsem myslel že prorazíš hlavou tu tyč, minimálně, že se do ní zakousneš.

Udělej radši pár pořádných, poctivých shybů se správným zapojením svalů a držením těla, než tohle mrskání se na tyči jak kapr jen abys byl co nejrychleji v horní pozici.
ttby

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
koukal jsme na videa shybu, takze za me:
provedeni pekne, jenom dole bych si pral delsi vydrz a proveseni
a za druhe, jak uz nekdo psal:v chelsi ani cindy nemusis dat tech 5 vkuse, jenom jde o to, ze ke klikum se dostanes az po dokonceni vsech peti
jinak preju hodne stesti, zatim to vypada, ze mam Montera :-D
jakej je nejelepsi?

Odopovím zdvolením jen tady P.U neb těch příspěvku je tady docela dost a ted zrovna nestiham. Se mnou se vsadil Petr U a to je ten, který pak bude schyby validovat.

Ad 5 vkuse - vím, ale ze zkušenosti vím, že když je nedám najednou, tak se dostanu do časového pressu, že s mou kondičkou to je pak hodně zlé. Asi jako když jsem dělal jen kliky a dřepy a pak jsem se šel vymočit a promočené kolo jsem se snažil dohnat.. . Při mé aktuální fyzičice co nedám takhle v bulku, dale dám 4+1 či 3+2 tak to už mi dělí 2 kola od toho abych to zabalil. A asi nemá cenu jít do sázky s tím, že to pak dávám po jednom i když dle pravidel - ačkoliv v nejhorším si tim "pomužu"

Bohužel nedokžu spočítat jestli jsi blíže nebo dále k Monstru než já (těžko se to počitá, ale myslím, že takovej konec unora byl ještě takovej, že jsem nedal ani jeden). A kdyby měl doporučit monstra tak v čechách Rippera (žlutej), ale když zajdeš do candy-storu či jinakm, kde maji americké určitě si vybereš i chutnější. Jedině Protea nedoporučuju, ten jsem vylil.

-----
ad tlouštka
Ted jsem byl pro Monstra a ta vietnamka řikala něco jako: "Víš, když jsem nebudeš pro toho Monstra chodit 3x denně, tak máš šanci zhubnout, ale Turakama už bude blbej navždy..." dál jsem ji moc neposlouchal, spěchal jsem..

Jinak všem díky za příspěvky!

---------
Ale mam dotat (jestli to čte) na DAVID.LOPANa. Všiml jsem si, že také čelziuješ. A že dáváš hafo schybů v kuse. Muj dotaz zní - kolik jich cca musim umět dát v kuse, abych jich byl schopen dát 5 každou minutu? Čekám, že to má na to nějakou relaci.
ttby

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8,5 Schybu
pauza písnička
TTBY FRAN
21 schybů - 21 trhusterů 35kg - 15 schybů - 15 trhusterů 35kg - 9 schybů - 9 trhusterů 35kg
12 minut 35s

O pět sekund dolu
Grimley

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 5:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná by bylo lepsi se soustředit na techniku a provedeni cviků, než na snižování času ... Promiň , ja zapomněl, ty jsi vlastně ttby ... Kdyby ses zaměřil na techniku, tak tech shybů a thrusterů není tolik, ja vim
kubaz

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej cas takovy sem mel kdyz sem 4x tydne chlastal a mel sem 108kg
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:

---------
Ale mam dotat (jestli to čte) na DAVID.LOPANa. Všiml jsem si, že také čelziuješ. A že dáváš hafo schybů v kuse. Muj dotaz zní - kolik jich cca musim umět dát v kuse, abych jich byl schopen dát 5 každou minutu? Čekám, že to má na to nějakou relaci.

Zajímavá otázka, ale těžko říct. Záleží na víc faktorech. Třeba jestli si spíš vytrvalostní typ nebo ne. Roky jezdím takovou srandu. Většinou 1x ročně - kolik shybů dám za hodinu. Jezdil jsem to občas s kamarádama a třeba si pamatuji, že kamarád co dal 10 shybů na maximum nebyl po zhruba 40té minutě schopen dát ani jeden pokud měl pauzy minutu-minutu a půl. Prostě už byl tak vyčerpanej že musel čekat tři minuty a pak dal jeden... Protože pokud jich dáš 10 a dáš pauzy minutu (protože ve skutečnosti to neni pauza minuta, protože pár sekund ty shyby děláš) tak to u většiny lidí bude vypadat třeba takhle 10-6-5-5-3-3-3 atd...tzn. bych to viděl tak na 15-17 shybů najednou+mít ještě natrénovanou vytrvalost, protože ty kliky a dřepy tě taky unaví a podle mě to po takovém 15tém kole začneš cítit...Taky je strašně důležitý ten shyb vždy udělat. Tzn. pokud se pověsíš a nepodaří se ti ho dát, tak tě to šíleně vyčerpá, takže před selháním raději seskočit, uvolnit ruce třeba na 5sekund-dát 1, další pauza 5 sekund a dát 1. Samozřejmě se ti pak bude krátit čas na celkové vydýchání, ale u těch shybů se člověk tolik nezadýchá, protože jich je jenom 5...
Taky počítej, že pokud dáš 30x5 shybů nadoraz, tak Chelsea pravděpodobně stejně nedáš, protože tě ještě dorazej ty kliky a dřepy, takže ještě musíš mít rezervu...
-Zkus víc natrénovat maximum shybů.
-Tzn. občas zařadit 3-4 série na maximum s třeba 3-4 minutovýma pauzama,
-občas žebříky 1pauza 10sekund,2-pauza deset sekund, 3 atd.
-občas trénovat větší zadýchání a kombinovat shyby třeba jen s dřepy např 5+25
-víc střídat úchopy
-shybovat i stylem, že dáš určitý počet, seskočíš, počkáš třeba 2-5 sekund a dáš další.
-občas trénovat taktiku a zkoušet třeba kolik jich dáš za 10 minut a zjistit co ti víc vyhovuje. Je pro tebe lepší dát třeba 5 shybů najednou a pak mít dlouhou pauzu i za cenu že tě těch 5 shybů total vyčerpá a nebo je pro tebe lepší dát 3 chvilinku počkat, 1 a 1. Já třeba jezdil hodinovku vždy stylem dát najednou 5-6, sekočit 1, seskočit 1, sekoskočit 1 a 30-35 sekund pauzička. Jakmile mi jdou pauzy pod 30 sekund a nemám je, tak končim, ale minule jsem po hodině shybování kdy jsem jich měl 515 byl stále v pohodě schopen dát 6 najednou...
- občas jich zkusit dát třeba 100-150 a v tomto tréninku se nezaměřovat na pauzy, ale na celkový počet a zkoušet co to s tebou dělá. Zvykat si.
- začít se zkoušet zlepšovat i se závažím. Né jen zátěžovou vestu, ale třeba i knížky do batohu a nebo vodítko kolem pasu a na něm kettlebell jako to mám já :o)))
- Každej jsme trošku jinej, ale podle mě se více zlepšíš když to budeš víc střídat. Bude to i zábavnější
-Tohle je řekněme silová vytrvalost a platí tam lehce jiná pravidla než u budování svalů.
Zkusil bych ty tréninky víc měnit. Máš je podle mě hoodně jednotvárný, což tě může začít časem zabíjet psychicky "a kurva zase na mě čeká sto thrusterů a shyby-já se pobliju, protože to zase musím udělat v lepším čase" :o)
-Víc střídat lehčí a těžší tréninky, protože po každém lehkém tréninku budeš krásně psychicky nabitej a připravenej se krásně vyprasit :o)
Ale natrénoval bych jich 15-17 a pak bys to podle mě měl být schopen dát...
Samozřejmě neni shyb jako shyb, ale v kostce asi takhle. Uff trošku jsem se v práci rozepsal :o)))
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Uff trošku jsem se v práci rozepsal :o)))

Ale moc pekne!!
ttby

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Uff trošku jsem se v práci rozepsal :o)))

Děkuji že jsi se takhle rozepsal. S tím, že tam nemám moc variablity to se asi dá souhlasit. Slibuju, že změním. "Zajímavá otázka, ale těžko říct. Záleží na víc faktorech. " - To se asi dá souhlasit, nicméně myslim, že ten rozptyl nebude uplně vysoký. Dokonce číslo které si uvedl je tak nějak takové které jsem čekal. Takže děkuji za povrzení.

citace:
Taky počítej, že pokud dáš 30x5 shybů nadoraz, tak Chelsea

S tímhle počitám, ono taky záleží na tom zbytku - jak moc to unaví. Respektive jak moc to člověku rozheatuje tělo a zadýchá se. Nemyslim si, že by mi silově kliky nějak vyštavily. Ale ty dřepy zvednou tep, zvlášt nám tučným.

Ok, budu to dělat více variabilní. Ve skutečnosti mi nejvíce vyhovovalo to co tu všichni kritizovali - pauza písnička a vždycky do maxima. S uchopama je to horší vzhledem k tomu, co mam za zařízení, kde neni moc co měnit.

Každopádně děkuji za příspěvek, PU Ti ho pochválil, což je trošku schyzofrení, protože tohle považuji za dobré nápady a značně to zvyšuje mé šance, že vyhraju Monstra
-----------------

Dnes
TTBY FRAN
21 schybů 21 thrusterů 35 kg
15 schybů 15 thrusterů 35 kg
9 schybů 9 thrusterů 35 kg
10:42

Navíc nebyl čas a podstatně lepší než minule - trošku jinak jsem schyboval (jen po 3, ale co nejkratší pauzy co to šlo). Vic nic, neni čas
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc bych nechvalil dobre napady?
tvdis, ze kliky jsou OK, ale zkus si nekdy tech 30x10 ( a primlouval bych se i za shyby 30x5 a drepy 30x15) a uvidis jak dopadnes
(a jeste bych navrhoval, at zkusis kolik kolecek prave chelsie zvladnes, ne moc casto, ale treba kazdej mesic jednou, at vidis progres)
ttby

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
proc bych nechvalil dobre napady?
tvdis, ze kliky jsou OK, ale zkus si nekdy tech 30x10 ( a primlouval bych se i za shyby 30x5 a drepy 30x15) a uvidis jak dopadnes
(a jeste bych navrhoval, at zkusis kolik kolecek prave chelsie zvladnes, ne moc casto, ale treba kazdej mesic jednou, at vidis progres)

Kliky a dřepy 30x10 jsem dělal (bez schybu) pár stránek zpět v logu. Ale co mi napadlo a co jsem nezkoušel je vynechat schyby a misto toho abych s nima začinal je zkusit až v poslednik kolech ;)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drepy jsi mel delat 30x15
pak muzes nakombinovat kliky adrepy
potom bych udelal nejaky kompromis, treba 3+10+15 aspon na 10 minut, kdybych dal 20 tak zvednu na plny uvazek a zase zkusim, jak to pujde
ttby

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
drepy jsi mel delat 30x15
pak muzes nakombinovat kliky adrepy
potom bych udelal nejaky kompromis, treba 3+10+15 aspon na 10 minut, kdybych dal 20 tak zvednu na plny uvazek a zase zkusim, jak to pujde

Tak něco takového jsem tu cvičil. Takhle přesně ne, ale třeba 5+10+15 v lichejch kolech a 0+10+15 v sudejch kolech. Či 10+15 a 5 schybu každé kolo kdy jsem měl pocit, že to pujde.
Přestal jsem s tim, když jsem zkusil běhat a namohl jsem si kotnik a chvilku jsem dřepy vynechával a pak už jsem na to nenajel... pravda...

------------
Dneska
2 schyby každých 17sekund (tak jsme zkusil něco nového - s těma změnama jak mi tady kolega doporučil nemám problém, v čem mám problém je lenost nastavování časovače každou změnou cvičení. Většinou jsem nastřeilil nějaký čas pro schyby a ostatní cvičení to v nějaké verzi zdědila)
2,2,2,2,2,2,2,2=16

Bicepsové zdvihy dvojručka 45kg každé dvě minuty
3,3,3,2,2,2
Bicepsové zdvihy dvojručka 30kg každou minutu
7,7,7,6

3 schyby každých 30s
3,3,3,3,3=15

TTBY verze FRANu++
33-27-21-15-9
33 kliků - 33 dřepů - 33 thrusterů 35kg
27 kliků - 27 dřepů - 27 thrusterů 35kg
21 kliků - 21 dřepů - 21 thrusterů 35kg
15 kliků - 15 dřepů - 15 thrusterů 35kg
9 kliků - 9 dřepů - 9 thrusterů 35kg
26:46
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dosti dlouho hledam casovac..ale zatim to vzdycky vyhraly nastene hodiny s velkou cervenou vterinovkou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: