KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
dinos

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár hodnocení kreatinů:
Kreatin monohydrát od Vitalmax - tohle bylo moje poprvé a samozřejmě super, nabral jsem cca 5kg, sice po vysazení jsem shodil 2 kila, ale bylo to téměř na oslavu.
Kreatin monohydrát od Weider - ano, svůj účel plní, ale na rovinu říkám, že nevidím jediný důvod platit tolik peněz. Sice všchni píší, že je to super extra pravý a nefalšovaný a všemožně testovaný kreatin z těch nejlepších laboratoří...ruku na srdce, účinkuje naprosto stejně, jako kterýkoliv jiný a příplacet si nemá moc cenu.
Kre-alkalyn od Dymatize - podlehl jsem novým výrobků, ovšem tohle byly vyhozený peníze. Výrobek na mě naprosto nefungoval
CEE od Aminostar - dal jsem novým kreatinům ještě šanci a udělal jsem dobře, tohle mi opravdu sedlo a šel jsem docela pěkně nahoru. Stále se k němu vracím a čas od času jej prostřídávám s monohydrátem.
Kreatin monohydrát od Dymatize - nemůžu si stěžovat, plní co od něj čekám, i když jsem měl párkrát trošku problém, že mě bolela hlava, ale nic extrémního
Kreatin monohydrát od Scitec - tohle je výrobek, kterému jsem věrný dodnes. Funguje jak má a za ty prachy je to pro mě dobrá volba.

Závěrem pár poznámek. Pokud někdo jde do kreatinu poprvé v životě, tak bych si s tím hlavu nelámal. Berte monohydrát a dá se říct, že s žádnou značkou nešlápnete vedle. Na experimenty s novým typen jako CEE apod. je času dost.
Jak kreatin užívám? Načetl jsem spoustu článků jak míchat ve vodě nebo v džusu a jak rychle vypít. Já si vezmu lžičku, naberu, strčím do úst a zapiju dostatečným množsvím tekutin, nevybírám si jestli vodou nebo minerálkou. Neshledal jsem rozdíl, jestli mixuju v džusu nebo takto zapiju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dinos napsal:
Pár hodnocení kreatinů:
Kreatin monohydrát od Vitalmax - tohle bylo moje poprvé a samozřejmě super, nabral jsem cca 5kg, sice po vysazení jsem shodil 2 kila, ale bylo to téměř na oslavu.
Kreatin monohydrát od Weider - ano, svůj účel plní, ale na rovinu říkám, že nevidím jediný důvod platit tolik peněz. Sice všchni píší, že je to super extra pravý a nefalšovaný a všemožně testovaný kreatin z těch nejlepších laboratoří...ruku na srdce, účinkuje naprosto stejně, jako kterýkoliv jiný a příplacet si nemá moc cenu.
Kre-alkalyn od Dymatize - podlehl jsem novým výrobků, ovšem tohle byly vyhozený peníze. Výrobek na mě naprosto nefungoval
CEE od Aminostar - dal jsem novým kreatinům ještě šanci a udělal jsem dobře, tohle mi opravdu sedlo a šel jsem docela pěkně nahoru. Stále se k němu vracím a čas od času jej prostřídávám s monohydrátem.
Kreatin monohydrát od Dymatize - nemůžu si stěžovat, plní co od něj čekám, i když jsem měl párkrát trošku problém, že mě bolela hlava, ale nic extrémního
Kreatin monohydrát od Scitec - tohle je výrobek, kterému jsem věrný dodnes. Funguje jak má a za ty prachy je to pro mě dobrá volba.

Závěrem pár poznámek. Pokud někdo jde do kreatinu poprvé v životě, tak bych si s tím hlavu nelámal. Berte monohydrát a dá se říct, že s žádnou značkou nešlápnete vedle. Na experimenty s novým typen jako CEE apod. je času dost.
Jak kreatin užívám? Načetl jsem spoustu článků jak míchat ve vodě nebo v džusu a jak rychle vypít. Já si vezmu lžičku, naberu, strčím do úst a zapiju dostatečným množsvím tekutin, nevybírám si jestli vodou nebo minerálkou. Neshledal jsem rozdíl, jestli mixuju v džusu nebo takto zapiju.

No zkusil jsi toho hodně. Já zrovna mám ten od Scitecu a mi nesedí, přesněji řečeno mému trávícímu traktu. Když jsem měl Creapure od Weidera a Reflexu, tyto "obtíže" jsem neměl.
Jinak jsem také zkoušel i CEE a různé kre-alk....ale na mne teda nefungovaly, pocit ani zlepšení 0.
Takže jsem se vrátil k monohydrátu. Zkusím asi i dávkování po kapslích, protože už jen ten pocit, že zase piju něco s 5g kreatinu mi vyvolá pachuť v ústech
RoPaK

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom jeden malý postřeh. teď jsem otevřel monohydrát od Amixu a ta struktura je jiná než jsem měl do teďka (Scitec, Weider). je mnohem jemnější a míň "pískovější" spíše připomíná hladkou mouku takže do PTN ideální když někomu vadí ta struktura či pachuť. tak snad bude fungovat normálně.
Riku

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl zatím jen Creapure od Nutrendu a ten byl naprosto bez chuti, takže jsem ho klidně dával lžičkou přímo do pusy a zapil.
Teď beru od Musclepharm a ten je dost divně kyselej, jednou jedinkrát jsem zkusil to co s nutrendem a málem mi to vypálilo jazyk
kuše

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej, rád bych se zeptal ohledně užívání kreatinu.
Začal jsem ho užívat cca před 2 týdny (vždy na 30 dní), dnes jsem lehl s horečkou (nastydlej)... pokud ho začnu zase dávkovat např. od 1. srpna, až se uzdravím, mám pokračovat v cyklu (tj. do 16. srpna), nebo začít nový? Vím, že častou konzumací se jeho účinnost snižuje... co byste dělali Vy? Díky.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď to přeruš. Až se vrátiš ke cvičení, dej si dva týdny na vrácení se do starých kolejí a pak ho začni zase dávkovat jak potřebuješ a jak dlouho chceš. Hlavně žádnou vědu :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
LaFontaine

PříspěvekZaslal: so červenec 12, 2014 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
Vím, že častou konzumací se jeho účinnost snižuje...
Eeeeeee.... ne.
Letenskej

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,
pokud to dobře chápu, tak každý kreatin monohydrát by měl být v podstatě stejný bez ohledu na značku, jelikož je dána nějaká norma jeho výroby. Přesto se chci zeptat, zdali máte nějaké zkušenosti s kreatinem CreaKong od PVL Mutant. Děsí mě na tom fakt, že jsem ho dostal zadarmo k proteinu, tak nevim, jestli to není nějaký šméčko, kterýho se chtěl daný eshop zbavit.
Díky moc :)
TheCory

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Letenskej napsal:
Zdravim,
pokud to dobře chápu, tak každý kreatin monohydrát by měl být v podstatě stejný bez ohledu na značku, jelikož je dána nějaká norma jeho výroby. Přesto se chci zeptat, zdali máte nějaké zkušenosti s kreatinem CreaKong od PVL Mutant. Děsí mě na tom fakt, že jsem ho dostal zadarmo k proteinu, tak nevim, jestli to není nějaký šméčko, kterýho se chtěl daný eshop zbavit.

Kreatin celkově je jeden z těch levnějších suplementů, často bývá v akcích, kdy je zadarmo k jinému suplementu... Takže vůbec bych se nebál toho, že to bude mouka

Ale vždy mne překvapí, jaké názvy jsou ještě prodejci schopni vymyslet
člověk

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Letenskej napsal:
Zdravim,

CreaKong používá zde na fóru Turakam a chválil ho...
Myslím, že je to směs 3 kreatinů...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Letenskej

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Letenskej napsal:
Zdravim,

CreaKong používá zde na fóru Turakam a chválil ho...
Myslím, že je to směs 3 kreatinů...

jo,jo..právě jsem koukal, že se jedná o směs 3 druhů, tak jsem nevěděl, zdali ty 2 další tam nejsou "zbytečný" a nebude lepší pořídit čistý monohydrát.

Díky moc Vám oběma!
kosmicz1

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

beru kreatin behem treniku je to dobre nebo ne? ..existuji nejaka rizika?..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kosmicz1 napsal:
Existují
kosmicz1

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
kosmicz1 napsal:
Existují

tak vice konkretne...zahustuje krev,ale kdyz budu behem treninku pit 0,5l vody a vice opravdu citit vetsi silu, redim ho pomoci mleka..takze, tak..drive jsem ho bral rano nebo behem dne a nejaky vetsi vykon behem treninku nebyl..
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč v mléku a během? Přečetl sis o tom něco? Tak dávkoval bych dle výrobce - CEE před tréninkem nebo před spaním a monohydrát asi dle toho jestli nasycuješ nebo ne, každopádně před a po tréninku určitě.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: