Ako to len zacat. Cely vecer som uvazoval, ake chyby som urobil a comu sa vyvarovat nabuduce. Minuly vikend som to tazko prehnal s obzerstvom a 3dni len zral same zbytocnosti. Potom cely tyzden som bojoval s vahou aby som sa dostal do svojej obvyklej vahovky. Este dnes rano za cca 4hodky som dokazal za pomoci cca 400mg kofeinu (kavy) zbavit dalsich 2kg. Teda vazenie dopadlo dobre 92,2kg. Pocas rozcvicky som citil,ze to dnes nebude môj deň. Chybala dynamika-rychlost a bez energie bolo moje telo. Tekutiny som prijal tiez iba z kavy az do vazenia. Vsetko bolo takze a pomale, nakoniec som potiahol len 260kg. Nervozny som sam na seba ale odhodlany to napravit coskoro a ponaucit sa z tejto skusenosti.
za prve 260kg pri vaze do 93kg je luxusni vykon, ktery ti zavidim
za druhe nevim jaky duvod jsi mel ke stahovani do vahovky, ale rozhodne jsi se na to mel vys.at
za treti zkusenost (pozitivni i negativni) neni nikdy k zahozeni
za ctvrte proste jsi to prepalil, me se tohle u mrtvoly stava standardne, v dobe, kdy mam planovane zkousky maxka, tak uz jsem vetsinou za zenitem svoji kratkodobe nejlepsi formy. vyladit max vykon na urcity termin je u mrtvoly pro me dost alchymie
CG bench
5x90kg
3x120kg
1x135kg stopka
1x145kg stopka
3x5 110kg (tempo 4-1-1)
10x100kg
JR v stoji jednou rukou (brad lomis)
3x6 24kg (tempo 4-1-1)
6x36kg
6x30kg
JR tricák (Dave Tate)
12x14kg
2x12 18kg
EZ bicák
10x30kg
10x35kg
2x10 40kg
Facepulls
4x10-20
tréning v celku príjemný, skúšam niečo nové. tak uvidíme.
spekounP:
za prvé -určite tých 260 nie je žiadna hitparáda a nadpriemerný výkon (ja to tak vôbec nevidím)
za druhé - žiadny vážny dôvod, skôr len pocitový a mal výčitky z prežierania sa. váhovka bola do 100kg.
za tretie - presne tak ako píšeš :), skúsenosť
za štvrté - aj to môže byť. ja tiež mám s tým problém odhadnúť kedy proste zvolniť a načasovať to správne. 2.augusta mám reparát a uvidíme, če niečo potiahnem vôbec.
septembri chcem nabehnúť na seriózny tréning, ale troška iným prístupom k jednotlivým cvikom.
od včera troška cítim hrdlo, super budúcu sobotu súťaž
benchce (súťažná širka) trocha nezvyk a stabilita v rukách, ale poctivé stopky.
military budem postupne pridávať a striedať s ultra CG benchom.
Co je, snad ses na to taky nevykašlal? Chtělo by to nějakej zápis. :)
Už to bude půl roku od posledního.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru