|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
ve volny den klidne cvic pokud zvladas regenerovat...jinak prerusit trening na hodinu a pak neco ,,dodelavat,, je na prd...takze tomu se spis vyhni a v tu dobu uz do sebe cpi nejake sacharidy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
ta myšlenka 2 fitko a 1 den si udělat doma je super.
když teda dám shyby+kliky+rozpažování s 10 kg činkama na ramena,může to být jako kombinace a plnohodnotný trénink?Ty činky mám,ale nedá se na ně přidávat závaží.Těch 10 kg je ale pro mě zatím až až na rozpažování,případně francouzské tlaky na triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
no do fitka mas stejne permici ne ? podle me je skoda proste jeden den vynechat a nahradit to nejakym provizoriem doma...
nevim jaky mas trening, ale v den kdy mas zarazeny tricak tak ho vynechej a odjed si ho ve volny den...treba ty tlaky, kliky na bradlech a potom klasicke kliky uzkym zpusobem...muzes to sjet treba v superkombinaci s bicepsem...shyby + ruzne cviky s tema jednoruckama a na zaver prihodit par serii na bricho
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
permici nemám,ale to až takovou roli nehraje.spíš je to časově všechno náročnější.doma při cvičení ještě stihnu s malým napsat úlohy do školy:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Rozpazovani s desitkama je spatne?moc nechapu ted
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
ne, ale pokud mas problemy s temy cviky c jsme popsal, tak predpokladam, ze ty cinky na tebe budou tezke abude tomu odpovidat i provedeni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
Kroutit se zacinam az od pateho opakovani:)
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:36 pm Předmět: |
|
|
tak sniž váhu, dle mého - ač benjamin v oboru - je kroucení špatně i při posledním opakování..
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 11:23 pm Předmět: |
|
|
| efnit napsal: | | tak sniž váhu, dle mého - ač benjamin v oboru - je kroucení špatně i při posledním opakování.. |
Zrovna u rozpažování to špatně je.
Resp. špatně je to u všeho samozřejmě :D Ale jsou i cviky, kde se to dá jakž takž uznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
proč je horší udělat opakování při kterém neudržím ideální pozici?v zásadě je lepší udělat 6 normálních opakování a sedmé neudělat vůbec,když už si musím trošku pomoct?
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
ještě pro doplnění,jak jsem psal výše,nemohu váhu ubrat,jsou to prostě 10 kg činky
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 8:30 am Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | | proč je horší udělat opakování při kterém neudržím ideální pozici?v zásadě je lepší udělat 6 normálních opakování a sedmé neudělat vůbec,když už si musím trošku pomoct? |
Je to horší, protože při špatné technice dochází přinejlepším k tomu, že ti zabírá něco jiného. V tom horším případě je to o zranění. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | tomsom napsal: | | proč je horší udělat opakování při kterém neudržím ideální pozici?v zásadě je lepší udělat 6 normálních opakování a sedmé neudělat vůbec,když už si musím trošku pomoct? |
Je to horší, protože při špatné technice dochází přinejlepším k tomu, že ti zabírá něco jiného. V tom horším případě je to o zranění. |
AMEN _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
nemá někdo nějaký tip na dobrý spánek?nedaří se mi po tréninku kvalitně se vyspat.Cvičím odpoledne,večer jsem unavenej,ale nejde spát.Zkoušel jsem vynechat noční protein,kvůli dlouhému trávení,ale nic nepomáhá.ani sklenička vína.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|