|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 11:38 am Předmět: |
|
|
zkousel jsi med ? ne ze by to byla nejaka ultimatni zbran na uspani...ale u me to funguje, staci lzicka medu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
| tomsom napsal: | | nemá někdo nějaký tip na dobrý spánek?nedaří se mi po tréninku kvalitně se vyspat.Cvičím odpoledne,večer jsem unavenej,ale nejde spát.Zkoušel jsem vynechat noční protein,kvůli dlouhému trávení,ale nic nepomáhá.ani sklenička vína. |
Sex (bez ironie)
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
ten sex je vazne dobrej napad :-D
a vazne bez ironie, vyplavuje se neco do krve, co krasne uspava
jinak za sebe me prave tvaroh na noc krasne uspi (u traveni se krev stehuje do zaludku a clovek je tak krasne ospaly...)
a za treti bych doporucil co mozna nejvic pravidelny rezim, kyz si telo navykne chodit spat v devet, tak budes usinat jako miminko... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Sex bych bral ale manzelka nechce a milenka bydli jinde.Za med i mliko dekuju,vyzkousim
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
Možná předčasný dotaz, ale rád bych byl připraven napřed.
Zítra dokončuji 3. týden treninku, který je na první stránce s tím, že mám tedy měsíc před sebou. Jídelníček už mám zaběhnutý a na těle jdou vidět změny, takže jsem spokojený.
Každopádně bych po tomto treninku zařadil buďto objemový nebo silový trenink (osobně jsem spíše pro silový). Je nějaký konkrétní plán, kterým by bylo vhodné navázat? Co se týče cvičení 3x týdně - vyhovuje mi to, ale občas mi fitko chybí, tak bych se možná odvážil zkusit návštěvu fitka 4x týdně..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 4:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
Vím,že je všude na netu spoustu hotových tréninků úro začátečníky,ale dá se obecně FB trénink poskládat následovně?Uvažuju případ,že nebudu mít chuť zrovna cvičit podle předem sestaveného tréninku.
Tedy: 1 Cvik na nohy (legpress,goblett dřep...)
1 Cvik na záda (good morning,přítahy činky v předklonu,přítahy spodní kladky)
1 Cvik na hrudník tlak (jednoručky,bench)
1 Cvik na ramena tah (stahování kladky)
1 Cvik na paže (bicepsový zdvih,francouzský tlak)
jde to tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
teoreticky jo, ale kdyz tomu nerozumis, asi to udelas blbe
treba je blbost kombinovat (podle me) drepy a goodmornings, protoze oddelas spodek zad, misto toho je lepsi dat na zada kompenzaci, jako shyby nebo bradla
dalsi, kdyz cvicis hrudnik, proc mas dva stejne cviky?
rozdily mezi tlakem na rovne nebo sikme (at hlavou nahoru nebo dolu) nejsou tak velke, pricemz vynechavas pulovery a rozpazovaci cviky
a se stahovanim kladky na ramena jsi totalne vedle
dalsi vec je, ze partie musi byt cviceni v idealnim pomeru, jinak horzi disbalance (jednak problem esteticky, jednak zdravotni)
na rukou snad neni co zkazit, ale kde mas spodni zada a brisni svaly, pripadne lytka????
tolik k "tve vlastni tvorbe" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
moc dík za reakci,vážím si tvého času a rad.
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
Tak vypadlo ze mě tedy toto, tady mi jde spíše o posouzení doplňkových cviků (každopádně článek jsem četl, takže jsem si vědom jak s nimi zacházet).
1.
pushpress 8x3 3RM
předpažování 4x10
rozpažování 4x10
kliky na lavičce bez váhy 4x15
bicepsovy zdvih s jednoručkami 4x10
2.
dřep 4x8 do 60% 1 RM
mrtvý tah 8x3 serií 3RM
zvedání nohou ve visu 4x15
zkracovačky 4x15
3.
bench-press 8x3 do 3RM
bicepsový zdvih s OZ činkou 4x10
šikmé tlaky s jednoručkami 4x10
francouzský tlak 4x10
bicepsový zdvih s OZ činkou 4x10
4.
silové přemístění 5x3 3RM
dřep 8x3 3RM
předkopávání 4x10
zakopávání 4x10
výpony 4x1
zkracovačky s kladkou 4x10
planky 4x60s+
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 8:35 am Předmět: |
|
|
taky bych rád znal názor odborníků na můj včerejší trénink.
Legpress 4x8
Předkopávání 4x10
Tlaky s jednoručkama na rovné lavici 4x8
Pullover 4x10
Tlaky vsedě multipress 4x8
Rozpažování 4x8
Přítahy spodní kladka 4x8
Hyperextenze 4x10
Dá se tenhle trénink cvičit jako trénink začátečníka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
zalezi na ostatnich treninkach k tomu. Takhle mi nezbyva nez napsat,ze bych to predkopavani vymenil za zakopavani (abys tam mel nejake hamstringy) a vlastne to je pro zacatenika dle me fajn trenink.
K tem ostatnim treninkum,jedna se napriklad prave o ty hamstringy,pokud bys v dlsim treninku cvicil mrtve tahy nebo good morningy a zakopavani,pak bych tento co jsi vypsal nechal tak,jak je. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
v dalším tréninku mám dřepy a ve třetím good morning
|
|
| nahoru |
|
 |
tomsom
|
Zaslal: út srpen 12, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
Jen rychlý dotaz.když potřebuji dát tělu po tréninku to nejdůležitější,je vhodnějšího namíchat protein s maltodextrinem nebo raději glukozou?Nepotřebuji do sebe dávat nějaké velké množství sacharidů po kterých by mi rostlo břicho,chci břicho spíše shodit a ideálně nabrat v ramenou.Dík za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|