Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vadí mi, jak je dneska všechno přes Facebook. Člověk si to neuvědomí, když ho používá, ale pak se rozhodne ho nemít a najednou je to znát.

btw: tím myslím sledovat různé kulturisty, co jsou tam aktivní - Kai, DJ,...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Vadí mi, jak je dneska všechno přes Facebook. Člověk si to neuvědomí, když ho používá, ale pak se rozhodne ho nemít a najednou je to znát.

btw: tím myslím sledovat různé kulturisty, co jsou tam aktivní - Kai, DJ,...

Taky se můžeš rozhodnout nepoužívat PC, pak nebudeš moct ani na Ronnie.cz

Nejlepší jsou lidi co si stěžují že Facebook = ztráta soukromí a tyhle kecy a potom tam píšou i co měli k večeři nebo dají fotku ze včerejší kalby
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě nejde o soukromí, já tam mám "jenom" jméno. Nemám tam tel. číslo, datum narození ani bydliště, vlastně ani školy do jakých jsem chodil atd.

Já si to zrušil, protože jsem tam trávil zbytečně moc času. :) Čekal, kdy se kdo ozve, občas koukal na profil EX. A to se mi nelíbilo, tak jsem to utnul celé.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se dlouho nepoužila autová bomba
Gohan

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo no. Jakou nálož by jsi rád viděl? 20 KiloPassatů?
ttby

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Tak toto fakt nechapu, jak muze vzniknout takovej dluh, to jako neplati a oni jim stale pousti elektriku, teplo, vodu, plyn ? Je jasny, ze s vystehovanim je asi problem, ale odstrihnout energie by snad melo jit snadno.

To jde, já taky neplatím a už mi několikrát odstřihli . Protože se mi nechce dávat trvalej příkaz (stejně budu muset řešit přeplatek/nedoplatek). Takže vždycky platim najednou až když se ozvou, že pokud druhej den nedám příkaz, že mi odpojej no a několikrát jsem se tam ten druhej den nedostal. Což znamená, že musim do práce nosit si nabít soukromej notebook. Takže odpojujou a maji na to právo. A za poplatek 1500 zase připojujou - maji na to ze zákona tušim 3 dny (a já tři dny musim jís jído z ledničky a mrazáku aby se nezkazilo a sprchovat se po tmě studenou vodou ). Vubec nerad platim za elektriku - je to debilní proces, kdyby jednou za rok dva poslali fakturu bylo by to lepší, nebo že bych jim tam jednou za čas šoupnul třeba padesát litru a byl klid - ale systém záloh a odčítání toho co projedu a stejně srovávání ble .. podobně jsem na tom s telefonama
Turakam

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O tebe by mali natočiť dokument, bol by to to hit na internete a yt.
mirus

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 7:48 am    Předmět: na nervy Odpovědět s citátem

Napsal mě uživatel Sofoklesss že jestli mám zkušenosti s hubnutím nebo rýsováním? Odepsal sem že mám. Odepsal : ,,ale větší problém máš se o to podělit co? ,, Co je tohle za frajera, že si dovoluje takovou drzost? Máte s ním někdo tady zkušenosti? Psal někomu i z váš?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 7:54 am    Předmět: Re: na nervy Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Napsal mě uživatel Sofoklesss že jestli mám zkušenosti s hubnutím nebo rýsováním? Odepsal sem že mám. Odepsal : ,,ale větší problém máš se o to podělit co? ,, Co je tohle za frajera, že si dovoluje takovou drzost? Máte s ním někdo tady zkušenosti? Psal někomu i z váš?

ano
zkousel jsem mu radit, ale myslim, ze to nebude k nicemu
nechce se mi pocita, nechce studovat slozeni, vsechno ho otravuje...
Gohan

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinove, měl by ses na takové trolly typu ttby, FrantaOkurka a podobně už z vysoka vysrat Jestli chtějí opravdu pomoc, tak se budou snažit, jestli ne tak budou mít hubu plnou keců
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ustinove, měl by ses na takové trolly typu ttby, FrantaOkurka a podobně už z vysoka vysrat Jestli chtějí opravdu pomoc, tak se budou snažit, jestli ne tak budou mít hubu plnou keců

ale tak jednou za cas se najde nekdo, kdo chce vazne poradit a ne jenom odsouhlasit, to s cim uz sem prisel
me to stoji jenom par nervu, nadavek, jak jsoi lidi lini a neschopni...ale co bych neudelal, jsem proste filantrop

viz treba tady:
Mablung napsal:
Wekman napsal:
Cus!
Nemam cas,ani chut se tu nejak rozepisovat,takze ve zkratce. Nemam penize kupovat porad maso ci rybu,proto se ptam vas,jakozto zkusenych,jakou alternativu by jste mi radily? Mlecny vyrobky uzivam,ale rozhodne ne jako zaklad pro hmotu...
PS: Neco malo si vydelam,ale nejsou to desetitisice.

Já nemám čas ani náladu se s vámi srát, ale vy určitě jo, tak se snažte.
Tenhle přístup asi nepochopím.

...
ttby

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Tak právě skončilo asi dvouměsíční odobní klidu, kdy mi nikdo troll neřikl - no, fakt děkuju - už to vypadalo, že mi tu přestanou urážet, ale ne vždycky se nějakej tydít najde..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

minimalne z poloviny si za to muzes sam, tak to toleruj
me taky neskutecne ser..vytaci, to tvoje przneni cestiny...ale co uz
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Gohan napsal:

Tak právě skončilo asi dvouměsíční odobní klidu, kdy mi nikdo troll neřikl - no, fakt děkuju - už to vypadalo, že mi tu přestanou urážet, ale ne vždycky se nějakej tydít najde..
tu sa hodí nejaký pekný citát:

Kritizují nás hlavně dvě skupiny lidí. Občas těch několik, co nás znají lépe než my sami. Pak hlavně ti, co nás neznají vůbec. Na těch druhých vůbec nezáleží...a těm prvním je třeba spíš poděkovat.
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 851, 852, 853 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: