_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
On mal/má šnúru seminárov/tréningov po celom svete pre cf komunity, však prečo aj nie, je populárny a môže im toho veľa odovzdať a popri tom si užíva a pod., dobré pre neho.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
zadné drepy atg
os x 10
60 x 6
60 x 6
100 x 6
120 x 3
150 x 2
150 x 2
mŕtvy ťah
60 x 5
100 x 2
130 x 2
150 x 2
170 x 2
supersérie predkopávanie + zakopávanie
3 série x 15 reps v každej + 3 série x 15 reps v každej
už kŕče v nohách
brucho
6 sérií
"Conor Bless"
supersérie benč + zhyby nadhmat naširoko
60 x 10 + ja x 5
60 x 10 + ja x 5
100 x 8 + ja x 5
120 x 5 + ja x 5
120 x 5 + ja x 5
120 x 5 + ja x 5
120 x 5 + ja x 5
120 x 5 + ja x 5
makačka, zhyby striktne, uvidíme či dám aj to isté so 125, alebo už prejdem na trojky.
supersérie kliky na bradlách + zhyby s v držiakom
ja x 10 + ja x 5
ja x 10 + ja x 5
ja + 25kg x 10 + ja x 5
ja + 45kg x 5 + ja x 5
ja + 55kg x 3 + ja x 5
ja x 15 + ja x 5 tu kliky poomaly a stopky dole každá - masaker
celkovo už som bol totálne mimo, supersérky podobnej skladby mi dávajú pekne zabrať
supersérie sťahovanie hornej kladky s napnutými rukami v stoji + pullovrik
4 série x 12 reps v každej + 10ka x 12 reps v každej
koniec, ámen tma, pálenie neskutočné
brucho
6 sérií
"Conor Bless"
Zdar,
zadné drepy s dosedom na lavičku
60 x 6
60 x 6
60 x 6
100 x 3
100 x 3
120 x 3
120 x 3
140 x 3
140 x 3
mŕtvy ťah z deficitu
60 x 5
60 x 5
100 x 2
130 x 2
130 x 2
130 x 2
supersérie bulhary + legpress
ja x 10 každou + 140 x 15
ja x 10 každou + 140 x 15
ja x 10 každou + 180 x 15
ja x 10 každou + 180 x 15
lýtka
5 sérií
brucho
8 sérií
"Conor Bless"
military press
os x 10
40 x 6
40 x 6
60 x 6
60 x 6
70 x 3
80 x 3
90 x 2
95 x 1
zlepšuje sa to prekvapivo:)
supersérie facepulls + rozpažky s jednoručkami v predklone
4 série x 12 reps v každej + 4 série x 5ky x 10 reps v každej
trpézy ramená už ako skala tuhé
rozpažky so spodnou kladkou pred telom jednoruč
3 série x 8 reps v každej každou
floor press
60 x 5 stopky
100 x 5 stopky
110 x 3 stopky
120 x 3 stopky
130 x 3 stopky
kvalita
supersérie bicepsové zdvihy s jednoručkami + tricepsové stlačovanie kladky
5ky x 12 + x 12
10ky x 12 + x 12
12,5ky x 12 + x 12
15ky x 12 + x 12
15ky x 12 + x 12
supersérie skotovka jednoruč + tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji jednoruč
4 série x 10 reps v každej každou + 10ka x 4 série x 10 reps v každej každou
brucho
8 sérií
totálne zničený
"Conor Bless"
Zdar,
zadné drepy
os x 8
60 x 6
60 x 6
100 x 3
100 x 3
120 x 1
140 x 1
160 x 1
jo, konečne lepšia kontrola, technika ide hore, 160 ťažké, ale bez zaváhania
mŕtvy ťah
60 x 3
100 x 2
100 x 2
140 x 2
160 x 2
180 x 1
210 x 1
210 relatívne ťažké, ale technika mi sadla, plynulý ťah, len nech to vydrží, som sa hecol dnes, lebo Beny dal sveťák, tak kurňa, treba priložiť, no:)
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
3 série x 15 reps v každej
supersérie zakopávanie + bulhary
3 série x 21 reps v každej + 3 série x ja x 10 reps v každej každou
zakopávanie štýlom najprv 7 reps jednou nohou, potom 7 reps druhou a nakoniec 7 reps spolu - išlo roztrhnúť hamy
lýtka
3 série
brucho
6 sérií
Nejaký som depresívny posledné dni, ale na tréningy som si spravil náladu.
"Conor Bless"
Tak je to dobré :) nenapadlo tě někdy zkusit PWL program, když se zakládáš na síle? Mohl by to být nový impulz do tréninku a třeba bys přihodil pár kg na svatou trojici :)
Tak je to dobré :) nenapadlo tě někdy zkusit PWL program, když se zakládáš na síle? Mohl by to být nový impulz do tréninku a třeba bys přihodil pár kg na svatou trojici :)
Úprimne - neraz som nad tým uvažoval, ale nepripadajú mi vhodné pre naturálneho cvičenca ani zdaleka, ked vidím tie rozpisy, tak tipujem, že by som to dokázal nejak produktívne uregenerovať tak dva týždne a poslalo by ma to akurát o krok späť, teraz mám na mysli smolov, fomin, juggernaut atd., z vlastnej skúsenosti už toto ako drepám/ťahám teraz t.j.: stredne - rôzne techniky/ťažko do intenzity považujem na hrane, čo dokážem uregenrovať bez toho, aby som sa zranil, alebo dostal do regresu. Reálne by bolo pekné tento rok drepnúť 180/potiahnuť 230 a benčnúť opäť 160, ale pochybujem, že z toho vytrieskam viac, aj ked by som rád, lebo si pripadám, že nie som ozaj daleko od svojho naturálneho stropu. Každopádne som však otvorený radám či diskusii.
"Conor Bless"
užší ako pán na videu, dokonca trošku užší ako mám šírku ramien
"Conor Bless"
Každý program není taková běsárna jako Smolov. Taky jsem naturál a Smolov mi nepřijde reálný, ledaže bych podsekl maximálku tak o 20kg
Nicméně jsem narazil na youtubera, kvůli kterému jsem se o programování začal zajímat, třeba tady mluví o Texas method, na kterou chci najet a která se mi zdá na uregenerování perfektní.
Má další review na asi 30 programů a hromady informací k jejich tvorbě na www.powerliftingtowin.com a tam už si můžeš vybrat podle chuti :)
Moocho, dík za tipy, pozriem, v súčasnosti ostávam pri svojom "programe" - t.j.: 2xdrepy/ťahy týždenne a dva antagonistické tréningy zvyšných partií, ale budem sledovať tvoj progres, a ked ti to pôjde, že budeš lámať činky, tak sa nato dám tiež:).
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru