Ahoj Turakame, jaký máš úchop u military pressu? lépe řečeno - jak široký ? Díky.
Nebo můžeš porovnat sám.
tvoje video:
turakam:
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zdar,
benč
os x 12
60 x 8
60 x 8
100 x 5
125 x 5
125 x 5
125 x 5
125 x 5
125 x 5
tu som dnes preventívne kombinácia so zhybmi vynechal, lebo som vedel, že to bude zaberák a treba šetriť sily, nakoniec sa však 5x5 aj so 125 podarilo, čo je potešujúce, keďže stále som bez kreatínu, či iných sránd
supersérie sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko + pullovrik s 10kou
4 série x 10 reps v každej + 4 série x 10 reps v každej
jooj, na kladku som sa doslova tešil, parádne ju viem precítiť, idem to maximálne striktne a všetko ide tam, kam má, teda do latov
supersérie kliky na bradlách + sťahovanie hornej kladky s v držiakom čelom k gymu
ja x 4 série x 10 reps v každej + 4 série x 10 reps v každej
dnes po ťažkom benči už oddych od váh, všetko ale riadne precítene, kliky štýlom so stopkou posledného opakovania v sérii
brucho
7 sérií
zajtra voľno, treba
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dík, 87+ ráno, k tréningom - na dupol som na plyn a postupne opäť budujem, vylepšujem techniku a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
vdaka, stále je čo zlepšovať, ale tento rok som konečne dal 160, takže aký-taký progres predsa nastal, tvoj log mám v merku:)
"Conor Bless"
Zdar,
military press
os x 12
40 x 10
40 x 10 cítil som strašnú silu, že to vyhodím do stropu tú činku
60 x 5
70 x 5
80 x 5
90 x 3
95 x 1
100 x 1 bez zaváhania, malinká rezerva dokonca
nato, že som dnes ani military nechcel ísť, že dám oddych ramenám, tak úplne super, sila ako dávno nie
rozpažky s jednoručkami v stoji
2,5ky x 15
5ky x 15
7,5ky x 12
10ky x 10 + 5ky x 10
facepulls
4 série x 12 reps v každej
francúzsky spoza hlavy s hornou kladkou v stoji + bicepsové zdvihy s jednoručkami
x 12 + 10ky x 10
x 12 + 10ky x 10
x 12 + 15ky x 10
x 12 + 15ky x 10
x 12 + 15ky x 10
zhyby podhmat užší úchop + tricepsové extenzie spoza hlavy s jednoručkou v stoji
ja x 10 + 12,5ka x 6 každou
ja x 10 + 12,5ka x 10 každou
skotovka
obojruč:
3 série x 12 reps v každej
nech sa tie šunky ešte trošku dopumpujú
brucho
8 sérií
Inak pri kladkách zväčša nepíšem váhu, je pre mňa irelevantná, cvičím ich na pocit, plný rozsah s podržaním kontrakcie. Dobrý tréning, military potešil.
"Conor Bless"
Hehe, vdaka hoši, no a vĺčku - poznám to podľa toho, že jak zdrapím činku, tak akoby nič nevážila a lieta to tam. Oddo vyčkaj času, jak hus klasu, všetko bude.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru