|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
No jako síla tam je, ale pěkný shyb na jedné ruce si představuju jinak. Imho co znám kluky "pákaře" tak shyb na jedné ruce umí všichni do jednoho. Takže spíš by bylo divné, kdyby ho vanca s těma jeho monstrózníma bicákama neudělal..
EDIT: venco, u toho shybu bys měl končit v takové pozici, to natoč  a to není žádný hejtování, ale když už něco dělám, tak pořádně ne, sílu na to podle mě máš uplně v pohodě..
EDIT2: a taky bys mohl začínat pěkně od spoda, když začínáš v pozici, kde už máš zatažené lopatky tak je to o dost jednodušší
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 16, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Čau, dneska tlak vsedě s VČ 1x100kg. V plném rozsahu pohybu (až na vrchní kozy). BW 95kg. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | Čau, dneska tlak vsedě s VČ 1x100kg. V plném rozsahu pohybu (až na vrchní kozy). BW 95kg. |
Dobry, to bych asi ani sam nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:22 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | švadla napsal: | | Čau, dneska tlak vsedě s VČ 1x100kg. V plném rozsahu pohybu (až na vrchní kozy). BW 95kg. |
Dobry, to bych asi ani sam nedal. |
Píše ten, co na military press dává 3 x 3 x 100kg :-) _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
kdyz dovolite, z jineho soudku: 16km v tezkych botach za 1h 22m 55sec
1km za 5min a 11 sec
dekuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
No těch posledních 20km jsem myslel, že už nedojedu.  Kdyby nebylo takové horko tak by to bylo lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
16km 1h 10min 20 sec _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
Super ti to beha ustinove, nejake vykony z kratsich trati tam nemas? _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 10:38 am Předmět: |
|
|
vychazi to pod 4,30 na km
pripravuju se na spartansky pulmaraton, takze kratsi nejak nemaji vyznam
leda Cooper nekdy pred prazdninama 3200
ale na to, ze trenuju poradne 2 mesice, mi to jde dobre
kdybych se vykaslal na cinky, tak udelam asi lip _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
Jsi blázen Ustinove  ! Taky bych mohl pomalu začít běhat na září  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
no spis rychle :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|