Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 852, 853, 854 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Novic

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se poseru... pred mesicem jsem rozeslal x zivotopisu, nikdo neodepsal, nezavolal. Vzal jsem tedy za vdek jednu otrocinu. Ted neni dne, abych nemel minimalne 2 telefonaty denne. wtf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Ja se poseru... pred mesicem jsem rozeslal x zivotopisu, nikdo neodepsal, nezavolal. Vzal jsem tedy za vdek jednu otrocinu. Ted neni dne, abych nemel minimalne 2 telefonaty denne. wtf

pravdepodobne jsi ve zkusebni dobe, to by melo byt ukonceni pracovni smlouvy snazsi, ne?
mikex2

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:

Měsíc čekat je málo, jim to trvá dýl. Já jsem čekal víc než 7 týdnů, už jsem to pustil z hlavy a najednou mi poslali mail, ať přijedu na pohovor.
mikex2

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to nepatří do tématu "Co vám leze na nervy", ale byla tady velká diskuse o armádě, tak by mě zajímal názor na toto A Dutch Guerillera: The Foreign Face of FARC's Civil War

http://www.spiegel.de/international/world/a-meeting-with-dutch-farc-member-tanja-nijmeijer-a-966813-2.html

Hodně odvážná holka, skoro se bojím, že ji jednou zabijou.
Takže, kdo z vás touží po dobrodružství, nelpí na životě a do naší armády ho nevzali, tak má další možnost (FARC-EP).
Novic

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

Asi ano, ale procházel jsem různými školeními, kerý nejsou zrovna levná záležitost... kdybych se na ně teď vyprdl, zpětně by mi je neproplatili.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/344270-kdo-je-sileny-jezdec-ze-smichova-podnikatel-ktery-ma-rad-rychlou-jizdu.html
6 roku? za zabiti? u cloveka co se dokonce chlubi, ze je hovado a jezdi jak hovado????
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/344270-kdo-je-sileny-jezdec-ze-smichova-podnikatel-ktery-ma-rad-rychlou-jizdu.html
6 roku? za zabiti? u cloveka co se dokonce chlubi, ze je hovado a jezdi jak hovado????

U soudu nehledej spravedlnost, ale právo. Emoce nech na prahu soudní síně.

Kdyby zastavil, poskytl pomoc a litoval svého činu, podle mě by dostal díky bezúhonosti trest v nižší hranici. Vzhledem k tomu že na sebe bonzoval na síti, utekl, neposkytl pomoc, ..., nabalil na sebe hodně přitěžujících okolností, které se na výši trestu projeví.

Mimochodem, podle mě je sazba 2 - 8 let, ale nejsem právník.

§ 143 Usmrcení z nedbalosti
(1) Kdo jinému z nedbalosti způsobí smrt, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na jeden rok až šest let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 proto, že porušil důležitou povinnost vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 proto, že hrubě porušil zákony o ochraně životního prostředí nebo zákony o bezpečnosti práce nebo dopravy anebo hygienické zákony.
(4) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 3 smrt nejméně dvou osob.

Za vraždu máš 10 - 20 let, takže sazba za zabití z nedbalosti se mi zdá v tomto ohledu přiměřená. Musíš si uvědomit, že to je z nedbalosti.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby poskytnul pomoc, nejspíš by se zjistilo, že je pod vlivem návykové látky. Takhle si odskočil, dokud to z něho nevyprchalo, a potom se šel udat.
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Kdyby poskytnul pomoc, nejspíš by se zjistilo, že je pod vlivem návykové látky. Takhle si odskočil, dokud to z něho nevyprchalo, a potom se šel udat.

Já si myslím, že mu to soud spočítá tak či tak. Co jsem tak zahlédl na idnes, byl už souzen za spoluvinu za čin z nedbalosti, takže množství polehčujících okolností se mu ošklivě zužuje.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem zvědav, držím palce, aby to někdo dosvědčil.
http://www.novinky.cz/krimi/344323-ridice-bmw-ze-smichova-obvinili-ze-tri-trestnych-cinu-mel-byt-pod-vlivem-drog.html
...i když to bude asi houby platné.
Judson

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zatraceny RWE.
Pred dvema mesici jsem zapomel zaplatit mesicni castku za plyn. A dneska bez jakehokoliv upozorneni me dosel ucet na dluznou castku s 100kc pokutou. 100kc je nic kdyz mesicne platim 2200 ale jde o princip, maji miliardy a tisice zamestnancu, ale dopis, mail nebo sms poslaut nemuzu kdyz neco dluzim, a hned s pokutou..
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych ti, abys jim napsal omluvný mail, že možná od pokuty upustí, ale radši to nedělej :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty naše zkurveně neschopné soudy a policie jsou k hovnu ... kdy se tu konečně budou sekat ty ruce... asi musíme počkat na rozšíření islámu.
decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 4:10 pm    Předmět: Re: na nervy Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
mirus napsal:
Napsal mě uživatel Sofoklesss že jestli mám zkušenosti s hubnutím nebo rýsováním? Odepsal sem že mám. Odepsal : ,,ale větší problém máš se o to podělit co? ,, Co je tohle za frajera, že si dovoluje takovou drzost? Máte s ním někdo tady zkušenosti? Psal někomu i z váš?

ano
zkousel jsem mu radit, ale myslim, ze to nebude k nicemu
nechce se mi pocita, nechce studovat slozeni, vsechno ho otravuje...

Tak uz napisal aj mne ss, ale so mnou sa chce porvat To by ma zaujimalo, preco prave so mnou a ako si to predstavuje

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
arkan

PříspěvekZaslal: so srpen 09, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní prutrž mračen před domem,jinde to trhalo střechy ,já měl jenom vodu ve sklepě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 852, 853, 854 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: