|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Predne dekuji za rady, vetsinu veci samozrejme vim, jen vydrzet to vse dohromady po delsi dobu byl driv problem kvuli velmi nestalemu dennimu rytmu (at uz to byly státnice, vejška do toho práce atd.). Tedka ale už mam stoprocentne pravidelnej režim, takže jsem eliminoval ty nejhorší nedostatky.
| magion napsal: |
Pro 8Shade:
Vidis a stejne chces jet zas naky program kde se resi sval pod napetim. |
To je ale ze zdravotních důvodů. Doteď mi přišlo rozumné při zraněném zápěstí na něj nepokládat velké váhy a jediná možnost, jak dostatečně stimulovat s menšími je právě nějaký takovýto styl cvičení.
Abych si ale taky trochu protiřečil, tak dneska na tréninku jsem si vzpomněl na to, co jsi mi tu napsal (ohledně čaje :D), naštval jsem se a to rozbitý zápěstí jsem obmotal 2m dlouhou zápasnickou bandáží tak, že mi slušně zrudla ruka a šel jsem zkusit, jak bude ruka reagovat na benchi. A světe div se, po půl roku necvičení benche jsem dokázal zvednout 70 kg (5kg pod mým dřívějším maximem) a zápěstí to jakž takž vydrželo. Takže díky za motivaci, jelikož jsem se bál, že ani s bandáží to nepůjde (dříve to nešlo, ale dnes jsem dokončil rehabilitaci a je to snad o něco lepší). Pokud to zápěstí neohýbám, tak to nebolí, takže pořádné stáhnutí bandáží tak, aby se nemělo šanci moc ohnout a možná, že pomalu zařadím i základní cviky. Jen doufám, že to vydrží šlachy, jelikož jsem programátor a docela na ně trpím.
Jinak mulťák a multiminerál jím denně už tak půl roku. Omegy jsem jednou zkoušel, byl to teda neskutečnej hnus, rybí olej taky v kapslích, ale jakmile se rozložila, tak byla cítit rybina z pusy a to taky neni příjemnej pocit ani pro mě ani pro partnerku).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
Jo, vim presne co myslis tou rybi pachuti. Zkus to dohnat jinde na tukach: ryby, orechy, lneny olej (doporucuji). Je to dost dulezite pro regeneraci a imunitu, a proti zanetum celkove. Stejne tak i vitamin D, hodne slunce a kdyztak i ve forme suplementu.
edit: Pokud ti nedela problem bench, tak si myslim ze nebude ani drep. A drep je zaklad pro nabirani sily a svaloviny na celem tele. Klidne muzes jet pul roky jen drepy jednu serii po 20 opakovanich jednou za 4-5 dni a naberes i na vrsku. Osobne otestovano. Jen to musi byt vaha ktera je pro tebe vyzva (vaha s kterou das 10-15 opakovani), ale zaroven technicky hezky odjeta. Na pristim treninku pridas 2kg a pokud splnis zase, pokud ne zustavas na vaze. Serie muze trvat az 5 minut. Je to hardcore, malokdo to vydrzi, chce to mit fakt ocelovou vuli, ale vysledky se dostavi. Ten stres pro telo je obrovskej. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
my jedem s lusterinem bio fermentovany olej z trescich jater, mrkni na netu, je sice drazsi, ale kvalitni _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
No vy si zijete jak kralove
Jinak pozdravuj Lustera, chybi nam _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | my jedem s lusterinem bio fermentovany olej z trescich jater, mrkni na netu, je sice drazsi, ale kvalitni |
1300,- za 237 ml je docel síla. Jak to dávkujete a jak dlouho vám vydrží? Nějaká negativa kromě ceny (zápach apod)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 3:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
Jestli ti můžu poradit se zápěstím,tak si zkus pořídit háky. Taky jsem měl problém s pretizenyma slachama celkem nedávno,kdy jsem chodil cvičit 6x týdne,cviky s vlastní váhou (100kg prase) a těžký benche (držel jsem je debilnese sklopenym zápěstím,ne rovné-banalitka,která se ihned připomene pri intenzivnejsim.benchovani 100kg plus a do té doby tě to netrapi) plus do toho všeho hrál na kytaru. Zkrátka šlachy ko. Začal jsem víc protahovat a používat háky,hkavne na zada,shyby,Jr,bicak jsem jezdil jen kladiva....ale je to jen tip,musíš vycítit sám se zraněním,zda to půjde.
Každopádně k čelním drepum zápěstí nepotřebuješ vůbec,mohli by to cvičit i piráti s pahejlama ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | smetak napsal: | | my jedem s lusterinem bio fermentovany olej z trescich jater, mrkni na netu, je sice drazsi, ale kvalitni |
1300,- za 237 ml je docel síla. Jak to dávkujete a jak dlouho vám vydrží? Nějaká negativa kromě ceny (zápach apod)? |
Je tam na to strikacka, kterou nasadis, natahnes kolem 2ml, bal jsem se chuti, ale je to takovy nahorkly, behem tak pulhodinky si myslim, ze uz to nebudes citit. Vetsinou si to stejne das s jidlem, takze to hned zajis, ale ze by se stalo, ze ti navali ta "neprijemna pachut", to se mi jeste nestalo.
Jinak ja to mam uz priblizne mesic a pul a zatim jsem v pulce. Tipuju, ze to vydrzi tak 2-3 mesice podle davkovani.
Na to zapesti by mohl bejt paradni vselek z lehka zaradit zeleznou kouli :) _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
Dnes trénink prsa, zkoušel jsem co zápěstí vydrží, takže jsem jel více opakování a na benchi to docela šlo. Síla ale po víkendu nic moc. Co mi ale potěšilo je vyšší váha od minulého týdne.
Aktuální váha: 76,8 Kg ( +0,4 kg )
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 8:03 am Předmět: |
|
|
Tak objemovka funguje zatím perfektně, stále nabírám výrazně kvalitněji než v minulosti a zápěstí zpevněné fighterskou bandáží drží také dobře. 5x týdně posilka + večer břicho je znát. Dneska jsem musel ukončit trénink o trochu dřív, jelikož jsem si natáhl u protisměrek pravý latissimus, ale odhadem by to mělo být do pár dní ok.
Bench - 12x45, 5x55, 3x65, 1x70, 8x60, 6x60, 5x60, 4x60
High Incline DB press - 8x10, 8x15, 8x20, 5x22.5, 3x25
- tady se mi slušně zatmělou u tý dvacet pětky než jsem to poprvý vytáhnul, pak už jsem se zas probral a začal dýchat normálně :)
zbytek nezapisuji (u něj mi nejde o váhy, ale o procítění svalu, takže to ani nemá smysl psát).
Aktuální váha: 77,3 Kg ( +0,5 kg ) (za 4 týdny cca +3,5kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
Pátek - Záda
Shyby - střední úchop:
☞ 6x
☞ 6x
☞ 6x
☞ 6x
☞ 5x
Mrtvý tah - nadhmat:
☞ 5x50 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 3x70 Kg
☞ 3x80 Kg
☞ 3x90 Kg
☞ 3x100 Kg
☞ 3x100 Kg - sú
☞ 3x100 Kg - sú
Do logu si již píšu jen silové cviky nebo ty, kde mi záleží na počtu opakování/váze. Mam dobrou aplikaci na vytváření workoutů a následné zaznamenání do mobilu (jefit) a tyhle dva sem začnu přepisovat, abych měl nějaký přehled. Samozřejmě jsem chodil celý týden, jedu stále 5+2 + břicho 5x týdně večer + protahování 3x týdně, akorát jsem to sem nepsal.
Shyby šly pěkně, u mrtvoly jsem se nestačil divit, když ke mně přišla jedna holčina (asi nejnamakanější, co jsem kdy u nás ve fitku viděl), zeptala se mě, kolik tam mam (já řekl kilo) a ona mi předvedla, jak se to dělá :D Njn 5 let trojboje je znát. Rozhodně se tohle nestává každý den, u nás se všichni stojanu na dřepy prakticky vyhejbaj. Jel jsem nadhmatem a řekla mi, že u střídavýho zabíraj víc horní záda a opravdu jsem je víc cítil.
Naposledy upravil 8Shade dne pá srpen 22, 2014 9:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
jééj Moricov spôsob zapisovania sa vracia hehe, nevie niekto niečo o ňom? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | jééj Moricov spôsob zapisovania sa vracia hehe, nevie niekto niečo o ňom? |
Napsal jsem mu sms, tak uvidíme, jestli se tu objeví.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
Pondělí - Prsa
Bench press
☞ 5x45 kg
☞ 3x60 kg
☞ 3x65 kg
☞ 1x72,5 kg
☞ 1x73,5 kg
☞ 5x60 kg
☞ 4x60 kg
☞ 5x60 kg
Incline tlaky s jednoručkami:
☞ 12x10 Kg
☞ 8x15 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 4x25 Kg
☞ 4x25 Kg
- variabilní sklon (začínám od středního (45°), až po cca 30° incline v poslední sérii)
+ zbytek
Silově jsem se na benchi posunul (+3,5kg od minulého týdne) téměř k historickému maxku (75), takže jsem spokojen.
Bohužel v druhé části týdne jsem nezvládl pořádně dodržovat jídelníček tak, jak bych si představoval (čt - vynechán jeden oběd kvůli nevolnosti, pá - vynechán jeden oběd záměrně kvůli návštěvě wellness, so-ne výlet do Mariánských lázní, kde i přes svačiny ten příjem nebyl optimální), takže se to na váze projevilo pouze minimálně. Tento týden to snad půjde lépe.
Aktuální váha: 77,4 Kg ( +0,1 kg ) (za 5 týdnů cca +3,6kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|