Tuk dolů, svaly nahoru

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tuk dolů, svaly nahoru  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Tuk dolů, svaly nahoru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="JanaHn"]ono možná i proto máš chutě....že si nedáš dostatek kvalitních sacharidů?!

fakt se pořádně polož do jídelníčku a zkus vydržet bez sladkostí, alkoholu.

ale neměj v hlavě to, že se nějak omezuješ.....ty jen měníš životosprávu k lepšímu.

dej si aspoň 4g sacharidů/1kg tvé váhy.

a piš si i gramáž, co sníš, ať máš přehled.

kolik v té snídani máš vloček?? a kolik je tam sušeného ovoce apod??

tRX nemusíš mít originál, ale ono to vyjde tak na 1000,- a je to fakt suprový posilování. teď si to taky pořídím [/quote

Ta snídaně - donedávna jsem měla ve snídani (odhadem, je to směs) dejme tomu 80g vloček, 20g ořechů nebo semínek a 20g sušeného ovoce (brusinky, rozinky), teď jsem to překopala, ráno protein, svačina přesně poloviční, co do množství S ... což teda bude blbě.

Kruci, nemůžu se srovnat s tím, že musím přibrat, když chci zhubnout :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Fireangel"]
JanaHn napsal:
ono možná i proto máš chutě....že si nedáš dostatek kvalitních sacharidů?!

ale neměj v hlavě to, že se nějak omezuješ.....ty jen měníš životosprávu k lepšímu.

tRX nemusíš mít originál, ale ono to vyjde tak na 1000,- a je to fakt suprový posilování. teď si to taky pořídím [/quote

Ta snídaně - donedávna jsem měla ve snídani (odhadem, je to směs) dejme tomu 80g vloček, 20g ořechů nebo semínek a 20g sušeného ovoce (brusinky, rozinky), teď jsem to překopala, ráno protein, svačina přesně poloviční, co do množství S ... což teda bude blbě.

Pokud s TRX chceš cvičit doma, tak bych volil raději gymn. kruhy, jestli chceš cvičit venku tak je TRX samozřejmě lepší.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
kid

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celý problém tkví v tom, že jsi nerozdejchala jedno nicneříkající měření.

Měření tělesného složení ti v momentální situaci neprozradí, co se s tebou děje, protože neznáš výchozí hodnotu, respektive znáš, ale až pro následné měření.

Padla tu řada rad, každá se dá teoreticky použít i odsoudit.

Jez více méně tak jak ti to vyhovuje, ty jediná víš, kde leží tvoje hranice sklouznutí do extrému. Snaž se vyhýbat totálním srágorám, pohlídej si dostatečný přísun kvalitních tuků, bez nich ti nebudou fungovat hormony.

Sacharidy? Jde to s nima i bez nich. Pokud ano, tak omezit jejich příjem ve formě obilovin, ty by určitě neměly být na jídelníčku čtyřikrát denně.

Umrtvení metabolismu? Tuhle záležitost je třeba brát velmi s rezervou, není to až tak pravda, co všechno se okolo toho nablábolí.

Trénink? Je potřeba absolvovat jak vytrvalostnější trénink, tak posilovací. Oboje se doplňuje.

Doporučím třeba Primal Blueprint Fitness. Krásně zpracovaná metodika. Akceptuje nutnost použít oba typy tréninku.

Po nějakém čase si nech udělat nové měření (dá se ale žít i bez toho) a pak teprve poznáš, kam se posouváš.
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dokud se nesrovnáš.....třeba rok nebo 2??

to sportování a pohyb všeobecně bys měla dělat pro zábavu a potěšení a né z povinnosti.

a čekat až se ti sníží % tuků

to spíš zkus nějaké HIIT tréninky např. na www.rutina.cz

je i spousta workoutů na netu, co nezaberou moc času např. do 20ti minut....procvičíš celé tělo.

já bych se fakt soustředila na to jídlo.
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Pitkin"]
Fireangel napsal:
JanaHn napsal:
ono možná i proto máš chutě....že si nedáš dostatek kvalitních sacharidů?!

Pokud s TRX chceš cvičit doma, tak bych volil raději gymn. kruhy, jestli chceš cvičit venku tak je TRX samozřejmě lepší.

kam bych tu kruhy dala?? a s těma bych už tuplem nic nezvládla.....já těch svalů nemám zrovna moc

já si to pořídím domů, abych na tom posilovala s vl. tělem různé cviky, které už jsme si třeba vyzkoušela v posilce.

jde o to, že přes školní rok se nikam moc nedostanu, tak abych mohla doma cvičit různě.
sk

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jop s tema kaloriema mas pravdu, z nejakeho zahadneho duvodu jsem si tam dosadil uplne jine hodnoty

nicmene to ostatni plati :) a bilkoviny stejne uber i tak...je uplne zbytecne ladovat do sebe 100+ gramu bilkovin, jen to zatezuje organismus a nic z toho nemas...
Smile04

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raději nebudu komentovat trx

okomentuji přispěvek výš... zvyšeny přisun bilkovin během diety prokazatelně zvyšuje udržitelnost svalove hmoty a ZVYŠUJE MNOŽSTVI SPALENEHO TUKU, to prosim byla studie ne nejakej muj sopel....přečti si něco o carb backloading...vyjimečna věc

dal bych řekl že jednoduše řečeno...jez zdravě, když máš hlad, pravidelně, nehladověj a makej...zvykni si na to, nauč se jist chutně a zdravě...cela proměna je spíše změna myšleni a životniho stylu než nějaky počítání gramů na kg...to ti garantuju...dostaví se ti výsledek přesně ten co máš v nadpisu...

nevymyšlejte kraviny lidi je to tak snadny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
sk

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

okomentuji přispěvek výš... zvyšeny přisun bilkovin během diety prokazatelně zvyšuje udržitelnost svalove hmoty a ZVYŠUJE MNOŽSTVI SPALENEHO TUKU, to prosim byla studie ne nejakej muj sopel....přečti si něco o carb backloading...vyjimečna věc

co znamena ? ,,......... zvyšeny přisun bilkovin během diety ,, ?

chces tvrdit, ze holka co ma necelych 60kg pravdepodobne s vyssim procentem telesneho tuku a prijima 100+ g bilkovin = vic nez 2g/kg vahy spada do tebou doporucene mnoziny ,,zvyseneho prijmu bilkovin,, ?
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Celý problém tkví v tom, že jsi nerozdejchala jedno nicneříkající měření.

Měření tělesného složení ti v momentální situaci neprozradí, co se s tebou děje, protože neznáš výchozí hodnotu, respektive znáš, ale až pro následné měření.

Padla tu řada rad, každá se dá teoreticky použít i odsoudit.

Jez více méně tak jak ti to vyhovuje, ty jediná víš, kde leží tvoje hranice sklouznutí do extrému. Snaž se vyhýbat totálním srágorám, pohlídej si dostatečný přísun kvalitních tuků, bez nich ti nebudou fungovat hormony.

Sacharidy? Jde to s nima i bez nich. Pokud ano, tak omezit jejich příjem ve formě obilovin, ty by určitě neměly být na jídelníčku čtyřikrát denně.

Umrtvení metabolismu? Tuhle záležitost je třeba brát velmi s rezervou, není to až tak pravda, co všechno se okolo toho nablábolí.

Trénink? Je potřeba absolvovat jak vytrvalostnější trénink, tak posilovací. Oboje se doplňuje.

Doporučím třeba Primal Blueprint Fitness. Krásně zpracovaná metodika. Akceptuje nutnost použít oba typy tréninku.

Po nějakém čase si nech udělat nové měření (dá se ale žít i bez toho) a pak teprve poznáš, kam se posouváš.

No, a to je asi jádro pudla. Přesně, nerozdýchala jsem něco, na čem vlastně moc nezáleží, resp. momentálně to o ničem nevypovídá.
Jinak k jídlu - já to normálně vůbec nepočítám, to jen teď tak pro orientaci, když už jsem se začala psát i jídelníček..
Pocitově mi daleko víc vyhovuje jíst víc tuku a míň sacharidů, s tím, že bílkoviny miluju, nicméně uznávám, že nad 100g je pro mě už asi moc..
Trochu už jsem si to v sobě překopala, mluvila jsem i s naší cvičitelkou, co k ní chodím na kruháč..udělá mi 1x týdně individuální trénink, k tomu nechám 2x kruháč a 1x jumping a to by bylo, aby nebylo :)
Jinak - já nepotřebuju měnit životní styl jako takový, ten už jsem změnila dávno, v základu jím hodně zdravě a kvalitně...dlooouho už se nepřejídám, nehladovím..cca v posledním půlroce začínám být zdravá i "zevnitř" - nelámou se mi nehty, nepadají vlasy, mám hezkou pleť, nejsem věčně nemocná...prostě to vypadá, že se konečně srovnávám celá. Jo, a podle cvičitelky vypadám teď o 100% líp než loni, ale váhu mám stejnou - takže je asi irelevantní brečet nad jedním "špatným" výsledkem....budu víc držet stravu, ale myslím, že málo určitě nejím...
Jen si tedy nevím moc rady s těma sacharidama, hmm...to musím promyslet..
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
raději nebudu komentovat trx

dal bych řekl že jednoduše řečeno...jez zdravě, když máš hlad, pravidelně, nehladověj a makej...zvykni si na to, nauč se jist chutně a zdravě...cela proměna je spíše změna myšleni a životniho stylu než nějaky počítání gramů na kg...to ti garantuju...dostaví se ti výsledek přesně ten co máš v nadpisu...

nevymyšlejte kraviny lidi je to tak snadny

Jenže právě, jako jo, 4x týdně sním něco nezdravého..ale k tomu mám dalších 5 porcí denně jídla zdravého, nejím žádné polotovary, uzeniny atd., 85% jídelníčku mám ok. Ok, možná není ta změna tak markantní možná právě kvůli těm zbylým 15%..cvičím a přemýšlím o jídelníčku už pd 15 let, takže 12 roků...dlouho jsem to děkala blbě, ale jak to má vypadat vím - zpanikařila jsem po tom měření, do té doby jsem byla hrdá, jak dobře vypadám. Nevím, můžu sem hodit třeba i fotky, jestli to někdo dokážete posoudit....
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
Smile04 napsal:

co znamena ? ,,......... zvyšeny přisun bilkovin během diety ,, ?

chces tvrdit, ze holka co ma necelych 60kg pravdepodobne s vyssim procentem telesneho tuku a prijima 100+ g bilkovin = vic nez 2g/kg vahy spada do tebou doporucene mnoziny ,,zvyseneho prijmu bilkovin,, ?

No, právě.. jak jsem psala, jedla jsem pocitově, nepočítala jsem to, až teď jak jsem psala o radu sem, hodila jsem to do kalkulačky a vyšlo tohle...což uznávám, že bílkovin je dost...
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
jop s tema kaloriema mas pravdu, z nejakeho zahadneho duvodu jsem si tam dosadil uplne jine hodnoty

nicmene to ostatni plati :) a bilkoviny stejne uber i tak...je uplne zbytecne ladovat do sebe 100+ gramu bilkovin, jen to zatezuje organismus a nic z toho nemas...

V poho, to neva :)
S B máš stejně nejspíš pravdu, vím, jak funguje metabolismus živin...pravda je, že tolik už je mi nejspíš k ničemu.
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
dokud se nesrovnáš.....třeba rok nebo 2??

to sportování a pohyb všeobecně bys měla dělat pro zábavu a potěšení a né z povinnosti.

a čekat až se ti sníží % tuků

to spíš zkus nějaké HIIT tréninky např. na www.rutina.cz

je i spousta workoutů na netu, co nezaberou moc času např. do 20ti minut....procvičíš celé tělo.

já bych se fakt soustředila na to jídlo.

Hele, kdyby mě pohyb nebavil, necvičím už deset let :) začala jsem cvičit z nutnosti, ale zvykla jsem si na to a baví mě to - baví mě všechno, je mi jedno, jestli posiluju nebo skáču na trampolíně.
Jde o to, že jsem se zplašila po jednom měření, které nebere v potaz, jak to bylo před rokem. Faktem zůstává, že jestli jsem na tom teď takhle "špatně", před rokem by to, čistě podle vzhledu, bylo asi katastrofální....
Jídlo určitě můžu držet víc, jak říkám - nebýt toho měření, byla bych až na nějaká dvě kila spokojená :)
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zvláštní, že tě rozhodí 1 měření.....kolik ti to naměřilo tuků??

přece, když se cítíš relativně ok, není problém, ne?

časem sílu, svaly nabereš, prostě cvič a dobře jez
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
zvláštní, že tě rozhodí 1 měření.....kolik ti to naměřilo tuků??

přece, když se cítíš relativně ok, není problém, ne?

časem sílu, svaly nabereš, prostě cvič a dobře jez

30,5% ...
Rozhodilo, jsem na věci ohledně těla háklivá.. Když mi minule chlap ve srandě řekl, že jsem nějaká tlustá, málem se mi zastavilo srdce :D musím tyhle situace víc trénovat :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tuk dolů, svaly nahoru Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: