Tuk dolů, svaly nahoru

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tuk dolů, svaly nahoru  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Tuk dolů, svaly nahoru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za koupelnu, foceno teď :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krajtamen

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku spevnit bříško a není problém :) Za tlustou bych tě určitě neoznačil.
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fireangel napsal:
JanaHn napsal:
zvláštní, že tě rozhodí 1 měření.....kolik ti to naměřilo tuků??

přece, když se cítíš relativně ok, není problém, ne?

časem sílu, svaly nabereš, prostě cvič a dobře jez

30,5% ...
Rozhodilo, jsem na věci ohledně těla háklivá.. Když mi minule chlap ve srandě řekl, že jsem nějaká tlustá, málem se mi zastavilo srdce :D musím tyhle situace víc trénovat :D

dobrá sranda......já bych ho asi ve srandě kopla kamsi!! tohle fakt nesnáším.

jinak k fotkám: vypadáš dobře, samozřejmě nedostatky jsou, kdo je nemá, že.

asi neporadím, co přesně dělat za pohyb, co fungovalo u mě, nemusí fungovat tobě, to samé s jídlem.

ale já sama zhubla a zpevnila se u cvičení s Jill Michaels (už se těším na kritiku ostatních), teď už spíš chodím do posilky a posiluji doma s činkama atd.

jídlo: téměř jsem vyřadila pečivo, vařím si na páře....jsem doma, takže si vařím obědy atd, tuky mám hlavně z ryb, ty jím pomalu denně, oříšků, semínek, vajíček.

důležité je hlavně zdraví a pocit, že seš sama se sebou spokojená.
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
Trošku spevnit bříško a není problém :) Za tlustou bych tě určitě neoznačil.

Jojo, o tom vím, břicho mám super ráno, od prvího jídla vypadá takhle. U břicha vím, že si ho kazím občasnou nekázní v jídle, tam příčinu znám a mám v plánu na tom máknout...
Genetika celé naší rodinné ženské linie je placatý zadek a pneumatika v pase, celkem úspěšně to překonávám :)
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
Fireangel napsal:
JanaHn napsal:
zvláštní, že tě rozhodí 1 měření.....kolik ti to naměřilo tuků??

přece, když se cítíš relativně ok, není problém, ne?

časem sílu, svaly nabereš, prostě cvič a dobře jez

30,5% ...
Rozhodilo, jsem na věci ohledně těla háklivá.. Když mi minule chlap ve srandě řekl, že jsem nějaká tlustá, málem se mi zastavilo srdce :D musím tyhle situace víc trénovat :D

dobrá sranda......já bych ho asi ve srandě kopla kamsi!! tohle fakt nesnáším.

jinak k fotkám: vypadáš dobře, samozřejmě nedostatky jsou, kdo je nemá, že.

asi neporadím, co přesně dělat za pohyb, co fungovalo u mě, nemusí fungovat tobě, to samé s jídlem.

ale já sama zhubla a zpevnila se u cvičení s Jill Michaels (už se těším na kritiku ostatních), teď už spíš chodím do posilky a posiluji doma s činkama atd.

jídlo: téměř jsem vyřadila pečivo, vařím si na páře....jsem doma, takže si vařím obědy atd, tuky mám hlavně z ryb, ty jím pomalu denně, oříšků, semínek, vajíček.

důležité je hlavně zdraví a pocit, že seš sama se sebou spokojená.

Když Jill je třeba hrozně málo náročná oproti tomu, co děláme na kruháčích, a to je právě to -ty čtyři cvičení, na která chodím, jsou dost brutální, proto mi nešlo do hlavy, proč nemám progres...nebo ne tak markantní, jak bych čekala. Ale třeba se mi ty tréninky jen zdají náročné a ve skutečnosti jsem máslo, co nic nevydrží :) třeba toho vážně naopak dělám moc a blbě regeneruju...já už jsem z toho úplně zmatená :)
Dneska jsem si doma dobře naložila, kdo tu mluvil o těch goblet dřepech? Mám pocit, že celé moje tělo jsou stehna :D
Jsem fakt hodně zvědavá na tu diagnostiku příští týden.
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě třeba Jill dala zabrat, ale začínala jsem s ní 2 měs. po porodu, takže jsem fakt hekala u všeho.

teď pomalu po 1,5 roce jí zvládám s úsměvem na rtech, ale i tak za těch 30 min. zpotím, hezky si zacvičím a procvičím celé tělo.

když není čas jít do posilovny a nebo i je chuť......tak si to odcvičím a mám dobrý pocit, že něco dělám.

já si nemyslím, že se musíš totálně zničit, aby mělo cvičení výsledky

klidně koukni ke mě na fotky do profilu......fakt jsem cvičení dala 30 minutek denně a za půl roku jsem byla hezky štíhlá a pevnější než jako náctiletá.
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
Mě třeba Jill dala zabrat, ale začínala jsem s ní 2 měs. po porodu, takže jsem fakt hekala u všeho.

teď pomalu po 1,5 roce jí zvládám s úsměvem na rtech, ale i tak za těch 30 min. zpotím, hezky si zacvičím a procvičím celé tělo.

když není čas jít do posilovny a nebo i je chuť......tak si to odcvičím a mám dobrý pocit, že něco dělám.

klidně koukni ke mě na fotky do profilu......fakt jsem cvičení dala 30 minutek denně a za půl roku jsem byla hezky štíhlá a pevnější než jako náctiletá.

Já si taky nemyslím, že se člověk musí zničit, aby měl výsledky, ale u sebe to nějak nemůžu aplikovat, mám dobrý pocit, když jsem ko...ale už mě v poslední době hodněkrát napadlo, že mám pocit, že mi stejné cviky dávají zabrat víc, místo toho, aby mi šly líp...třeba bych měla ubrat, nejsem schopná to posoudit..pravda je, že po porodu bych Jill nedala - to až teď mi přijde lehká v porovnání s naším kruháčem. Po porodu jsem si funěka na rotopedu a byla ráda, že stíhám dýchat :D
JanaHn

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fireangel napsal:
JanaHn napsal:

Já si taky nemyslím, že se člověk musí zničit, aby měl výsledky, ale u sebe to nějak nemůžu aplikovat, mám dobrý pocit, když jsem ko...ale už mě v poslední době hodněkrát napadlo, že mám pocit, že mi stejné cviky dávají zabrat víc, místo toho, aby mi šly líp...třeba bych měla ubrat, nejsem schopná to posoudit..pravda je, že po porodu bych Jill nedala - to až teď mi přijde lehká v porovnání s naším kruháčem. Po porodu jsem si funěka na rotopedu a byla ráda, že stíhám dýchat :D

tak prostě zkus cvičit víc na pohodu, spíš ať je to technicky vše správně provedené, než rychle a potácet se u toho...obrazně řečeno.

jak vidíš, tak tohle náročné cvičení ti postavu extra neformuje

a když třeba zkusíš něco klidnějšího, budeš se divit, jaké to bude mít výsledky na postavě.

podívej se na jogu atd......
Fireangel

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
Fireangel napsal:
JanaHn napsal:

tak prostě zkus cvičit víc na pohodu, spíš ať je to technicky vše správně provedené, než rychle a potácet se u toho...obrazně řečeno.

jak vidíš, tak tohle náročné cvičení ti postavu extra neformuje

a když třeba zkusíš něco klidnějšího, budeš se divit, jaké to bude mít výsledky na postavě.

podívej se na jogu atd......

Tak, přesně. To mě vzteká, že se můžu strhnout, jídelníček v zásadě nemám zas až tak špatný a nic moc z toho .... Tyjo, já u té Jill snad fakt skončím taky :D Uvažuju o pilates aspoň jednou týdně .... já právě nevím, jestli ubrat kardio, přidat kardio, ubrat posilování, přidat posilování, cvičit kratší dobu častěji nebo naopak ubrat......prostě co změnit, aby byly změny výraznější.
Teď už to nějak doplácám a ve čtvrtek jdu na tu diagnostiku všeho, budu se mít od čeho odpíchnout....
krajtamen

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chceš hubnout ? Přidej kardio ;) a hlídej si jídlo. 14dní to bude náročné ale jak si zvykneš je to vklidu.
Fireangel

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
chceš hubnout ? Přidej kardio ;) a hlídej si jídlo. 14dní to bude náročné ale jak si zvykneš je to vklidu.

Ale to je furt dokola...ano, chci zhubnout, jenze zaroven mam malo svalu - kardio jsem dekala deset let x hodin tydne, ale to mi svaly neudela, potrebuju shofit tuk a nabrat svaly, proto jsem se tu ptala, jak na to - jestli nejdriv makat na svalech nebo nejdriv shazovat zbytek tuku...nebo dal delat to, co delam (2x tydne kardio a 2x tydne posilovani) s tim, ze kdyz budu nejak vic drzet stravu, vysledky budou lepsi (za rok se mi trochu stahly cm a postava vypada lip, i kdyz vszim stejne, ale na to, ze to delam rok, progres nic moc a svalu i sily mam porad malo,tuk zustava temer nezmenen - takze je nekde chyba)
Fireangel

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za chyby, pisu z mobilu rychle a pretukavam pismenka..

Mam prave pocit, ze posledni dobou mam i min sily, proste sice 2x kruhovej trenink a 2x trampoliny super, ale jakoby se k tomu snazim stale mit redukcni jidelnicek, i kdyz sem tam snim neco navic...a nejsem to schopna posoudit, treba jim fakt malo na tamovej vydej, nemam tuseni, kolik timhle pohybem muzu spalovat nad bazal...
JanaHn

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fireangel napsal:

Mam prave pocit, ze posledni dobou mam i min sily, proste sice 2x kruhovej trenink a 2x trampoliny super, ale jakoby se k tomu snazim stale mit redukcni jidelnicek, i kdyz sem tam snim neco navic...a nejsem to schopna posoudit, treba jim fakt malo na tamovej vydej, nemam tuseni, kolik timhle pohybem muzu spalovat nad bazal...

na ten bazál se vyprdni, při tom výdeji, co máš, bys měla pořádně jíst.

já myslím, že chyba je v jídelníčku.

a možná tělo potřebuje jiný pohyb, jak vidíš, tohle prostě nefunguje. zkus si najít cvičení, při kterém ty výsledky budeš vidět......rok se dřít a kde nic tu nic.....by mě děsně demotivovalo.
Fireangel

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
Fireangel napsal:

na ten bazál se vyprdni, při tom výdeji, co máš, bys měla pořádně jíst.

já myslím, že chyba je v jídelníčku.

a možná tělo potřebuje jiný pohyb, jak vidíš, tohle prostě nefunguje. zkus si najít cvičení, při kterém ty výsledky budeš vidět......rok se dřít a kde nic tu nic.....by mě děsně demotivovalo.

Já jídelníček vůbec nepropočítávám, jedla jsem dost pocitově, ale mám tendence nejíst sacharidy a přehánět bílkoviny, tuk obecně miluju, chutná mi všechno víc tučné (jogurty a sýry s víc % tuku, ořechy.....),takže jsem myslela, že tuku mám moc, teď jak jsem to kvůli téhle diskuzi propočetla, tuk mi vyšel akorát cca 60-70g, bílkoviny 100-120g a sacharidy 110 - 130g, celkový příjem 6500-7500 kJ, jednou týdně odhaduju kolem těch 9000kJ a víc sacharidů. Ale jak říkám, donedávna jsem to nepočítala, i ten nízký bazál vím týden, z toho inbody.

A ony změny jsou - nedělá se mi špek nad páskem kalhot, trička jsou mi přes břicho volná, zadek mám o dost víc zvedlý...ale prostě mi to přijde neadekvátní vložené námaze :)
Chce to plán :) nicméně stále nevím, když potřebuju i přibrat i zhubnout, na co se soustředit dřív a čemu přizpůsobit jídelníček...
sk

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

At se to nekomu libi nebo ne, vsechny holky a zenske co znam, ktere maji postavu jake by jsi asi ty chtela dosahnout, dodrzuji velice presne jidelnicek bez nejakeho praseni, ktere si dovoli tak jednou za tyden spis ale za 14dni.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tuk dolů, svaly nahoru Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: