Web designer???

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Web designer???  Úvodní stránka -> Ostatní -> Web designer???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út srpen 26, 2014 10:25 pm    Předmět: Web designer??? Odpovědět s citátem

Cau kluci,
hledame nekoho sikovneho kdo dela slusny webovky. Potrebujeme vytvorit slusny web pro Petra Petrase.
Najde se nekdo kdo ma volny cas a rad by pomohl Petrovi k jeho navratu? Chystaji se pro neho velke veci.

Diskuze below. Predem diky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 7:11 pm    Předmět: Re: Web designer??? Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cau kluci,
hledame nekoho sikovneho kdo dela slusny webovky. Potrebujeme vytvorit slusny web pro Petra Petrase.
Najde se nekdo kdo ma volny cas a rad by pomohl Petrovi k jeho navratu? Chystaji se pro neho velke veci.

tak diky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holt né každý má ten čas a ochotu pomoci, když z toho nic nebude mít. Já se třeba už čtvrtý měsíc více méně kopu do zadku, takže bych ti i pomohl, jen abych měl co dělat, jenže se stránkama neumím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda webový stránky umím, ale opravdu nemám čas dělat webový stránky jentak zadarmo pro dobrej pocit :) to ten čas radši věnuju svýmu psovi a půjdu s nim na louku... Tvorba webu, pokud to chce člověk udělat kvalitne není otázka jednoho odpoledne, takže nepočitej, že se tu budou lidi předhánět aby mohli udělat kvalitní webový stránky za "Děkuju za podporu"...takhle to v dnešním světe bohužel uz nefunguje :D imho mě jídelníček a trénink taky zadarmo nikdo neudělá :)
smik

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OT povzdech:
Sorry, ale tenhle přístup dnešní doby kdy každej chodí s nataženou rukou je úžasnej.
"Je mi 16, umím hovno, sestavím ti blbej jídelníček, ale zaplať."

Pokud by si každej vštípil tohle "Pokud se vám daří, dávejte zpátky, vždycky se vám dařit nemusí." tak by na světě bylo trochu lépe.

BTW webovky neumím.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale když se mi nedaří a je mi 16, tak někomu sepíšu jídelníček, aby mi zaplatil a trochu
se mi dařilo, ne?
Tvorba webovek je práce jako každá jiná, zadarmo ji můžu udělat pro svoji holku nebo
bratrance, ale pro cizího člověka bych se na to zvysoka...
Já znám jiné přísloví: "když hledáš pomocnou ruku, podívej se na konec svojí pravice".
Mablung

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
No ale když se mi nedaří a je mi 16, tak někomu sepíšu jídelníček, aby mi zaplatil a trochu
se mi dařilo, ne?
Tvorba webovek je práce jako každá jiná, zadarmo ji můžu udělat pro svoji holku nebo
bratrance, ale pro cizího člověka bych se na to zvysoka...
Já znám jiné přísloví: "když hledáš pomocnou ruku, podívej se na konec svojí pravice".

Chudáci leváci
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vybíráš si půlhodinku?
Grimley

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To smik: O víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky....

Tyhle moralistický kecy jsou sice pěkný, ale možná proto, že webovky neumíš, nevíš, co všechno to obnáší a pak tu moralizuješ o tom, jak se chodí s nataženou rukou

Edit: kámoš automechanik mi taky neopraví auto jen za materiál, ale vždycky si rekne i neco za praci :) jde o to, že takhle by člověk dělal jen pro kamarády a dával zpátky všem co se přihlásej a za chvíli by nemel ani na rohlík :)

Edit2: pokud nechce webovky s adresou www . Petráš. Webhostingzdarma007turbo. cz, tak je potřeba i koupit hosting a zaregistrovat doménu a to se pohybuje okolo 1000Kč za rok :)
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za velkou louží webovky nikdo udělat neumí?
Riku

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam je totiž už tuplem nikdo neudělá za "děkuji"
smik

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Grimley:
víkendu budu malovat a stěhovat pokoj, mohl bys mi zadarmo přijet vymalovat a vystěhovat ten pokoj?...samozŕejmě když už tu budeš tak i umýt okna a když už budeš v tom, tak i umejt auto, očividně se ti daří, tak určitě rád budeš dávat zpátky...

nestav věci ad absurdum a nech si ten tvůj tón aka "moralistický kecy apod." pro sebe na to nejsem zvědavej. BTW daří se mi a zpátky dávám, ale to ty nemůžeš ve své mladické nerozvážnosti pochopit

Co obnáší webovky, nějakou páru o tom mám, kdysi dávno jsem si je dokázal v Joomle vytvořit, ale odborník nejsem.

Když pod videologem Petra Petráše, vypustil Petr Prielozny myšlenku, že se mu pokusí pomoct s návratem, to bylo plácání po ramenou a plusíků. No a když se tady zeptá jestli mu s něčím někdo nepomůže tak " si upad ne, zadarmo?" Celkem typické.
8Shade

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 8:11 am    Předmět: Re: Web designer??? Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Cau kluci,

Zkuste wix.com. Je tam editor, že to zvládne každej kdo má snahu a IT mu nic neřiká.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono takové webnode je také pro analfabety. Jen je třeba počítat s tím, že hosting něco stojí.

Třeba já používám hosting od C4 a jsem spokojen.

Naposledy upravil Deadlift dne pá srpen 29, 2014 8:15 am, celkově upraveno 1 krát
smik

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To 8Shade:

A o to jde, někdy stačí i třeba poradit, nasměrovat jak na to, případně doporučit hosting nebo něco jiného.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Web designer??? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: